Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Radek napisał:

Może Mimiśka jest tak grzeczna, że wszystkich zamurowało? 

Tak to zaczyna wyglądać. Aż się człowiekowi nie chce wierzyć. No, ale cuda się zdarzają...

Posted

Dziś jestem rano. Po wczorajszej podróży spałam i spałam. I pewnie w ciągu dnia też  jeszcze pozwolę sobie na drzemkę.

Może Jaguska znajdzie chwilę aby wpaść na wątek? Bo z niecierpliwością czekamy na wieści o ślicznym, pomysłowym rudzielcu. Z pewnością nazbierało się sporo jej "super" pomysłów, o których nie mamy pojęcia.

• Like 1
Posted

Wypada czekać dalej, Jaguska widać zupełnie zakopała się w robocie. Tak już na amen. w Może nowy tydzień w końcu pozwoli jej odetchnąć?

Mam nadzieję, że mimo nawału pracy czuje się dobrze.

Posted

Meldujemy się, u nas ok, niestety robota nadal wre ;), mój Bob Budowniczy miał oderwać listewkę od ściany, ale udało mu się (hurrrraaaa) oderwać kawał ściany w pionie, ze dwa metry będzie,  więc dalej się bawimy, a w międzyczasie staram się trochę ogarnąć w ogrodzie jesiennych porządków, więc wiecie, ciężko..., no i przeglądam całą chałupę i wywalam nieprzydatne przydasie, ile człowiek potrafi zachomikować niepotrzebnego badziewia, głowa mała...

Zostawiam rudzielca, pozdrawiamy wszystkich i jak nigdy, tęsknię za......zimą ;)

20190923_103218.jpg

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Witaj fotogeniczne "niewiniątko", witaj Jagusko. Chyba trzeba Ci życzyć anielskiej cierpliwości (o ile jeszcze mogłabyś jej mieć więcej) i dłuższej doby. Ale w końcu dobijesz do mety, oby jak najszybciej!

• Like 1
Posted

Zjawiskowy Rudzielec    kciuki.jpg.aad7d780e474ba8082404536ba61017c.jpg

20190923_103218.jpg

Bob Budowniczy, gratuluję fachowości i wyczucia!

Trzymaj się jagusko, to już chyba bliżej, niż dalej do końca.

• Like 1
Posted

Rudzia rozkwitła jak kwiat ! To ostatnie zdjecie jest bardzo ładne, dlatego wrzucilam je do ogłoszenia.

Tysia, jak myślisz; może zmienić województwo dolnośląskie na jakieś inne? Cisza tam zaległa, a moze ktoś zechciałby wyróżnić ogłoszenie?

Posted
6 minut temu, Havanka napisał:

moze ktoś zechciałby wyróżnić ogłoszenie?

Ja,  ja, jaaaaa!  Jestem to winna Rudej :)   Proszę link do ogłoszenia. Ale może najpierw zmień miasto, bo czasem mogą być problemy.

• Like 2
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Ja,  ja, jaaaaa!  Jestem to winna Rudej :)   Proszę link do ogłoszenia. Ale może najpierw zmień miasto, bo czasem mogą być problemy.

Eluś, dziękuję serdecznie !!! Podmieniłam jedno ze zdjęć w ogłoszeniu i do tej pory mi sprawdzają. Gdy tylko pojawi sie na stronie, wrzucę tu link.

Może ktoś ma jakieś propozycje, co do zmiany miasta?

Posted
16 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś, dziękuję serdecznie !!! Podmieniłam jedno ze zdjęć w ogłoszeniu i do tej pory mi sprawdzają. Gdy tylko pojawi sie na stronie, wrzucę tu link.

Może ktoś ma jakieś propozycje, co do zmiany miasta?

Eluniu, ponieważ jestem na walizkach, bo do przyszłego czwartku będziemy w rozjazdach, mogę nie zauważyć kiedy wkleisz link. Serdecznie proszę wyślij mi SMS-a, jak link będzie na wątku.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Eluniu, ponieważ jestem na walizkach, bo do przyszłego czwartku będziemy w rozjazdach, mogę nie zauważyć kiedy wkleisz link. Serdecznie proszę wyślij mi SMS-a, jak link będzie na wątku.

Elusia, jest już, piętro wyżej.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Działasz jak błyskawica :) Lecę wyróżnić.

Działam, bo wiem, że jesteś na walizkach. Zatem życzę Ci szczęśliwej podróży i choć odrobinę wypoczynku. Przesyłam buziaczki !

• Like 1