Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

No co Wujaszku opowiadasz!! Jest pięknie, słonecznie, ciepło! :)

6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Ale dopiero po  południu, rano było buro i ponuro.

Uprzedziłaś mnie z odpowiedzią:)

Posted

Witaj księciuniu w deszczową noc. Całkiem nieźle sobie pada. Może w ciągu dnia będzie lepiej?  Ale na obecna chwilę lepiej sobie siedzieć w domu, a jeszcze lepiej spać (jak moje psy, którym ani w głowie wychodzenie na zewnątrz). A już wczoraj miałam plany, które niestety trzeba  zmienić całkowicie - siła wyższa.

Udanego dnia Grzesiu, mimo wszystko.

Posted
Dnia 1.10.2019 o 20:55, Tyś(ka) napisał:

Nowe ogłoszenie dałam na Bydgoszcz (znam rewelacyjną wizytatorką stamtąd), klik - na razie jednak czeka na akceptację moderatora.
Na potrzeby ogłoszenia przechciłam Grzesia na Lesia (żeby moderator się nie przyczepił, a i było bliskobrzmiące imię do Grzesia). 

Niestety, w Bydgoszczy się nie spodobał nasz Grześ (a właściwie Leś), bo zaledwie 19. osób zajrzało do ogłoszenia. Dzisiaj przerzuciłam Grzesia do Gdańska. Może tam znajdzie dom?

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Niestety, w Bydgoszczy się nie spodobał nasz Grześ (a właściwie Leś), bo zaledwie 19. osób zajrzało do ogłoszenia. Dzisiaj przerzuciłam Grzesia do Gdańska. Może tam znajdzie dom?

Dziękuję!

Posted

Fakt - pogoda była idealna. Nawet teraz jest ciepło. Wprawdzie dziś (przynajmniej teraz) czuć wilgoć ale jest dobrze. Grześ nie jest gapą - z pewnością wiedział jak sobie  urządzić taki dzień. 

A dziś ma być powtórka z rozrywki więc zabaw ciąg dalszy.

• Like 2
Posted
8 godzin temu, Radek napisał:

Głupie to mogą tylko krwi napsuć.

Ale czasem wśród takich może się trafić taki, który zmieni wszystko. Ważne aby jednak księciuniu był zauważany.

Trzymaj się zdrowo Czarnulku.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Nie umiem odczarować losu Grzesia :

Nie tylko Ty, Elik wparowała z wróżkami i też nie pomogło. Chłopak zakotwiczył na amen. Bardzo to przykre.

Na szczęście on sam nie musi myśleć  o takich sprawach. Inaczej już dawno byłby w kompletnej depresji.

Korzystaj Czarnulku z wszelakich możliwości będących w  zasięgu Twoich łap.

• Like 1
Posted

Grześ okazał się być wielkim miłośnikiem sterty liści:)

Co jak co, ale jego ostatniego z domowego stada podejrzewałabym o coś takiego. Brykał i skakał jak mały szczeniak:) niestety było już ciemno, więc nie mogłam zrobić zdjęć, ale może jeszcze będzie okazja.

Domu nie ma, ale przynajmniej dobrze się u nas czuje:)

Posted

To Grześ coraz bardziej rozrywkowy chłopak! I niech tak trwa. Trochę rozrywki nie zawadzie. U mnie  zgrabione liście są terenem zabaw dla kur - jeśli nie chce mi się od razu wrzucić do worka to robotę mam podwójną. Tyle, że  Grześ nie "grabi" a jedynie wytarza się. A pierzaste zawzięcie grzebią po swojemu.

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Grześ okazał się być wielkim miłośnikiem sterty liści:)

Co jak co, ale jego ostatniego z domowego stada podejrzewałabym o coś takiego. Brykał i skakał jak mały szczeniak:) niestety było już ciemno, więc nie mogłam zrobić zdjęć, ale może jeszcze będzie okazja.

Domu nie ma, ale przynajmniej dobrze się u nas czuje:)

Ale super! Tak sobie od razu pomyślałam o tych psiakach które nie dostaną możliwości wyjścia ze schronisk ale urwania się ze smyczy przy budzie a w każdym psiaku jest taki szczeniak który by się chciał tak bawić:(

• Like 2