Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, EVA2406 napisał:

I co wybierasz: kopiuj obraz czy kopiuj adres obrazu i wstawiasz inne multimedia? Obraz udało się akopiowac, ale bez linka.

Wybierz samo KOPIUJ.

Jeśli skopiuje Ci się sam obrazek bez linku, to nic strasznego. Wtedy trzeba podlinkować ten obrazek. W tym celu trzeba skopiować adres strony www wątku, wejść do sygnaturki, kliknąć dwa razy w ten obrazek lewym klawiszem myszki i pojawi się menu o nazwie Grafika. Skopiowany adres strony www wątku wklejasz do okienka pod napisem LINK. Na koniec klikasz w czarny prostokąt na dole okna z napisem UAKTUALNIJ. Na koniec trzeba pamiętać o zapisaniu tego co się zmieniło :) I to wszystko. Więcej pisania, niż robienia :)

Posted
42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Zaglądam razem ze słoneczkiem do ślicznego Caniska!     Podobny obraz

36 minut temu, Nadziejka napisał:
Kaniulu zagladam
 z pooozdrowionkami
  Podobny obraz

Iście wiosenna atmosfera :)

W kraku też pięknie, ciepło, słonecznie. Czuć, że wiosna tuż, tuż  !!!

Posted

Wiosenka obudzi nowe zycie  w nas wszystkich

moze i obudzi serca kamienne

ktore w ludziskach zagosilly ...

moze zrozumieja choc troche

ze jedno zycie

raz jeden tylko goscimy

na naszej Ziemi ... raz jeden

moze zrozumieja ze nienawisci , potwornosci -

to  wsycko to jest przeciw zyciu kazdenkiemu

porwallam cudny banerusiek

• Upvote 3
Posted
9 minut temu, Nadziejka napisał:

Wiosenka obudzi nowe zycie  w nas wszystkich

moze i obudzi serca kamienne

ktore w ludziskach zagosilly ...

moze zrozumieja choc troche

ze jedno zycie

raz jeden tylko goscimy

na naszej Ziemi ... raz jeden

moze zrozumieja ze nienawisci,  potwornosci -

to  wsycko to jest przeciw zyciu kazdenkiemu

Przepiękna sentencja Nadziejko  58b5327b829a9_kciukiok8.jpg.2fa9ec86fa2e56c3419be450876f8fd6.jpg

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Wybierz samo KOPIUJ.

Jeśli skopiuje Ci się sam obrazek bez linku, to nic strasznego. Wtedy trzeba podlinkować ten obrazek. W tym celu trzeba skopiować adres strony www wątku, wejść do sygnaturki, kliknąć dwa razy w ten obrazek lewym klawiszem myszki i pojawi się menu o nazwie Grafika. Skopiowany adres strony www wątku wklejasz do okienka pod napisem LINK. Na koniec klikasz w czarny prostokąt na dole okna z napisem UAKTUALNIJ. Na koniec trzeba pamiętać o zapisaniu tego co się zmieniło :) I to wszystko. Więcej pisania, niż robienia :)

Wydaje mi się ,że zrobiłam tak jak w ,ale banerek nie zamontował się.

Posted
13 minut temu, Poker napisał:

Wydaje mi się ,że zrobiłam tak jak w ,ale banerek nie zamontował się.

Jeszcze raz sprawdziłam co wcześniej napisałam i nie widzę tam błędu.

Co znaczy - nie zamontował się - Czy  zdjęcie sie nie wkleiło, czy się nie podlinkowało ?

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Telefonicznie zrobiłybyśmy to w dwie minuty. Podasz mi nr tel ?

Podam ,ale wieczorem.Teraz muszę popracować.

Posted

Poker - a czemu wklejasz banerek nie podlinkowany?

A ja po prostu kopiuję od kogoś już podlinkowany banerek i wklejam w sygnaturę - to zawsze działa.

Elik ma w swoim podpisie podlinkowany - spróbuj.

Banerek bardzo mi się podoba, tylko miejsca mam niewiele

Posted

Poproszono mnie, abym przekazała, że moje kolezeństwo wciąż trzyma kciuki za Canisa :)

A jedna z koleżanek rozważa stałą deklarację dla uśmiechniętego psiaka :) da znać do końca tygodnia...

• Downvote 1
Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Poker - a czemu wklejasz banerek nie podlinkowany?

A ja po prostu kopiuję od kogoś już podlinkowany banerek i wklejam w sygnaturę - to zawsze działa.

bo nie mogę skopiować. Nie mam opcji samego KOPIUJ. Jest skopiuj obraz, skopiuj link

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

. . .

Banerek bardzo mi się podoba, tylko miejsca mam niewiele

Koniecznie trzeba któregoś psiaczka wyadoptować, to miejsce w sygnaturce się zrobi  58b5f119936e9_miech9.gif.fa1c9869f478d3a60dc09d44674d1cf5.gif

5 godzin temu, Tola napisał:

W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza.

Trzymajcie kciuki.

Tolu,wspaniała wiadomość   58b5f1efee1db_kciuk8.jpg.dbc22fb294e7cc3290883e0dcea682e4.jpg    To już pojutrze. Kciuki obowiązkowe :)

2 godziny temu, Usiata napisał:

Poproszono mnie, abym przekazała, że moje kolezeństwo wciąż trzyma kciuki za Canisa :)

A jedna z koleżanek rozważa stałą deklarację dla uśmiechniętego psiaka :) da znać do końca tygodnia...

Małgosiu pozdrów ode mnie i serdecznie podziękuj za troskę o Caniska i wsparcie finansowe    58b5f1ba90e46_serce10.gif.7901437ba7297046881e48c31e7d444a.gif

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

bo nie mogę skopiować. Nie mam opcji samego KOPIUJ. Jest skopiuj obraz, skopiuj link

Nie ma takiej opcji, żeby nie było opcji KOPIUJ  :) Tylko bależy zaznaczyć obrazek w ten sposób,  jaki opisywałam wyżej, żeby zrobił się niebieskawy wtedy będzie opcja KOPIUJ.

Posted
20 minut temu, Murka napisał:

My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:)

Ooooo za kąpiel to trzeba dwa razy więcej kciuków trzymać: za Caniska i za Was  58b5fb868b96b_miech6.gif.fac72db065791eb3f3738c000e9e8bde.gif

Posted
Przed chwilą, ania75 napisał:

Ja zawsze szukam postu, gdzie ktoś kto robił banerek wstawia go na wątek - cytuję ten post i niego kopiuję 

Taki ma większą moc :)

Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza.

Trzymajcie kciuki.

9 godzin temu, Murka napisał:

My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:)

Kciuki i łapki zaciśnięte!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki