konfirm31 Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Dzięki, Murko za info :) . Też myślę, że nie ma co głodzić Maxa, a ile mu tej karmy potrzeba dziennie, okaże się w najbliższym czasie . Póki co, wygląda na to, że worek 12 kg starcza na ok 20 dni, czyli teraz licząc karmę od Skarpety i od Anuli, będzie na jakieś 1,5-2 miesiące. Rozumiem, że karma mu służy i ze skórą jest ok. Napisz proszę, jak zostanie połowa ostatniego worka. Super, że jest pod Waszą opieką i ma kochające Cioteczki. Damy radę! Ja Maxa cały czas ogłaszam, zmieniając miasto, ale z tym samym tekstem i zdjęciami. Może zrób mu, Mureczko nowe zdjęcia i poprośmy Tyśkę czy Kiyoshi o napisanie dobrego tekstu? Obie mają dobre pióro. Wiem, że ogłasza go również Mar. gajko, ale chyba nikt więcej? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Na koncie Maxa są następując wpłaty: Bakusiowa 50 zł i mar.gajko - 30 zł. Pięknie dziękujemy!! Quote
Bogusik Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Obiecałam,że ujmę Maxia w kolejnym bazarku,więc serdecznie zapraszam do udziału :) http://www.dogomania.com/forum/topic/346097-markowe-ciuszki-od-m-xl-zapraszam-do-290618/ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Wiem, że ogłasza go również Mar. gajko, ale chyba nikt więcej? Spróbuję napisać tekst ogłoszenia dla Maxa i poczekam na zdjęcia od Murki. Na jakie miasta Max ma ogłoszenia? Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 2 minuty temu, Bogusik napisał: Obiecałam,że ujmę Maxia w kolejnym bazarku,więc serdecznie zapraszam do udziału :) Ślicznie dziękujemy!!!! Quote
konfirm31 Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 https://www.olx.pl/oferta/max-owczarek-po-przejsciach-szuka-opiekuna-CID103-IDmwq2I.html Ogłaszałam na Warszawę, Kraków, Bydgoszcz, Wrocław. Płock. Teraz na Słupsk. Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 16 minut temu, konfirm31 napisał: Ogłaszałam na Warszawę, Kraków, Bydgoszcz, Wrocław. Płock. Teraz na Słupsk. To ja na spokojnie napiszę tekst i wrzucę może na Poznań o ile tam nie ma ogłoszenia. Wyróżnienie na miesiąc będzie miał ode mnie gratis 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Ogłoszenie Maxa wypromowane na Poznań Od: wczoraj Do: 25 lip Max, piękny pies w typie owczarka niemie... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 26 lip Statystyki Wyświetleń: 64 Tel: 0 Obserwuje: 2 Zobaczymy, co się będzie dzialo.... Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Mam prośbę, aby osoby, które robiły ogłoszenia Maxowi, napisały na jakie miasta ogłaszają. Ja to zbiję w jeden post. Wtedy łatwiej przerzucać na inne miasta, nie ma sensu dublować. W tej chwili wiem o tych ogłoszeniach: 1. konfirm31- Warszawa https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-owczarek-max-szuka-wyjatkowego-czlowieka-CID103-IDmwq2I.html 2.Alaskan malamutte - Poznań, Gdańsk https://www.olx.pl/oferta/max-piekny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDwj0sZ.html https://www.olx.pl/oferta/piekny-max-w-typie-owczarka-niemieckiego-czeka-na-wyjatkowy-dom-CID103-IDwmmD5.html Ktoś jeszcze??? Quote
konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Mam prośbę, aby osoby, które robiły ogłoszenia Maxowi, napisały na jakie miasta ogłaszają. Ja to zbiję w jeden post. Wtedy łatwiej przerzucać na inne miasta, nie ma sensu dublować. W tej chwili wiem o tych ogłoszeniach: 1. konfirm31- Słupsk 2.Alaskan malamutte - Poznań Ktoś jeszcze??? Bardzo dobry pomysł :). Myślę, że koło piątku, przerzucę Maxa na Gdańsk (w Słupsku, już jest od jakiegoś czasu) i wyróżnię. Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 5 minut temu, konfirm31 napisał: Bardzo dobry pomysł :). Myślę, że koło piątku, przerzucę Maxa na Gdańsk (w Słupsku, już jest od jakiegoś czasu) i wyróżnię. Miałam telefon o Maxa z Poznania. Przekazałam kontakt do Kasi. Zobaczymy co z tego będzie.... Quote
konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 55 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam telefon o Maxa z Poznania. Przekazałam kontakt do Kasi. Zobaczymy co z tego będzie.... O, matko! Ale szybko! Miałaś super pomysł z tym Poznaniem! I pewnie dobrze napisane ogłoszenie :). Trzymam kciuki, żeby to był TEN dom i telefon u Murków rozgrzał się do czerwoności! Cioteczki, zapraszam do kciukania i przesyłania dobrych myśli Maxowi :)) Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Szczerze powiedziawszy, to jak usłyszałam, że to o Maxa, to aż mnie przytkało.... Nie mogłam za wiele rozmawiać, ponieważ akurat weszłam do gabinetu. Pan jest wielkim fanem owczarków i o ile dobrze zrozumiałam, miał albo ma hodowlę. Max miałby być psem domowym. Nie przeszkadza brak ucha. Ponieważ nie mogłam rozmawiać, przekazałam tel do Murki. Ciekawa jestem, czy zadzwoni.... Dla mnie ważne jest, że telefon zadzwonił...wierzę, że jesli TO nie jest domek dla Maxa, to bedą tez inne telefony. Prosimy o kciuki!!!!! Quote
konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Po takich informacjach, to dla Maxa kciuki zaciskam na maksa!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Kciuki chyba można puścić....Pan nie zadzwonił do Murki...Próbowałam dzwonić, ale nie odbiera....Jego strata... Czekamy dalej...oglądalność spora oby tylko skuteczna... Quote
konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Alaskan, może zadzwoni jutro? A jeśli nie, to jak napisałaś - jego strata. Czekamy i ogłaszamy dalej. Quote
Jo37 Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 A może Maxowi zrobić ogłoszenie na Warszawę? Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 4 minuty temu, Jo37 napisał: A może Maxowi zrobić ogłoszenie na Warszawę? Nie ma problemu...Mogę zrobić. Zmodyfikuję tekst, który napisałam, dodam inne zdjęcia i mogę wstawić na Warszawę. Poproszę tylko o wyróżnienie... Quote
Jo37 Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 Ja nie dam rady wyróżnić. Za dużo psich wydatków niestety. Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Przed chwilą, Jo37 napisał: Ja nie dam rady wyróżnić. Za dużo psich wydatków niestety. Wiem Jo....Mam podobnie...Jeszcze Kazanisko bardzo chore....praktycznie co chwila na lekach..teraz znowu bierze antybiotyk...Czekają nas bardzo drogie badania... Quote
konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Ogłaszałam Maxa na Warszawę i zainteresowanie było zerowe, ale może warto z innym tekstem i zdjęciami. Z wyróżnieniem gorzej, bo albo zapłacę za wyróżnienie swojego ogłoszenia, albo za Alaskan na Warszawę. Chyba, że i tu i tam nie na miesiąc, tylko na krócej, to będzie taniej. Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 18 minut temu, helli napisał: Bonusik dla Maksiusia w drodze (50) Pięknie dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 45 minut temu, konfirm31 napisał: Ogłaszałam Maxa na Warszawę i zainteresowanie było zerowe, ale może warto z innym tekstem i zdjęciami. Z wyróżnieniem gorzej, bo albo zapłacę za wyróżnienie swojego ogłoszenia, albo za Alaskan na Warszawę. Chyba, że i tu i tam nie na miesiąc, tylko na krócej, to będzie taniej. Konfirm, to może wrzuć swoje na Warszawę i wyróżnij. Ja pomyślę o nowym tekście. Może Mureczka też zrobi zdjęcia Maxowi to wtedy zstanowimy się na jakie miasto wrzucić... Quote
Recommended Posts