Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje :) Jak będę odbierać Dragona to zapytam jaki będzie koszt. Na pewno mniejszy jak hotelowanie go tam cały miesiąc, a i on psychicznie będzie się lepiej czuł w swojej klatce ze swoim posłaniem. 

Posted
2 godziny temu, AnaGD napisał:

Dziękuje :) Jak będę odbierać Dragona to zapytam jaki będzie koszt. Na pewno mniejszy jak hotelowanie go tam cały miesiąc, a i on psychicznie będzie się lepiej czuł w swojej klatce ze swoim posłaniem. 

Też myślę. Zawsze w domku najlepiej. 

Posted
19 godzin temu, konfirm31 napisał:

Jeśli nawet, to było to bardzo dawno. Ja go zgłoszę do Skarpety, a wszystkich Skarpetowiczów kibicujących tutaj Dragonowi, poproszę o poparcie na wątku skarpetowym. No i  czekamy, jaka będzie decyzja DONnki :) 

Dzięki :)

Nie mam jeszcze odpowiedzi od DONnki, ale na dogo nie było Jej od kilku dni. Ostatnio była 29.03. więc może wkrótce się pojawi.

Posted

Dragon już w domu, odsypia ostatnie stresy. Zjadł ze smakiem kolacje i lezakuje. Kolejny miesiąc w klatce. Kiedy ten horror się skończy nie wiem... Gdy już myślimy, ze jest ok znów się coś dzieje... W ciągu ostatniego roku Dragon miał 7 narkoz. Mimo bólu i strachu, który mu tak często towarzyszył dalej widać jak się cieszy i mamy nadzieje, ze takich chwil będzie już tylko więcej bo zasługuje na święty spokój. 

• Like 1
Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Dzięki :)

Nie mam jeszcze odpowiedzi od DONnki, ale na dogo nie było Jej od kilku dni. Ostatnio była 29.03. więc może wkrótce się pojawi.

Można zapytać na FB . 

Posted
9 godzin temu, AnaGD napisał:

mamy nadzieje, ze takich chwil będzie już tylko więcej bo zasługuje na święty spokój. 

Oby już tylko takie chwile były w życiu tego wspaniałego psiaka!

• Upvote 1
Posted

W sobotę dyżurująca wet nie była mi w stanie mi powiedzieć jaki będzie koszy wizyty domowej. Napisałam do nich maila i czekam na odpowiedz w sprawie dojazdu na zmianę opatrunku za dwa tyg i rtg by przełożyć bądź znaleźć kogoś kto ma przenośny sprzet do tego. 

Posted
4 godziny temu, AnaGD napisał:

W sobotę dyżurująca wet nie była mi w stanie mi powiedzieć jaki będzie koszy wizyty domowej. Napisałam do nich maila i czekam na odpowiedz w sprawie dojazdu na zmianę opatrunku za dwa tyg i rtg by przełożyć bądź znaleźć kogoś kto ma przenośny sprzet do tego. 

AnaGD czekam na odpowiedź na PW.  PILNE

Posted
1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał:

AgaGD poproszę podaj mi na priv Twój numer konta. Ktoś z moich znajomych chciałby bezpośrednio na Dragona. Każdy grosik się przyda. 

Poszedł prv 

Posted

AnaGD :,, To spojrzenie mówi wszystko, :( Dragon jakby mógł to by nie wychodził z klatki... każdego dnia toczymy batalie o 3 wyjścia by chłopaka zmotywować by podniósł zadek i wykuśtykał na trzech 3 łapach na toaletę. Zanik mięśni będzie straszny ale ograniczenie ruchu to ograniczenie ruchu... byle tylko kość wytrzymała i nie było kolejnej niespodzianki w miejscu gdzie lekarz wykazał zrzeszotnienie... 
Szukamy wet terenowego, który ma przenośne rtg by za półtora tyg mógł zrobić zdjęcie nogi bez wycieczek do przychodni.,,

Obraz może zawieraÄ: pies

Biedny ten Dragus :( 

Koszty leczenia Dragona nie sa male :( , szykuja sie wizyty weta, zakup lekow na biezaco . W zwiazku z tym, wystawione jest na sprzedaz w formie licytacji jajo czekoladowe wielkanocne ogromnych rozmiarow ( 800 g ). Jajeczko zapakowane jest w pudelko o rozmiarach 33X23 cm.

Licytacja znajduje sie na wydarzeniu Dragusia na FB, serdecznie zapraszamy.

https://www.facebook.com/events/125267524808338/?active_tab=discussion

Ponizej zdjecie jajeczka z typowym kubkiem, widac jakie jest wielkie :)

56913355_1906833656088206_7711225656658362368_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-lhr3-1.xx&oh=2824f2b739e0ba32782ec0623be67b5b&oe=5D310B9C