Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, kiyoshi napisał:

Anetka- coraz ładniejsze te zdjęcia :)

Dziecię mi wczoraj wcześniejsze obrobiło :D

Posted
6 minut temu, Olena84 napisał:

Blekuś cudny. i Kolejna osoba zmieniła awatarek a ja parę dni temu o tym pomyślałam, że też czas coś odświeżyć. 

Nastąpił czas Ronisia - niech się pokazują pojedyńczo Mimronki.

Posted

Zdjęcia faktycznie super :) , nie tylko wizualnie ładne ale i ciekawe, pokazują psiaka w różny sposób :).

A Blekuś z uśmiechem to nadaje się na zdjęcie główne w ogłoszeniu.

Posted
8 godzin temu, Elisabeta napisał:

Kobiety lubią zmieniać się na wiosnę. happy.gif Podobno wiosna już od jutra... 

A zdjęcia Blekusia są piękne. happy.gif Świętujemy dalej.

święta, święta  i po :(

4 godziny temu, Onaa napisał:

Zdjęcia faktycznie super :) , nie tylko wizualnie ładne ale i ciekawe, pokazują psiaka w różny sposób :).

A Blekuś z uśmiechem to nadaje się na zdjęcie główne w ogłoszeniu.

będą nowe bo tamte akurat wygasły. Dzis leci za Blekusia, trochę z opóźnieniem przepraszam

Posted

Dziękuję za wpłaty:

- Marta P. paypal - 60zl - III, IV - 23.03

- Jadwiga Kubera - 15zł - 26.03

- Marta Mucha - 20zł - 29.03

- dorcia2 - 20zł - 03.04

- Olena84 - 30zł - 03.04

- Renata Bazylak - 30zł - 03.04

- Radek - 10zł - 03.04

- agat21 - 20zł - 04.04

- mama Oleny84 - 30zł - 05.04

Posted

Blekuś niestety nadal nikogo nie zachwycił. Ostatnio byli Państwo w sprawie innego psiaka, a Blekuś jakby niewidoczny dla nikogo:(, on jest samotnikiem i też nie jest jakimś specjalnym miziakiem, dodatkowo według weta ma 11 lat:(

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

on jest samotnikiem i też nie jest jakimś specjalnym miziakiem

W sam raz dla spokojnego, wyrozumiałego i cierpliwego ludzia:) 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 12.04.2018 o 15:10, Olena84 napisał:

Blekuś niestety nadal nikogo nie zachwycił. Ostatnio byli Państwo w sprawie innego psiaka, a Blekuś jakby niewidoczny dla nikogo:(, on jest samotnikiem i też nie jest jakimś specjalnym miziakiem, dodatkowo według weta ma 11 lat:(

Biedny Blekuś.  Starszemu pieskowi nie łatwo znaleźć domek, chociaż po nim nie widać że ma tyle lat. A może w tytule ogłoszenia pisać że starszy piesek prosi o dom na stare lata ? Blekuś jest samotnikiem ? A ja myślałam że on towarzyszki bo przecież co jakiś czas ma ulubionego psiego towarzysza, tylko że te pieski idą po jakimś czasie do swoich domków a Blekuś zostaje. Chyba że chodzi o towarzystwo człowieka, że nie jest przytulaskiem.

Posted
8 godzin temu, Onaa napisał:

Biedny Blekuś.  Starszemu pieskowi nie łatwo znaleźć domek, chociaż po nim nie widać że ma tyle lat. A może w tytule ogłoszenia pisać że starszy piesek prosi o dom na stare lata ? Blekuś jest samotnikiem ? A ja myślałam że on towarzyszki bo przecież co jakiś czas ma ulubionego psiego towarzysza, tylko że te pieski idą po jakimś czasie do swoich domków a Blekuś zostaje. Chyba że chodzi o towarzystwo człowieka, że nie jest przytulaskiem.

tak o człowieka, a teraz też żaden psiak go nie zainteresował na tyle by się z nim bawić