enia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Patmol']Rademenez - też do adopcji? zrobiłam na MIau wątek dla Puci - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135718 zapraszam -wchodźcie i piszcie złote myśli i srebrne :diabloti: to ja lecę!:) Quote
Randa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ruszyła akcja ogłoszeniowa, ale wciąż brak chętnych na ogłoszenia konkretnych zwierzaków u Pipi bądź od Pipi hotelowanych np. u Ronji. Z tych, co akurat teraz pamiętam - Dusia, Miśka, Lubisia i Myszka ( na wątku jest dużo zdjęć). Można pomóc w formie zakupu ogłoszeń na bazarkach... MUSZKA,BABA LUTKA-już w domkach:),LUBISIA wróciła,teraz kolej na MISIĘ DUSIĘ i MYSZKĘ Quote
Nevada Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Randa, ja zrobiłam ogłoszenie Kropci i będę dbała o aktualizację Quote
Randa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 O Kropcię upomniał się dziś pewien domek, zobaczymy, mamy już za sobą jeden zwrot Kropci... Quote
evita. Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ogłoszenia Lubisi biorę na siebie ;) (pisałam już o tym wcześniej) I przy okazji dołączam się do "fotograficznej listy życzeń" w sprawie fotek Tory, Mai i Wilsona ;) Quote
enia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Pipi']Jak i kiedy to wszystko pogodzic powiedzcie. Zdjecia na kotkowo musza byc przynajmniej po klika jednego kotka i to nie byle jakie. One kreca sie jak robaki, siedziec na ladnym kocyku nie chca, a jak je trzymac, to sie wykrecaja. Przed chwila mialam pomocnika i nic z tego nie wyszlo. To glowe odwroci nim cykne, to sie wyrywa. Jedyne, to jak spia mozna je obfocic, albo jak sie bawią, ale jak spia, to co to za zdjecia, a jak sie bawia, to zawsze po kilka na raz na zdjeciu,i jednemu nie umiem, no nie umiem, choc nie macie pojecia jak sie staram. Jak mi sie uda choc jednemu kilka zrobic to pokaze, ok? Na prawde sie nie migam, tylko nie radze sobie. Zapraszam Was na nowy watek i prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/217786-KLATKA-ŁAPKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz.?p=18008058#post18008058 kiedyś, kiedyś agaciaaa zrbiła extra sesje Twoim sierściuchom, pamiętasz? szkoda, że tak mało już tu sie udziela...... Pipi, a może soniamalutka by Ci pomogła, skoro koty kręcą sie na kocu, to może pojedynczo w dłonie brać i fotografować, na pewno coś wyjdzie......jakoś piórkiem z góry je zabawiać czy inną trawą..... niestety bez dobrych zdjęć maluchy nie znajdą domów.. Quote
Pipi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Wiem i po niedzieli dopiero soniamalutka bedzie mogla do mnie przyjechac. Zrobimy tak jak piszesz, bardzo sie postaram. Widze jak ruszylo z ogloszeniami i troche sie obudzilam przyznam. Od soboty zejdzie mi troche roboty w domu, to zabiore sie do roboty ze zdjeciami. A w piatek bede w Bialymstoku, bo Randa znalazla domek Gargamelowi, a ja krolikowi Fredziowi, wiec mamy nadzieje, ze domki beda trafione i chlopaki zostaną, a przy okazji Randa zaoferowala, ze pozyczy mi swoj aparat, ktory laduje sie bezposrednio i bede mogla wiecej popracowac ze zdjeciami. Mam nadzieje, ze sie uda. Postaram sie, prosze jeszcze o kilka dni. Agaciaaa, Iza, jestescie????? pewnie, ze fajnie by bylo zrobic taką sesje. Najgorzej jest z kotami. Ale zabiore sie do tego. Quote
Patmol Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 robię wątek kotów Pipi na MIau -wystawiam też Rademeneza :diabloti: jako pierwszego bo piękny poproszę nowe, ładne zdjęcia Siwy -:diabloti: w domu najlepiej albo w ruchu Quote
