Alaskan malamutte Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 6 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Śliczna jest :))) Prawda?? Pańcia mówi, że nikt nie przejdzie obojętnie obok Kropeczki, wszyscy się zachwycają!!! Te niesforne kudełki dodają jej niesamowitego uroku! Domek zastanawiał sie nawet nad jakąś "fryzurką" ale wszyscy doszli do jednego wniosku: Kropeczka naturalna jest najpiękniejsza!! Quote
Dusia-Duszka Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Kropeczka naturalna jest najpiękniejsza!! Ten fryz to jest coś niesamowitego. Nic nie ciąć! Chyba że dla wygody maleństwa. 1 Quote
Nesiowata Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj Kropeczka bardzo chciała spróbować pokrojone jabłuszko!! Pańcia kochana oczywiście dała!! A moye małpiszony za nic nie chcą spróbować jakiegokolwiek owocu Dobre jest wszystko, co pachnie mięsem. Reszta niejadalna. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: A moye małpiszony za nic nie chcą spróbować jakiegokolwiek owocu Dobre jest wszystko, co pachnie mięsem. Reszta niejadalna. Pańcia Kropeczki jest wegetarianką, więc malutka koniecznie chce próbować to co ona! Marchewka na porządku dziennym, smalec wegetariański też. Oczywiscie Kropcia dostaje "psie" jedzonko ale warzywami nie gardzi, wprost je uwielbia! Quote
Dusia-Duszka Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 7 godzin temu, Nesiowata napisał: A moye małpiszony za nic nie chcą spróbować jakiegokolwiek owocu Dobre jest wszystko, co pachnie mięsem. Reszta niejadalna. A Duśka? Banana - tak. Jabłko - tak. Ogórek - tak. Marchewa - tak. Pomidor, kukurydza, mandarynka, melon - no dawaj, dawaj co tam masz na tym stole! :))) Ostrożnie ze smalcem wege jeśli do strączkowych dodano cebulę. Cebulowych, rodzynek, czekolady psiukom nie wolno dawać. Tu ( https://www.zwierzosfera.pl/czego-pies-nie-powinien-jesc/ ) jest wymienione "tysioncpincet" produktów ale tylko na trzy pierwsze znalazłam potwierdzenie w wielu artykułach naukowych. Reszta dotyczy tak samo psów jak i ludzi ;) Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 25 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ostrożnie ze smalcem wege jeśli do strączkowych dodano cebulę. Cebulowych, rodzynek, czekolady psiukom nie wolno dawać. Tu ( https://www.zwierzosfera.pl/czego-pies-nie-powinien-jesc/ ) jest wymienione "tysioncpincet" produktów ale tylko na trzy pierwsze znalazłam potwierdzenie w wielu artykułach naukowych. Reszta dotyczy tak samo psów jak i ludzi ;) Dziękuję!! Przekażę pańci info i link do strony. Quote
Havanka Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Kropeczka uroczo wygląda w tej artystycznej fryzurze ! Teraz, kiedy jest blisko swojej pani, widzę, jak bardzo urosła ! A czy relacje z kotem są już lepsze? Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Cudownie zaczął mi się ten tydzień!!! Od rana dostaję zdjęcia swoich adopcyjniaków!! Alaska, Tosia.... A teraz HIT!!!!!! Quote
b-b Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Cudownie zaczął mi się ten tydzień!!! Od rana dostaję zdjęcia swoich adopcyjniaków!! Alaska, Tosia.... A teraz HIT!!!!!! A jednak ciachli kudełki :) Też fajnie wygląda :D Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Mam też zdjęcia Małej Mi. Sunia ostatnio spakowała sie i wyjechała nad morze. Bardzo jej się tam podobało!!! A najbardziej wylegiwanie sie w pościeli!! 1 1 Quote
uxmal Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Śliczne :) Tak bujnie owłosione ..tzn piękna sierść. Kropka wygląda na dużą dziewczynkę.Łapki ma takie olbrzyymie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: Kropka wygląda na dużą dziewczynkę.Łapki ma takie olbrzyymie. Kropka waży 7,5 kg. Już przestała rosnąć. To zdjęcie tak wyszło.... Mała Mi waży ok 6 kg i też już nie rośnie.... Quote
Nesiowata Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kropka po SPA.. Śliczna. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 - patrzcie i podziwiajcie, jaka piękna jestem! :D Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Ponieważ Kropka ze swoją niespożytą energią dokuczała Wielkopsu , dostała kong....Sprawiedliwie Wielkopies też dostał.... 1 Quote
b-b Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ponieważ Kropka ze swoją niespożytą energią dokuczała Wielkopsu , dostała kong....Sprawiedliwie Wielkopies też dostał.... A kuku :D:D:D Quote
Dusia-Duszka Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ponieważ Kropka ze swoją niespożytą energią dokuczała Wielkopsu , dostała kong....Sprawiedliwie Wielkopies też dostał.... A ta dwójka jak zwykle w wypracowanej wspólnej choreografii :))) ta sama łapa na kongu, kongi ułożone jednakowo, pyski w kongach od tej samej strony. Niesamowity duet! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Kropka zaliczyła wizytę u weta. Została zważona - jej waga to 8200g!! Taka jestem cuuudna!!! 1 Quote
Bogusik Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Cudne zdjęcia :) Jak dobrze,że sunie mają takie wspaniałe domki! :) Quote
b-b Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dnia 22.02.2018 o 12:40, Alaskan malamutte napisał: Kropka zaliczyła wizytę u weta. Została zważona - jej waga to 8200g!! Taka jestem cuuudna!!! Można zacałować ten kicholek :D Quote
Alaskan malamutte Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Jak ten czas leci....Kropeczka dorosła.... 1 Quote
Recommended Posts