margo001 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):powybijam was chyba:diabloti: ale checi normalnie szok;) Nie bij nie bij...to tylko brak czasu :evil_lol: W niedzielę 29.03 są dni otwarte w schronisku,może któraś z Was się wybiera ? Może udałoby się wyciągnąć sharpka z boksu i wziąć go na spacerek w celu obserwacji :razz: Ja się wybieram i byłoby mi bardzo miło:loveu: Quote
betka-sp Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :razz::razz::razz:pospacerowała bym se z tobą :razz::razz: ale mam troszku daleko :oops::oops::oops: .....chłopak w górę........ Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 eee betka jak wyjdziesz dzis to moze stopami dojedziesz do niedzieli:diabloti: ja bym pojechala ale mnie chore dziecko skutecznie powstrzymuje przed jakimkolwiek odejsciem od niej chocby na 2 metry:shake: ale ...jesli do niedzieli jej sie poprawi i maz nie pojedzie do pracy na weekend to niech sie wykaze pare godzin z małym diablątkiem sam na sam:loveu: a margo....a moze bysmy mariee zatrudnily jako towarzystwo dla ciebie? ja sprobuje sciagnac tez ladySwallow :cool3: zaraz ci ekipe skompletuje:diabloti: Quote
LadyS Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja jestem, w Lublinie będę w terminie, więc służę swoją obecnością :) Quote
furciaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A mnie to juz nikt nie zaprosi:flaming::motz: Quote
LadyS Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A, to już do Lidki pretensje :D Ja tam jestem na miejscu, zapraszam na kawkę :) Quote
eliza_sk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przeprasza za offa :oops: Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu - wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ... Bardzo proszę o głosiki: Forum o psach i kotach Z góry dziękujemy ;) Quote
betka-sp Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 hihihiihihihi...a co wy ...kobitki :crazyeye: brygade ratunkową kompletujecie??? on nie jest chyba taki straszny :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: może wszystkich nie zje.......:evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 furciaczek ale rodziny sie nie zaprasza:eviltong: ale skoro nalegasz to prosze bardzo:diabloti: serdecznie ciebie zapraszam w niedziele29marca na dzien otwarty schroniska w lublinie....masz byc:evil_lol: bierz miotle i dawaj z tego londyna szybciochem:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 betka-sp napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: może wszystkich nie zje.......:evil_lol::evil_lol: sie okaze... im wiecej ich tam wysle tym wieksza szansa ze ktoras wroci:loveu: Quote
jaanna019 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wszyscy się zbiegli to i ja przyczłapałam:evil_lol: Jakoś nikt się nie kwapi żeby psiaka ochrzcić:shake: a on biedny nie może funkcjonować jako numer schroniskowy:shake: Larry:diabloti::evil_lol: biedaku nie mogę posiedzieć przy twojej kracie, pogadać i zabrać na spacer to chociaż podniosę. Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ja sie nie wychylam z chrztem bo dla mnie kazdy szarpek to Nord jest:loveu: widze białystok RULES i imie zostało wybrane?:diabloti: Quote
jaanna019 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 To szczęśliwe imię i mam nadzieję, że przyniesie szczęście Larremu, tak jak przyniosło Larze: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-sunia-shar-pei-126531/ Powodzenia!!! Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 zatem Larry :loveu: postanowione:diabloti: sprzeciwy nie brane pod uwagę bo Was nie ma:eviltong: Quote
betka-sp Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):zatem Larry :loveu: postanowione:diabloti: sprzeciwy nie brane pod uwagę bo Was nie ma:eviltong: :mad::mad::mad::mad:jak to nie ma...jak jestemy...