elik Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 25.10.2017 r. konto Caniska wzbogaciło się o dwie wpłaty: 40,00 zł - od helli 39,00 zł - z bazarku elik Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Zaglądam do Caniska...Cały czas czekamy na TEN telefon....Niech w końcu zadzwoni... Quote
Murka Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Rozliczenie za październik: -372 zł hotelowanie 1-31.10 -12,50 zł odrobaczenie -10 zł Fiprex Razem: -394,50 zł U Caniska wszystko dobrze. Jak Dolarek wyjechał to Canis dotrzymywał towarzystwa Miłej w boksie i fajnie się dogadywali. Niestety wpłynęło to negatywnie na jego apetyt i tuszę:) Chyba się bał, że mu Miłka wszystko zje i nic nie zostanie dla niego. Więc Miłka ma teraz innego kolegę, a Canisek jest osobno na diecie odchudzającej:) Quote
elik Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 2 godziny temu, Murka napisał: . . . U Caniska wszystko dobrze. Jak Dolarek wyjechał to Canis dotrzymywał towarzystwa Miłej w boksie i fajnie się dogadywali. Niestety wpłynęło to negatywnie na jego apetyt i tuszę:) Chyba się bał, że mu Miłka wszystko zje i nic nie zostanie dla niego. Więc Miłka ma teraz innego kolegę, a Canisek jest osobno na diecie odchudzającej:) Canisku, to z Ciebie taki żarłoczek ? Szkoda, bo towarzystwo innego psiaka zapewne jest korzystne dla psychiki :( To Canis podjadał jedzonko Miłej ? Nie mógłby jednak pozostać w boksie z Miłą tylko ograniczyć mu porcje ? Quote
elik Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 1 godzinę temu, Murka napisał: Rozliczenie za październik: -372 zł hotelowanie 1-31.10 -12,50 zł odrobaczenie -10 zł Fiprex Razem: -394,50 zł . . . Dziękuję za rozliczenie, kasa poszła. Jutro powinna być na koncie. Faktura Przelew Quote
Murka Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Canisku, to z Ciebie taki żarłoczek ? Szkoda, bo towarzystwo innego psiaka zapewne jest korzystne dla psychiki :( To Canis podjadał jedzonko Miłej ? Nie mógłby jednak pozostać w boksie z Miłą tylko ograniczyć mu porcje ? Nie jestem w stanie pilnować, żeby każde zjadło ile trzeba. Canis mógłby zjeść więcej karmy i Miła byłaby głodna... Jak Canis jest sam to mam możliwość zmniejszyć mu porcję. Jak nieco zrzuci ciałka to może znów zamieszka z Miłą. Ma ją cały czas w sąsiedztwie, za kratami:) Poza tym kto wie czy Miła nie wybędzie do DS... jutro się okaże:) Quote
elik Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 1 minutę temu, Murka napisał: . . . Poza tym kto wie czy Miła nie wybędzie do DS... jutro się okaże:) A no tak, zupełnie zapomniałam :) Życzę jej tego z całego serca :) Pewnie jej miejsce długo nie będzie puste, a może jakaś nowa dziewczyna je zajmie :) Quote
elik Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 Na koncie Caniska pojawiły się poniższe wpłaty: 20,00 zł - od markofix1 XI - 2.11. 30,00 zł - od Monika z Katowic - 3.11. 10,00 zł - od elik XI - 3.11. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Canisku, jak to się dzieje, że jesteś bez domu i ani jednego zapytania o Ciebie nie ma? :( Quote
elik Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Canisku, jak to się dzieje, że jesteś bez domu i ani jednego zapytania o Ciebie nie ma? :( No właśnie :( Taki super psiak i zero telefonów :( Quote
elik Posted November 8, 2017 Author Posted November 8, 2017 W ostatnich dniach na konto Caniska wpłynęły poniższe kwoty: .................20,00 - Alaskan malamutte X-XI - 6.11. .................25,00 - Anna Gr. XI - 7.11. .................25,00 - Nuncek XI - 7.11. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Murka Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Canis niestety podłapał wirusa i od paru dni pokasłuje. Dostaje już antybiotyk Amoksiklav, koszt to 30,40 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/dd70aa855b95cd2b Wydaje mi się, że już jest lepiej:) Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 6 godzin temu, Murka napisał: Canis niestety podłapał wirusa i od paru dni pokasłuje. Dostaje już antybiotyk Amoksiklav, koszt to 30,40 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/dd70aa855b95cd2b Wydaje mi się, że już jest lepiej:) Bidusiek :( Jeszcze i to :( Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 6 godzin temu, Murka napisał: Canis niestety podłapał wirusa i od paru dni pokasłuje. Dostaje już antybiotyk Amoksiklav, koszt to 30,40 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/dd70aa855b95cd2b Wydaje mi się, że już jest lepiej:) Dzięki za opiekę :) Przelew Quote
Usiata Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Ojej, przykro, że Canisek chory, trzymam kciuki, żeby szybko wyszedł z kaszlu i wirusa. Chętnie bym znowu popatrzyła na jego wesołą mordeczkę :) 1 Quote
bakusiowa Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 12 minut temu, AgusiaP napisał: Wracaj Canisku do zdrówka. U Murki wszystkie psy zachorowały. Jakiś nowy przywlókł wirusa. 1 Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 3 godziny temu, bakusiowa napisał: U Murki wszystkie psy zachorowały. Jakiś nowy przywlókł wirusa. Tak jak w przedszkolu - jedno chore pozaraża pozostałe. Nie ma na to rady. Quote
Monika z Katowic Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Zdrówka Canisku! Właśnie poleciało dodatkowo 31 złotych na Twój antybiotyk! 1 Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 20 minut temu, Monika z Katowic napisał: Zdrówka Canisku! Właśnie poleciało dodatkowo 31 złotych na Twój antybiotyk! Moniczko kochana Bardzo dziękuję :) Jak kasa zamelduje się na koncie zaraz zapodam :) 1 Quote
agat21 Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Canisek też chory? Oj biedaczysko :( Moja stała w przyszłym tygodniu poleci Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 2 godziny temu, agat21 napisał: Canisek też chory? Oj biedaczysko :( Moja stała w przyszłym tygodniu poleci Witaj :) No niestety, jak wszyscy, to wszyscy, babc . . . znaczy Canis też :) Dziękujemy :) Oczywiście jak tylko doleci, to dam znać :) Quote
elik Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 Dzisiaj tj. 9.11. na konto Caniska wpłynęła kwota 40,00 zł jako deklaracja za XI-XII od Istar58 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Monika z Katowic Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Właśnie otwarłam bazar książkowy dla dwóch psiaków w potrzebie - Canisa i Pelikana. Pięknie proszę o wpisy, bo dzięki nim bazar będzie widoczny na forum: Quote
elik Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 5 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Właśnie otwarłam bazar książkowy dla dwóch psiaków w potrzebie - Canisa i Pelikana. Pięknie proszę o wpisy, bo dzięki nim bazar będzie widoczny na forum: Moniczko, wielgachne dziękuję za uwzględnienie w bazarku Caniska Obiecuję obecność i podrzucanie :) 1 Quote
Recommended Posts