Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Ja nie mogę edytować postów,nie mogę odczytać PW,muszę z maila odczytywać.
DZiewczyny,ja wymiękam.Już nie mam siły do tej dogomani nowej.
Nie mam też panelu użytkownika i nie zawsze otwierają sie subskrypcje,muszę szukać wątków na głównej str.

Posted

Pipi napisał(a):
Ja nie mogę edytować postów,nie mogę odczytać PW,muszę z maila odczytywać.
DZiewczyny,ja wymiękam.Już nie mam siły do tej dogomani nowej.
Nie mam też panelu użytkownika i nie zawsze otwierają sie subskrypcje,muszę szukać wątków na głównej str.

Zostaw już to wszystko na dziś ;)
Spróbuj jeszcze raz jutro.

Posted

Matko,co za dzień?, a którego dzisiaj mamy???????????
Idźmy już dziś spać.Dostałam z tego wszystkiego napadu śmiechu. . . . .

Posted

Pipi jesteś jedną z największych siłaczek, jaką znam, robisz bardzo dużo dobrego i masz wiele przyjaznych osób wokół siebie i o tym nie zapominaj.Nie poddawaj sie Pipi i napisz coś na watku

Posted

To jest Klucha,kot mojej mamy,jest chory na koci katar i ja robię mu zastrzyki i nawadniam każdego dnia.Jest już lepiej,trochę lepiej

Posted

A to jest Maja,jeszcze jej nie pokazywałam nigdy.Ona zawsze śpi i nie lubi się fotografować.Maja nie jest psem adopcyjnym,ma 15 lat,jest głucha i prawie nie widzi.Jest u mnie 6 lat.Mój mąż zabrał ją z szosy,po wypadku.Była połamana,chora na pokleszczową chorobę i z ropomaciczem.Trzy w jednym.Ale jak widać żyje.Pracowaliśmy,były pieniądze i nie zastanawialiśmy się nawet chwili,czy eutanazja,czy życie.Jak widać żyje i całkiem dobrze się miewa.Jej poprzedni właściciel chciał ją dobić siekierą,na oczach ludzi.No bo po co ma się męczyć.Maja życie zawdzięcza dr.Wojtacha.

Posted

Super,ze jestes Pipi..na drugim watku Szamanka szybciutko i dyskretnie posprzatała rózne pyskówki i juz jest dobrze :)..Pipi pokazuj dalej swoje stado.Po kolei różne szorściaki ..

Posted

Randa napisał(a):
Pipi jesteś jedną z największych siłaczek, jaką znam, robisz bardzo dużo dobrego i masz wiele przyjaznych osób wokół siebie i o tym nie zapominaj.Nie poddawaj sie Pipi i napisz coś na watku

Wiem,dziękuję.Gdyby nie wy,to nie wiem jak bym to zniosła tym razem,ale tam. . . . . .nie chcę narazie wchodzić.Poczekam,aż Arka się wypali.Ech,co to za kobieta?
Dobrze,że tu nie wchodzi.
Wiecie co? dzisiaj jak poszłam sprzątać do piesów,usiadłam obok każdego po kolei,a one jakby czuły,że mnie coś boli.Każdy pokolei zachowywał się tak samo,tzn.grzeczniutkie,nie skakały tak jak zawsze z radości,tylko tak jakby mnie przepraszały.Podsuwały się na pupciach do przodu,łebki chowały,wzrok do dołu.Poryczałam się jak dziecko.Pomyślałam,mój Boże jak to jest,skąd one wiedzą,że coś nie tak.Biedne. . . . .

Posted

Evelin napisał(a):
Super,ze jestes Pipi..na drugim watku Szamanka szybciutko i dyskretnie posprzatała rózne pyskówki i juz jest dobrze :)..Pipi pokazuj dalej swoje stado.Po kolei różne szorściaki ..

Ja czułam,że tak będzie,no i dobrze.Mam nadzieję,że już będzie spokój.
Za chwilę dalszy ciąg pieseczków . . . . . . . . . . . . .

Posted

Lala i Tola,jak je pierwszy raz znalazłam pod krzaczkiem.Nie miałam wtedy nic,tylko kości,więc dałam im po gnacie.

Posted

Kiciunia Gandzia,która przyszła nie wiadomo skąd.Gandzia,dlatego,że ciągle je trawę,jak króliczek.Artur się śmieje i mówi,że trawkę lubi,to niech będzie Gandzia i tak zostało.Ona przyszła razem z siostrą,ale przejechał ją listonosz.Weszła pod samochód i nie widział jej/albo nie chciał widzieć/

Posted

A to jest Kusy,którego nie znacie.Kusy,bo Arturowi znowu przxyszło do głowy,że kosy jest,to niech będzie Kusy,jakoś tak spontanicznie to wyszło.
To jest tymczasowicz,nie zostanie u mnie długo.Jest bardzo żywym piesem,na zdjęciach będzie widać jak wydeptał w koło siebie trawę.Budę przestawialiśmy już dwa razy,bo w błocie stał.Myślę,że ma on ADHD.On ciągle biega,cały dzień biega.Na szczęście w nocy śpi.
Oto on/słabo tylko widać/
http://images50.fotosik.pl/227/be46a4c8ac939532med.jpg