Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Patmol, otrzymalam od Ciebie 30 zl, za ktore bardzo dziekuję. Jesli pozwolisz, to doloze do dlugu jaki mam u weta za szczepienie szczeniakow, ok?

Posted

pucka69 napisał(a):
jak dotrze to 20 zł od "basia-dogo" to dacie znać tak? Pipi?

przeczytałam post i od razu "poszlam" do banku, pieniazki juz są, bardzo, bardzo dziekuję.

Posted

zapraszam do polinkowania banerka do wątku Siwej - psa, który mieszka u Pipi

żeby wstawić banerek
trzeba kliknąć "odpowiedz z cytatem" pod tym postem
skopiować tylko ten kawałek od banerka i wkleić w sygnaturę

Posted

[quote name='Patmol']zapraszam do polinkowania banerka do wątku Siwej - psa, który mieszka u Pipi

żeby wstawić banerek
trzeba kliknąć "odpowiedz z cytatem" pod tym postem
skopiować tylko ten kawałek od banerka i wkleić w sygnaturę

Dzięki podlinkowane :)

Posted

Matko, biedny dziadzio. To taka sama sytuacja jak z Toffikiem byla. Mnie chwycil za serce, to i ten piesio moze kogos zachwyci. Niech mu sie uda.

Posted

może ktoś umie i zrobiłby banerek dla Bety - suczki, która była u Pipi, a teraz jest w hoteliku

wątek Bety w moim podpisie
w pierwszym poście - ładne zdjęcia Bety

Posted

To nie ma większego znaczenia bo do Białegostoku niedaleko, tylko 50 km. Ale lepiej żeby było jasne gdzie jest kotek. A Franio jedzie do Torunia do dt czy na stałe?

Posted

Ten kotek, to Gargamel, ktorego malutkiego moj Arcziq wylowil z rzeki. Wyrosl na cudnego kochanego kota. O calym nieszczesciu juz pewnie nie pamieta, bo lubi wode. Np. siedzi w zlewie i potrafi sie pluskac.