elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 7 godzin temu, EVA2406 napisał: I co wybierasz: kopiuj obraz czy kopiuj adres obrazu i wstawiasz inne multimedia? Obraz udało się akopiowac, ale bez linka. Wybierz samo KOPIUJ. Jeśli skopiuje Ci się sam obrazek bez linku, to nic strasznego. Wtedy trzeba podlinkować ten obrazek. W tym celu trzeba skopiować adres strony www wątku, wejść do sygnaturki, kliknąć dwa razy w ten obrazek lewym klawiszem myszki i pojawi się menu o nazwie Grafika. Skopiowany adres strony www wątku wklejasz do okienka pod napisem LINK. Na koniec klikasz w czarny prostokąt na dole okna z napisem UAKTUALNIJ. Na koniec trzeba pamiętać o zapisaniu tego co się zmieniło :) I to wszystko. Więcej pisania, niż robienia :) Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Zaglądam razem ze słoneczkiem do ślicznego Caniska! 36 minut temu, Nadziejka napisał: Kaniulu zagladam z pooozdrowionkami Iście wiosenna atmosfera :) W kraku też pięknie, ciepło, słonecznie. Czuć, że wiosna tuż, tuż !!! Quote
Nadziejka Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Wiosenka obudzi nowe zycie w nas wszystkich moze i obudzi serca kamienne ktore w ludziskach zagosilly ... moze zrozumieja choc troche ze jedno zycie raz jeden tylko goscimy na naszej Ziemi ... raz jeden moze zrozumieja ze nienawisci , potwornosci - to wsycko to jest przeciw zyciu kazdenkiemu porwallam cudny banerusiek 3 Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 9 minut temu, Nadziejka napisał: Wiosenka obudzi nowe zycie w nas wszystkich moze i obudzi serca kamienne ktore w ludziskach zagosilly ... moze zrozumieja choc troche ze jedno zycie raz jeden tylko goscimy na naszej Ziemi ... raz jeden moze zrozumieja ze nienawisci, potwornosci - to wsycko to jest przeciw zyciu kazdenkiemu Przepiękna sentencja Nadziejko Quote
Gusiaczek Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Canis, masz cudny banerek! Super :) Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Przed chwilą, Gusiaczek napisał: Canis, masz cudny banerek! Super :) Witaj Gusiaczku :) Mi też się podoba :) 1 Quote
Poker Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 6 godzin temu, elik napisał: Wybierz samo KOPIUJ. Jeśli skopiuje Ci się sam obrazek bez linku, to nic strasznego. Wtedy trzeba podlinkować ten obrazek. W tym celu trzeba skopiować adres strony www wątku, wejść do sygnaturki, kliknąć dwa razy w ten obrazek lewym klawiszem myszki i pojawi się menu o nazwie Grafika. Skopiowany adres strony www wątku wklejasz do okienka pod napisem LINK. Na koniec klikasz w czarny prostokąt na dole okna z napisem UAKTUALNIJ. Na koniec trzeba pamiętać o zapisaniu tego co się zmieniło :) I to wszystko. Więcej pisania, niż robienia :) Wydaje mi się ,że zrobiłam tak jak w ,ale banerek nie zamontował się. Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 13 minut temu, Poker napisał: Wydaje mi się ,że zrobiłam tak jak w ,ale banerek nie zamontował się. Jeszcze raz sprawdziłam co wcześniej napisałam i nie widzę tam błędu. Co znaczy - nie zamontował się - Czy zdjęcie sie nie wkleiło, czy się nie podlinkowało ? Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: nie podlinkowało się A obrazek jest w sygnaturze ? Quote
Poker Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 13 minut temu, elik napisał: A obrazek jest w sygnaturze ? tak Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Telefonicznie zrobiłybyśmy to w dwie minuty. Podasz mi nr tel ? Quote
Poker Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Telefonicznie zrobiłybyśmy to w dwie minuty. Podasz mi nr tel ? Podam ,ale wieczorem.Teraz muszę popracować. Quote
Tola Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Poker - a czemu wklejasz banerek nie podlinkowany? A ja po prostu kopiuję od kogoś już podlinkowany banerek i wklejam w sygnaturę - to zawsze działa. Elik ma w swoim podpisie podlinkowany - spróbuj. Banerek bardzo mi się podoba, tylko miejsca mam niewiele Quote
Tola Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza. Trzymajcie kciuki. 3 Quote
Usiata Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Poproszono mnie, abym przekazała, że moje kolezeństwo wciąż trzyma kciuki za Canisa :) A jedna z koleżanek rozważa stałą deklarację dla uśmiechniętego psiaka :) da znać do końca tygodnia... 1 Quote
Poker Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: Poker - a czemu wklejasz banerek nie podlinkowany? A ja po prostu kopiuję od kogoś już podlinkowany banerek i wklejam w sygnaturę - to zawsze działa. bo nie mogę skopiować. Nie mam opcji samego KOPIUJ. Jest skopiuj obraz, skopiuj link Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 5 godzin temu, Tola napisał: . . . Banerek bardzo mi się podoba, tylko miejsca mam niewiele Koniecznie trzeba któregoś psiaczka wyadoptować, to miejsce w sygnaturce się zrobi 5 godzin temu, Tola napisał: W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza. Trzymajcie kciuki. Tolu,wspaniała wiadomość To już pojutrze. Kciuki obowiązkowe :) 2 godziny temu, Usiata napisał: Poproszono mnie, abym przekazała, że moje kolezeństwo wciąż trzyma kciuki za Canisa :) A jedna z koleżanek rozważa stałą deklarację dla uśmiechniętego psiaka :) da znać do końca tygodnia... Małgosiu pozdrów ode mnie i serdecznie podziękuj za troskę o Caniska i wsparcie finansowe Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: bo nie mogę skopiować. Nie mam opcji samego KOPIUJ. Jest skopiuj obraz, skopiuj link Nie ma takiej opcji, żeby nie było opcji KOPIUJ :) Tylko bależy zaznaczyć obrazek w ten sposób, jaki opisywałam wyżej, żeby zrobił się niebieskawy wtedy będzie opcja KOPIUJ. Quote
Murka Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:) Quote
ania75 Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Ja zawsze szukam postu, gdzie ktoś kto robił banerek wstawia go na wątek - cytuję ten post i niego kopiuję Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 20 minut temu, Murka napisał: My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:) Ooooo za kąpiel to trzeba dwa razy więcej kciuków trzymać: za Caniska i za Was Quote
elik Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Przed chwilą, ania75 napisał: Ja zawsze szukam postu, gdzie ktoś kto robił banerek wstawia go na wątek - cytuję ten post i niego kopiuję Taki ma większą moc :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 15 godzin temu, Tola napisał: W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza. Trzymajcie kciuki. 9 godzin temu, Murka napisał: My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:) Kciuki i łapki zaciśnięte!! Quote
elik Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 To już jutro dowiemy się co z łapinką Canisa. Quote
Recommended Posts