Poker Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Domek jak się patrzy, ekstra. Bądź szczęśliwa dziewczynko. Quote
Bogusik Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Mail od Pani Anety i kilka foteczek Pusi :) Jesteśmy zachwyceni Pusią, jest śliczna i bardzo czuła, pasuje doskonale do naszej rodziny ! Pusia zwiedza...:) Z takiego tarasu to mam na co popatrzeć...:) Odpoczynek po spacerku...:) 2 Quote
Anula Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 Bardzo dobre wiadomości z domku Pusiowego tylko Pusia jest smutna na zdjęciach chyba jeszcze zagubiona w tym innym świecie dla niej.Musi się zadomowić,przyzwyczaić i sadzę,że będzie szczęśliwa u Państwa tak jak Panstwo są już szczęśliwi z posiadania Pusi. Quote
Tola Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Bardzo się cieszę z domku dla Pusi, sunia wiedziała, na kogo czeka. Powodzenia malutka! 1 Quote
Anula Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 Dowiedziałam się od P.Anety,że Pusia ma dwa legowiska jedno na dole drugie na górze domu a jak zrobi się ciepło to jeszcze będzie miała na tarasie pod parasolem.Jednym słowem Pusia już jest rozpieszczana.Państwo są zakochani w Pusi po uszy.P.Aneta napisała,że Pusia jest taka mądra,ułożona,grzeczna jednym słowem cudowna. 1 Quote
Bogusik Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Wiadomości z Pusiowego domeczku :) Właśnie mam nowe zdjęcia - Pusia u nas w domu... Jesteśmy bardzo zadowoleni z niej i chcemy ja progresywnie uczyć ufności do świata, do podróży autem etc. Na razie musi się odpreżyć po prostu w domu i ogrodzie, wiec odmówiliśmy zaproszenie jakie mieliśmy do spędzenia Wielkanocy 150 km stąd. Nie chcemy na razie jej naruszać na niewygodę i strach przed autem wtc. Ale wieść z ostatniej chwili - byłam z Pusią na dworze i właśnie po raz pierwszy się dama świetnie bawiła małą piłką- nawet ja sama podrzucała i biegała bardzo szczęśliwa z nią wokoło...chyba z pol godziny! Potem znów grzecznie wrócila na swoje nowe legowisko nr 2- to jest wygodny fotel w pokoju Cioci, która zaadoptowała już zupełnie Pusię ! Serdecznie was wszystkich pozdrawiamy Aneta z rodzina + Pusia Wreszcie uśmiechnięta nasza Pusinka :) Pusia po hulankach na fotelu drzemkę uskutecznia :) Hm...a Pan? No cóż jemu tylko podłoga pozostała...:) 4 Quote
Poker Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Domek po prostu rewelacja. Państwo z takim zrozumieniem traktują Pusię jak mało kto. Szczęściara z suni. Quote
szafirka Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Warto było czekać na taki domek, pewnie Tery też będzie miał tyle szczęścia. Przedstawiam fakturę za krople na pchły i kleszcze. Faktura jest na 3 pieski, a więc za Pusię wychodzi 15 zł i za Terego też 15 zł. Zatem razem 30 zł. Quote
Anula Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Pusia może pojedzie odwiedzić Pana rodzinę we Francji dlatego Państwo chcą Pusię dobrze oswoić z samochodem.Pan jest francuzem. Bardzo dobre wiadomości jak dosownie na kilka dni pobytu Pusi w nowym domku.Już nawet bawi się piłeczką a to dobry znak. Haniu zaraz zrobię przelew za kropelki. Quote
Tola Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Cudne zdjęcia szczęśliwej suni i o to chodzi. Trzymam kciuki za podobne domki dla pozostałych psiaków pod nasza opieką! Quote
Bogusik Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pusia lubi taras...:) A Pan lubi Pusię...:) Quote
Tola Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Ode mnie tez życzenia wspaniałych,rodzinnych Świąt Wielkanocnych w prawdziwie wiosennej aurze Quote
