Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Zaglądam piątkowo o do Caniska i zostawiam moc serdeczności.

Wciąż czekamy na Ten jedyny telefon

A on wciąż nie dzwoni :( :(

Posted

Zadzwoni, ale chciałabym, żeby zadzwonił jak najszybciej. Ten psiak, z reszta jak każdy inny, ale on szczególnie, zasługuje na dobry dom z kochającymi opiekunami.

Posted

Nie wiem jak się to stało, że w poście rozliczeniowym zapisałam, a nie podziękowałam wpłacającym. Wybaczcie proszę :)

.................25,00   -  Anna GR  II  -  12.02.

.................25,00   -  Nuncek  II -  12.02.

.................10,00   -  agat21  II  -  12.02.

.................40,00   -  bakusiowa  II  -  20.02.

.................15,00   -  zozola77  II -  21.02.

Bardzo serdecznie dziękuję

urodziny.jpg.35fcfe49e1a21a9e3d92eff91a2f41e8.jpg

Posted
45 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Naprawdę nie wiem, jak wypromować Canisa, aby ktoś go pokochał...

Mi też nic odkrywczego do łeba nie przychodzi :( Myślę, że po prostu trzeba go ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać... Aż zauważy go Człowiek o wielkim sercu, pokocha Caniska i przygarnie do swojego serca i domu.

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Mi też nic odkrywczego do łeba nie przychodzi :( Myślę, że po prostu trzeba go ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać... Aż zauważy go Człowiek o wielkim sercu, pokocha Caniska i przygarnie do swojego serca i domu.

Czekamy razem z Caniskiem na tego jedynego człowieka .

Tylko tak trudno chwilami zrozumieć, ze taki psiak tyle musi czekać

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Czekamy razem z Caniskiem na tego jedynego człowieka .

Tylko tak trudno chwilami zrozumieć, ze taki psiak tyle musi czekać

Bardzo mi żal Caniska. U Mureczki ma dobrze, ale on bardzo potrzebuje człowieka na wyłączność, a tam musi się dzielić z innymi psami. Ale nie narzekam z tego powodu, bo i tak ma tysiąc razy lepiej niż w schronie :)

Posted

Wczoraj tj. 24.02. na konto Caniska wpłynęła kwota 40,00 zł od helli  -  deklaracja II.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a9284f6166c7_kwiatki5.jpg.54b63fe95e6998082f2f5f053867669d.jpg

Posted

Dołujące jest to, że nawet jednego pytania nie było o Canisa:( A on już rok jest u nas. Taki fajny pies... czy ta łapka aż tak odstrasza?:(

Rozliczenie za luty:

+33 zł elik

-336 zł hotelowanie 1-28.02

-10 zł Fiprex

-28 zł wirusówki

-5 zł dojazd weta (częściowe koszty)

Razem: -346 zł

Posted
54 minuty temu, Murka napisał:

Dołujące jest to, że nawet jednego pytania nie było o Canisa:( A on już rok jest u nas. Taki fajny pies... czy ta łapka aż tak odstrasza?:(

Rozliczenie za luty:

-336 zł hotelowanie 1-28.02

-10 zł Fiprex

-28 zł wirusówki

-5 zł dojazd weta (częściowe koszty)

Razem: -379 zł

Kasiu bardzo proszę sprawdź czy nie wpłynęła kwota 33,00 zł za szczepienie.

Pod Twoją informacja o szczepieniu jest mój post, w który wkleiłam przelew na tę kwotę. Czyżbym coś pokręciła ?

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Kasiu bardzo proszę sprawdź czy nie wpłynęła kwota 33,00 zł za szczepienie.

Pod Twoją informacja o szczepieniu jest mój post, w który wkleiłam przelew na tę kwotę. Czyżbym coś pokręciła ?

Jest, przeoczyłam, przepraszam. To wpłać o te 33 zł mniej. Już poprawiam rozliczenie.

Posted
2 minuty temu, Murka napisał:

Jest, przeoczyłam, przepraszam. To wpłać o te 33 zł mniej. Już poprawiam rozliczenie.

Kasiu proszę zniszcz tą fakturę i wystaw nową na właściwą kwotę. Nie mogę wpłacić mniej niż jest na fakturze :)

Posted
23 minuty temu, elik napisał:

Kasiu proszę zniszcz tą fakturę i wystaw nową na właściwą kwotę. Nie mogę wpłacić mniej niż jest na fakturze :)

33 zł wpłaciłaś wcześniej:)

Mogę wystawić na nowo,  ale to już jutro. Mamy -20 stopni i dom wypchany futrami:)

Posted

Z fakturą się nie pali. Ja dzisiaj zrobię przelew na fakturę z tym numerem, ale o 33,00 zł mniej. Wystaw fakturę kiedy już  będziesz mogła, ale z tym właśnie numerem.

Biedne zwierzaki w takie mrozy :( Ty swoje podopieczne bierzesz do domu, a kto przygarnie te bez domu, te z łańcucha   ? 5a9918b72e3a9_pacz3.gif.28d79607dfb90f95970226eaa114e475.gif

Posted

Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wyróżniłam Camiska na miesiąc. Jak wyróżnienie będzie aktywne, wstawię link. Oby go ktoś wypatrzył...

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wyróżniłam Kamiska na miesiąc. Jak wyróżnienie będzie aktywne, wstawię link. Oby go ktoś wypatrzył...

A ja skorzystałam z Twojej informacji i też wyróżniłam naszego Caniska na swoim OLX  :) 

Zaraz zrobię przelew na Twoje konto za wyróżnienie. Dziękuję bardzo Eluniu.

5a9d5eb0cd7d4_Caniswyr.png.133e378b333c08228d42fbea986777ea.png

Posted
31 minut temu, Havanka napisał:

Oby ktoś zakochał się w tym cudownym piesku ! Canis już wyróżniony:

Od: dzisiaj
Do: 1 kwi

587376672_5_94x72_gwiazdko-wigilijna-spe

Gwiazdko Wigilijna, spełnij moje życzeni...

Za darmo

0
Promowane do 4 kwi
Statystyki
Wyświetleń: 3
Tel: 6
Obserwuje: 16

Dzięki Havanka, że pamiętasz o Canisku i Miłej.

Musze zajrzeć i zobaczyć, jak Klara stoi z ogłoszeniami...