Patmol Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135752&p=8208270#p8208270 Rademeneza no i przy okazji będę tez pisać o innych kotach pipi czarny kot do wzięcia -okazja po prostu Quote
Patmol Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 czy ta po lewej to jest Klara? czy jest do adopcji? Quote
Pipi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Nie, Klara jest stara i "sto" lat temu kilka razy wracala z adopcji. Wymaga specjalnej opieki, a wlasciwie pilnowania, poniewaz nie jest czyscioszką. Jak tylko sie kreci i chce sie schowac, to znaczy, ze za chwile bedzie smrod, bo nawet pod koldre potrafi narobic. Kwiatki, garnki, wszystko, tylko raczej nie kuweta. Zawsze taka byla. Trafialy jej sie domy eleganckie, salony. Po kilku dniach wracala. Jedna pani miala do niej cierpliwosc az okolo miesiaca. Klara zdazyla odbarwic jej parkiet swoimi kupkami. No a jak juz zrobila na lozko, to choc z wielkim zalem, ale pani przywiozla ja do domu. To bardzo kochana, madra kotka, ale niestety brudaską jest. Tonie ma znaczenia, ze tak o niej pisze, ale tylko ona jedna w moim zyciu jest taka. Nawet do wody potrafi nasikac. Patmol, dzieki za watki. Quote
evita. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buniaaga- czy mogę dostać na PW to Twoje hasło do fotek ? Może znajdę tam cosik do ogłoszeń ;) Patmol- na moje oko to ta kotka z prawej to Brunia (o ile się nie mylę- w razie czego Pipi popraw mnie) ;) i ma już dom. Mogę prosić o Twojego maila ? Wieczorkiem przejrzę w domu wsie fotki kotów Pipi jakie mam i mogłabym Ci wysłać w dużej rozdzielczości żebyś mogła porobić "wycinanki" :) Quote
Patmol Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 tak ta po prawej to Bunia -i ona ma juz dom wysyłam pw Quote
Pipi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Troche zdjec dzisiejszych. Pol zdrowia stracilam:angryy: zeby je zrobic. Chyba z 500 nacykalam, ale na prawde malo mozna bylo wybrac. One jak wyciagam aparat i kieruje w ich strone, to zachowuja sie, jakbym miala za chwile strzelac do nich. Jak cmokam, zagaduje milutko, zeby patrzyly na mnie, to zaraz wszystkie podchodza i wtedy kazdy by z kolei chcial zeby jemu robic zdjecie:roll:. Albo ja nie potrafie:roll:, albo one sa jakies nie tegez. . . .:mad: SIWA cd. za chwile Quote
Vicky62 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bardzo ładne Pipi, brawo.Czekamy na cd.:lol: Quote
Randa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Super patent z przywiązywaniem do siatki:lol: Quote
malagos Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Mam do oddania używaną kołdrę, 2 poduszki, pościel - dla zwierzaków, może ktoś potrzebuje? Jest w Warszawie an Żoliborzu. Quote
evita. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Pipi- idzie Ci coraz lepiej z fotkami :) Oby tak dalej :kciuki: P.S. Mogę prosic jeszcze foty Tory w domu ? Plis plis plis :p Quote
Pipi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Zrobi sie na pewno,tylko troche potem, bo spia jeszcze smacznie. Cala noc ujadali dzisiaj, bo Gutek z bandą po drugiej stronie siatki rzadzil. Jest jakas cieczka chyba, bo cala zgraja ich dzisiaj byla. On to mnie juz wnerwia, wszyscy dobrzy tylko nie jego podworko. Quote
Patmol Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Siwa, bez żadnych wątpliwości, najładniejsza :evil_lol: którego kota jeszcze wstawić na wątek MIAU? Radamenez -jest; te inne wychodzące włóczęgi też wstawiać ? Quote
Recommended Posts