Bogusik Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Mail od Pani Anety :) Dziękujemy za fajne Zajączki ! Pozdrawiamy was wszystkich serdecznie + zalaczam dzisiejsze zdjecie Pusi ! Aneta z rodzina 1 Quote
Bogusik Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Ale się trafił jej domek, marzenie . To prawda,bo domek naprawdę bardzo dobry i Pusia miała szczęście,że w nim zamieszkała :) Telefony nie muszą się rozdzwaniać, wystarczy tylko jeden ale ten właściwy :) Quote
Anula Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Najważniejsze,że wszyscy domownicy Pusię kochają i Pusia ma tyle rąk do głaskania. I tak trzymać. Quote
Bogusik Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Pusiowe mini info....:) Serdecznie was wszystkich pozdrawiamy i załączam zdjęcie Pusi, która właśnie się grzeje przy kominku. Ps. Wszyscy się nią zachwycają... 2 Quote
Poker Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Ale dama z niej pełna mordką. Trafiła na salony , to musiała się dopasować.Mądra dziewczynka. Quote
szafirka Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Kochani kciuki na pokład! Jak dobrze pójdzie, to Tery będzie mieszkał pod nosem Anuli, czyli w jej mieście! Przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie Fliperka, ja zaproponowałam jej Terego i Fostera i dzisiaj Pani przyjechała do nas je poznać. Wybrała Terego, ponieważ w domu jest 8-letni, bardzo spokojny chłopiec, a Foster jest za bardzo żywiołowy. Pani wieczorem przegada wizytę z mężem i jutro zadzwoni z decyzją. Tery byłby co prawda w bloku, ale Panią miałby baaaardzo fajną. Quote
kiyoshi Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 1 godzinę temu, szafirka napisał: Kochani kciuki na pokład! Jak dobrze pójdzie, to Tery będzie mieszkał pod nosem Anuli, czyli w jej mieście! Przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie Fliperka, ja zaproponowałam jej Terego i Fostera i dzisiaj Pani przyjechała do nas je poznać. Wybrała Terego, ponieważ w domu jest 8-letni, bardzo spokojny chłopiec, a Foster jest za bardzo żywiołowy. Pani wieczorem przegada wizytę z mężem i jutro zadzwoni z decyzją. Tery byłby co prawda w bloku, ale Panią miałby baaaardzo fajną. Trzymam kciuki!! Quote
Bogusik Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 2 godziny temu, szafirka napisał: Kochani kciuki na pokład! Jak dobrze pójdzie, to Tery będzie mieszkał pod nosem Anuli, czyli w jej mieście! Przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie Fliperka, ja zaproponowałam jej Terego i Fostera i dzisiaj Pani przyjechała do nas je poznać. Wybrała Terego, ponieważ w domu jest 8-letni, bardzo spokojny chłopiec, a Foster jest za bardzo żywiołowy. Pani wieczorem przegada wizytę z mężem i jutro zadzwoni z decyzją. Tery byłby co prawda w bloku, ale Panią miałby baaaardzo fajną. Trzymam Haniu mocno kciuki! :) Quote
Anula Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 2 godziny temu, szafirka napisał: Kochani kciuki na pokład! Jak dobrze pójdzie, to Tery będzie mieszkał pod nosem Anuli, czyli w jej mieście! Przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie Fliperka, ja zaproponowałam jej Terego i Fostera i dzisiaj Pani przyjechała do nas je poznać. Wybrała Terego, ponieważ w domu jest 8-letni, bardzo spokojny chłopiec, a Foster jest za bardzo żywiołowy. Pani wieczorem przegada wizytę z mężem i jutro zadzwoni z decyzją. Tery byłby co prawda w bloku, ale Panią miałby baaaardzo fajną. To ja też trzymam mocno kciuki. Quote
Recommended Posts