Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie bardzo rozumiem :roll: najpierw mówią, że niby pies nieadopcyjny a później go ktoś nam zabiera sprzed nosa... obyś dobrze trafił, chłopaku!

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z osobą, któa odkryła piesia w lubelskim schronie.
Nie zna domu, do którego trafił pies, równiez dowiedziała sę o adopcji podczas wizyty w schronisku.
Nowy właściciel znalazł psa na dogomanii....

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ja też dostałam maila od tej Pani, nie wiem czy ktoś się z nią już kontaktował poinformować, ze psiaka już nie ma - złożyła ofertę w jego aukcji allegro, muszę ją usunąć razem z pozostałymi aukcjami i wolałabym, żeby coś wiedziała na ten temat :

Treść wiadomości:
Witam serdecznie, zalicytowałam pieska shar-pei bo mam wielką nadzieję że trafi on pod mój dach. Nazywam się ............... i mam 25 lat, mieszkam 100 km od koszalina. Troszkę się znam na tych pieskach, ponieważ kiedyś miałam takiego, niestety rozwiodłam się z mężem i piesek musiał zostać u niego. Cierpię do tej pory po stracie tak wspaniałego psa... Nie mam dzieci i jestem sama, mam swoje mieszkanie, więc myślę że temu pieskowi będzie u mnie bardzo dobrze, zapewnię mu wszystko co mu będzie potrzeba, nie będę zostawiać go samego w domu, gdyż mam własną działaność gosp. i pracuję w domu, więc piesek będzie ze mną 24h na dobę. Jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się płakać chce, nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś porzucił tak cudownego psa... Tak strasznie mi przypomina mojego psa, jest poprostu identyczny...
Już praktycznie jest wiosna więc długie spacery napewno dobrze zrobią takiemu psiakowi, jemu i mnie również:) Nie pozwólcie dłużej siedzieć mu w tych klatkach, gwa rantuję Państwu że zapewnię mu najlepszą opiekę.
Mój nr kontaktowy ..........
Z szacunkiem .........................

To właśnie ta pani, z którą rozmawiałam, też myślę że trzeba spróbować ją dopsić:evil_lol: kto jej przekaże złą wiadomość:-(?

Posted

jaanna019 napisał(a):
To właśnie ta pani, z którą rozmawiałam, też myślę że trzeba spróbować ją dopsić:evil_lol: kto jej przekaże złą wiadomość:-(?

a jest jeszcze jakiś sharpik do adopcji?

Posted

Cioteczki, będę wdzięczna za informacje o jakiejś suni zmarszczonej w potrzebie. Domek, który adoptował naszego Fąflaka, myśli o koleżance dla niego :multi: Fąfel nie lubi facetów, dlatego musi być suka.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Jestem wolontariuszką w schronisku od trzech tygodni i shar pei'a jak zaczynałam to już nie było...

dzieki za info.......ale gdyby znów jakis trafiła daj szybciorem znać :razz:

• 2 weeks later...
Posted

a mnie to nikt na wątek nie zaprosił :mad::eviltong:

widze ze juz "po ptakach"

ale te fotki od faceta baaardzo znajome...kurka...mam wrazenie ze sama je gdzies wklejałam tylko gdzie....skleroza :cool1: