helli Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Tyle wrażeń/ bodźców w 1 dniu, dzielny Ptys Quote
Moli@ Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 6 minut temu, rozi napisał: No w każdym razie gdyby ktoś, nie daj Boże, chciał Kapetka adoptować, to chyba osobiście pojadę przeprowadzić PA. :D Jak tu wyczarować taki domek, taką rodzinę jak ma Żunio? Quote
rozi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 4 minuty temu, Moli@ napisał: :D Jak tu wyczarować taki domek, taką rodzinę jak ma Żunio? Żunio to całkiem inna bajka, niż Kaptyś. Bystra jesteś :) dzięki! Quote
Moli@ Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 4 minuty temu, rozi napisał: Żunio to całkiem inna bajka, niż Kaptyś. Bystra jesteś :) dzięki! Rodzina wspaniała!!! przez spostrzegawczość ściągam na siebie same kłopoty ,) Quote
rozi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 10 minut temu, helli napisał: Tyle wrażeń/ bodźców w 1 dniu, dzielny Ptys Złoto, nie piesek. Quote
Moli@ Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 12 minut temu, helli napisał: Ale widać to zaufanie do przewodniczki Czy te oczy mogą kłamać :) 1 Quote
helli Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Hehe, ten wzrok (chyba nie na loda patrzy)- moje miały maslane spojrzenie gdy cos jadlam Quote
Perełka1 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 super jest, kocham takie zwykłe szaraczki:) Dobrze, że nie musiał się wstydzić tej smyczy:) Quote
rozi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 1 minutę temu, Perełka1 napisał: Dobrze, że nie musiał się wstydzić tej smyczy:) Tej znaczy pokahontas? To jest śliczne zdjęcie Quote
Moli@ Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ptyś w ogień wskoczy za swoim człowiekiem, super piesek...cholercia miał pecha w życiu Quote
Perełka1 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 9 minut temu, rozi napisał: Tej znaczy pokahontas? To jest śliczne zdjęcie tak:) ja mam własnie takie 4 smycze:) Quote
Moli@ Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 12 minut temu, Perełka1 napisał: super jest, kocham takie zwykłe szaraczki:) Dobrze, że nie musiał się wstydzić tej smyczy:) a ile się naszukałam żeby się tu nie czerwienić ,) Quote
rozi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 12 minut temu, Moli@ napisał: Ptyś w ogień wskoczy za swoim człowiekiem, super piesek...cholercia miał pecha w życiu Nie większego, niż inne szaraczki. Może i miał. No miał, ale już nie ma. W innym DT siedziałby w jakimś chlewiku, wypuszczany do ogródka na trochę, i nikt by nie wiedział, jaki jest naprawdę. A teraz jest ROZPOZNANY. To właśnie on! Zyskał tożsamość. Nie ma nic ważniejszego dla zwierzątka. Tak myślę. Quote
joi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ten pies na tych zdjęciach wygląda na zestresowanego i zdenerwowanego Quote
helli Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 17 minut temu, joi napisał: Ten pies na tych zdjęciach wygląda na zestresowanego i zdenerwowanego Hm, Quote
Moli@ Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 6 godzin temu, joi napisał: Ten pies na tych zdjęciach wygląda na zestresowanego i zdenerwowanego Na jego miejscu w takim otoczeniu też byś była :D ale nie mów dał sobie radę świetnie. Ptyś bardzo ładnie współpracuje, nie "miota" się tylko obserwuje opiekuna, słucha poleceń. Wystarczy na chwilę się zatrzymać...pogadać :)...pozwolić mu odsapnąć, rozejrzeć się i Ptyś idzie dalej. Nie zaklinam rzeczywistość...bajek nie opowiadam, zdjęciami nie manipuluję ,) Quote
Moli@ Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 6 godzin temu, helli napisał: Hm, Lód zjedzony, można spokojnie posiedzieć w cieniu ( na małej skarpie ) i rozejrzeć się w koło Park do niedawna był chlubą Białegostoku... piękne różane krzewy, ładnie/fantazyjnie cięte bukszpany, zadbane zbiorniki wodne, fontanny dużo ławeczek. Tak było obecnie marnie to wygląda, urzędnicy nie mają głowy do zieleni zajmują się betonowaniem centrum (: Quote
rozi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 8 godzin temu, joi napisał: Ten pies na tych zdjęciach wygląda na zestresowanego i zdenerwowanego Co się dziwić, nie raz pewnie oberwał na tej wycieczce. Quote
Moli@ Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 9 minut temu, rozi napisał: Co się dziwić, nie raz pewnie oberwał na tej wycieczce. Rozi, niektórzy rozmawiają/dyskutują/pouczają piksele ... proszę ... bo mi się dostanie :D Quote
rozi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ale co, chcesz żebym to usunęła, bo jakiś tuman potraktuje poważnie? Quote
Moli@ Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 3 minuty temu, rozi napisał: Ale co, chcesz żebym to usunęła, bo jakiś tuman potraktuje poważnie? No coś Ty, nie usuwaj...:) Quote
Moli@ Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Konto Ptysia :) 270 zł / 28.08 ( opłata za sierpień - PDT ) 50 zł / 29.08 ( Ptyś i spółka ) od E.R. Bardzo dziękujemy :) Proszę sprawdzić czy wszystko gra, rozliczenie na stronie pierwszej. (nie widziałam wpłaty za lipiec ale może coś zgapiłam) Quote
dreag Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Spytam Ani G. czy była wpłata za lipiec, ale raczej tak, Ania pilnuje. O rany, jakoś nie mogę ciągle nadążyć z zaglądaniem to tu, to tam. Kombinujemy jakiegoś fotografa dla Ptyśka dowieźć, ale zobaczymy, co z tego będzie. Na razie cisza, długa cisza z domkiem.... :( Quote
Recommended Posts