Jump to content
Dogomania

Flipper-foksterierek z jednego ze Schronisk na wschodzie Polski już w Hoteliku u szafirki.Już nie w Hoteliku tylko w DS w Łodzi.

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :)
Był w moim życiu Czin - łobuziak zawzięty ;), mam ogromny sentyment do terierkowatych. Flipper po SPA pokaże się światu i wszystkim kopary opadną ;) :)
Powodzenia szorściaku :)
Dostawa karmy przewidywana na piątek, mam nadzieję, że dotrze. 

Posted
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Dzień dobry :)
Był w moim życiu Czin - łobuziak zawzięty ;), mam ogromny sentyment do terierkowatych. Flipper po SPA pokaże się światu i wszystkim kopary opadną ;) :)
Powodzenia szorściaku :)
Dostawa karmy przewidywana na piątek, mam nadzieję, że dotrze. 

dziewczyny kochane! 

Posted

Zwyczajowo wklejam potwierdzenie zamówienia

ZAMÓWIENIE: 80677623 11.01.2017 19:49

Ilość Artykuł Cena Suma
1 521204.0 - Animonda GranCarno Sensitive, 6 x 800 g- Wołowina 44,80 PLN 44,80 PLN
1 433886.1 - Przysmak Rocco Bar-B-Q, 12 sztuk, kaczka- Kaczka 0,00 PLN 0,00 PLN
3 528036.0 - Kurze łapki, 5 sztuk- 5 szt. 0,00 PLN 0,00 PLN
2 521204.2 - Animonda GranCarno Sensitive, 6 x 800 g- Jagnięcina 44,80 PLN 89,60 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -5,36 PLN -5,36 PLN
Do zapłaty: 129,04 PLN
Posted
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Zwyczajowo wklejam potwierdzenie zamówienia

ZAMÓWIENIE: 80677623 11.01.2017 19:49

Ilość Artykuł Cena Suma
1 521204.0 - Animonda GranCarno Sensitive, 6 x 800 g- Wołowina 44,80 PLN 44,80 PLN
1 433886.1 - Przysmak Rocco Bar-B-Q, 12 sztuk, kaczka- Kaczka 0,00 PLN 0,00 PLN
3 528036.0 - Kurze łapki, 5 sztuk- 5 szt. 0,00 PLN 0,00 PLN
2 521204.2 - Animonda GranCarno Sensitive, 6 x 800 g- Jagnięcina 44,80 PLN 89,60 PLN
1 1.5 - - Twoja zniżka -5,36 PLN -5,36 PLN
Do zapłaty: 129,04 PLN

Gusiaczku Kochany,dziękuję,kolejny raz pomagasz nam.Zawsze to jest troszeczkę taniej a grosiki się bardzo liczą.Flipperek jeszcze będzie miał 5 łapek gratis do obgryzania.

Posted
6 minut temu, Anula napisał:

Gusiaczku Kochany,dziękuję,kolejny raz pomagasz nam.Zawsze to jest troszeczkę taniej a grosiki się bardzo liczą.Flipperek jeszcze będzie miał 5 łapek gratis do obgryzania.

Powinien mieć 15, to 3 zestawy po 5 szt ;)

Posted
2 minuty temu, Gusiaczek napisał:

Powinien mieć 15, to 3 zestawy po 5 szt ;)

Aaaaa,nie doczytałam.To będzie miał radochę nasz Flipperek.

Do szafirki zrobiłam przelew za Animondę.

Posted

Obróżkę i smyczkę już kupiłam, jedynie z szeleczkami mam problem, bo były albo na maleństwa kieszonkowe, albo na wilki. Muszę do innego sklepu się kopsnąć, ale to pewnie już jutro, bo dziś mam dzień zawalony do 22.00 :(

Posted
14 godzin temu, danka488 napisał:

nie mogę zrobić przelewu :( dziewczyny coś jest nie tak! może mam zły nr konta, proszę o przesłanie jeszcze raz danych ! 

Czy nadal nie możesz zrobić przelewu? Nr.konta jest prawidłowy,jest to Bank Zachodni WBK.

1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Przekonalyscie mnie ciocie, poprosze konto

Bardzo,bardzo dziękujemy za pomoc.Zaraz podam dane do przelewu.

16 minut temu, agat21 napisał:

Obróżkę i smyczkę już kupiłam, jedynie z szeleczkami mam problem, bo były albo na maleństwa kieszonkowe, albo na wilki. Muszę do innego sklepu się kopsnąć, ale to pewnie już jutro, bo dziś mam dzień zawalony do 22.00 :(

Agata bardzo dziękuję za zaangażowanie,nie masz wytchnienia w swoim działaniu.Szelki to powinien pasować rozm M.

Bardzo się martwię kontenerkiem.Może Patrycja ma wolny kontenerek? 

My mamy kontenerek zakupiony ale jest chyba w Zamościu u Toli.Nie da rady go ściągnąć w tak krótkim czasie.

Posted
4 minuty temu, milagros19853201 napisał:

trzymam kciuki i ja

z deklaracja slabiej

ale napewno moge wesprzec bazarkiem

mordeczka slodziachna :-)

aby sie udalo

Dzięki za pomoc,bazarek się bardzo przyda.Dziękuję.

• Upvote 1
Posted

Nie martw się kontenerkiem, jak nie znajdę właściwego, to jakoś psiaka zabezpieczę inaczej, w końcu często woziłam psy bez kontenerka, niektóre też prosto ze schronu.. U niego po prostu obawiam się "żywiołowości" ;))

Posted
5 minut temu, agat21 napisał:

Nie martw się kontenerkiem, jak nie znajdę właściwego, to jakoś psiaka zabezpieczę inaczej, w końcu często woziłam psy bez kontenerka, niektóre też prosto ze schronu.. U niego po prostu obawiam się "żywiołowości" ;))

No tak może być wiercidupcią.Jeżeli Flipper jest kontaktowym psiakiem to będzie chciał koniecznie przedostać się do przodu,do Ciebie. Pomyślałam o Patrycji bo i tak Flipper będzie miał przesiadkę w Warszawie do kontenerka Patrycji.Patrycja raczej ma transportery,ponieważ kilka psiaków przewozi na raz.

Posted

Patrycja na pewno ma kontenerki - już ją pytałam na samym początku. Może dla niego mniej stresu będzie przy wkładaniu do dwóch kontenerków, a nie trzech! Więc w sumie może to i lepiej dla niego, i łatwiej będzie na siusiu wyjść w drodze.. 

Posted
10 minut temu, Anula napisał:

No tak może być wiercidupcią.Jeżeli Flipper jest kontaktowym psiakiem to będzie chciał koniecznie przedostać się do przodu,do Ciebie. Pomyślałam o Patrycji bo i tak Flipper będzie miał przesiadkę w Warszawie do kontenerka Patrycji.Patrycja raczej ma transportery,ponieważ kilka psiaków przewozi na raz.

18 minut temu, Anula napisał:

Dzięki za pomoc,bazarek się bardzo przyda.Dziękuję.

jeszcze dzisiaj powstanie

zalezy tylko jak mi grypa pozwoli podzialas

Posted
35 minut temu, agat21 napisał:

Patrycja na pewno ma kontenerki - już ją pytałam na samym początku. Może dla niego mniej stresu będzie przy wkładaniu do dwóch kontenerków, a nie trzech! Więc w sumie może to i lepiej dla niego, i łatwiej będzie na siusiu wyjść w drodze.. 

Też tak myślę.

Posted

a ja melduję, że przed chwilą zrobiłam przelew - stała za  I i II oraz obiecane SPA:) jutro po 11.00 będzie na koncie:) coś u mnie jest nie tak z bankowością, bo czasami nie chce mnie zalogować do mojego prywatnego konta :) bardzo się cieszę, że dziewczyny tak sprytnie opracowują całą akcję logistyczną chłopaka :) trzymam kciuki i zapraszamy wątek , każda pomoc jest mile widziana :) oczy nam wyjdą z orbit jak wyjdzie ze SPA :):) nie mogę się doczekać !!!!

Posted
54 minuty temu, danka488 napisał:

a ja melduję, że przed chwilą zrobiłam przelew - stała za  I i II oraz obiecane SPA:) jutro po 11.00 będzie na koncie:) coś u mnie jest nie tak z bankowością, bo czasami nie chce mnie zalogować do mojego prywatnego konta :) bardzo się cieszę, że dziewczyny tak sprytnie opracowują całą akcję logistyczną chłopaka :) trzymam kciuki i zapraszamy wątek , każda pomoc jest mile widziana :) oczy nam wyjdą z orbit jak wyjdzie ze SPA :):) nie mogę się doczekać !!!!

Dziękujemy,jak dojdą pieniążki to potwierdzę i wpiszę w post rozliczeniowy.