śmy :razz::razz::razz::razz:...ale no doooobra........Larry też ładnie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betka-sp Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):sie okaze... im wiecej ich tam wysle tym wieksza szansa ze ktoras wroci:loveu: hihihiihhihi....chyba masz nadzieję, że jak pójda pierwsze to Larry naje sie przed spotkaniem z tobą.......hihihihihihihihiih.......cwaniara :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ups. a ja myślałam, że przegłosowano Tenshi, no i szablon ogłoszeniowy zrobiłam pod to imię :roll: WZÓR (np. do allegro): Wyobraź sobie, że w Twoim życiu jest tylko ból i strach. Nagle coś się dzieje, a wszystko wokół zmienia się nie do poznania. Coś się kończy, coś się zaczyna. Jesteś zagubiony, ale nikt nie chce Ci pomóc. Boją się Ciebie, a Ty tylko bronisz się przed kolejnym rozczarowaniem. Zdystansowany do świata, żyjesz obok wszystkiego. Nie chcesz zaufać, bo po co...? Na pewno czułeś kiedyś wielki strach, że oto mija Twój najlepszy czas, bezradność zniosła Cię na drugi plan, czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas... Okłamali mnie z nadzieją, że uwierzyłem i przestanę chcieć. Muszę leczyć się na ból i strach... Gdzie jest człowiek, który z siebie sam pokaże mi, jak...? Tenshi. Na pierwszy rzut oka – brzoskwiniowy shar pei w średnim wieku, fizycznie bardzo zadbany, o pięknej sierści i zdrowym wyglądzie. Jednak psychicznie Tenshi został bardzo skrzywdzony, od człowieka zaznał tylko cierpień. W pierwszym kontakcie psiak jest lękliwy ale nie agresywny. Chciałby na nowo zaufać Człowiekowi, ale potrzebuje szansy, ciepła, pracy i cierpliwości. I niby wszystko jest, tak, jak powinno być, za chwilę zbudzi mnie szary świt... Tylko dlaczego ja, z takim nieludzkim strachem, nie potrafię...? Tenshi znajduje się obecnie w lubelskim schronisku dla bezdomnych zwierząt. Jest wykastrowany, dobrze dogaduje się z innymi psami. Imię sharpika oznacza w języku japońskim „anioł”. Tenshi zostanie Twoim osobistym Stróżem, jeśli tylko zechcesz... Pomóż mu na nowo uwierzyć w Ludzi! Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Licytacja nie jest równoznaczna z jego nabyciem. Zanim zalicytujesz, zadzwoń, napisz! Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane. może być...? :oops: edit: zmieniłam zatem to nie chcenie na chcenie ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 super! wlasnie o cos takiego mi chodzilo!!! moze byc takie imie w ogloszeniach, brzmi orientalnie:loveu: moi drodzy brac robic ogloszenia! Quote
evel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 pomimo okropnego zmęczenia i braku weny starałam się, żeby to jakoś wyglądało :oops: to kto podaje swój telefon/mail i będzie robił odsiew ewentualnych kretynów? :cool3: ja mogę mailowo jakby co, telefonicznie odpada, bo będę musiała wybiegać z zajęć :evil_lol: Quote
margo001 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a): a margo....a moze bysmy mariee zatrudnily jako towarzystwo dla ciebie? ja sprobuje sciagnac tez ladySwallow :cool3: zaraz ci ekipe skompletuje:diabloti: Mariee zawsze chętna do pomocy ,napewno przybędzie :loveu: ladySwallow super że się zjawisz,im więcej nas tym lepiej ;) Ania Larry trafne imię i pasuje do niego,miejmy nadzieję że szybko przyniesie mu szczęście tak jak Larze :loveu: Feigned dzięki za bannerki :loveu: evl tekst wzruszający :loveu: Quote
furciaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']furciaczek ale rodziny sie nie zaprasza:eviltong: ale skoro nalegasz to prosze bardzo:diabloti: serdecznie ciebie zapraszam w niedziele29marca na dzien otwarty schroniska w lublinie....masz byc:evil_lol: bierz miotle i dawaj z tego londyna szybciochem:cool1: 29 bede w Krakowie wiec nie dam rady, za duze korki w przestrzeni powietrznej na tej trasie:eviltong: Ale jakbys adoptowala Bruna z wawy to moge Ci go 30.03 pod drzwi odstawic:diabloti: Jakby nie patrzec bedzie mi po drodze do Torunia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Feigned']bannery dla psiaka, podlinkowane ;) dziekuje:loveu: [quote name='evl']ups. a ja myślałam, że przegłosowano Tenshi, no i szablon ogłoszeniowy zrobiłam pod to imię :roll: ....... może być...? :oops: Czy moge Cie zatrudnic na etat do pisania ogloszen corsiakom:diabloti::loveu: To dajcie no ciotki namiary jakies, ja siedze sie nudze to ogloszenia bym sobie powklejala czy cos:p Quote
betka-sp Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 cyt: Nie chce ponownie zaufać, jest lękliwy ale nie agresywny. Psiak potrzebuje ciepła, pracy i cierpliwości. ....świetnie wyszło to ogłoszenie...ale jeśli można :oops: nie używała bym słowa nie chce.. może sie źle kojarzy c z psem który jest zamknięty i nic już nie można zrobić.. a to nie prawda.......sharpki takie są tylko w stosunku do obcego...jak znajdą swoją osobe to najkochańsze psy pod słońcem :loveu: i on tez taki będzie.....i wcale nie che.. wręcz przeciwnie...on chce...tyko trzeba dac mu tą szansę :oops: Quote
jaanna019 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tekst cudo:loveu: ale uwagi betki słuszne, on chce tylko czeka na swojego człowieka, a swoją drogą to nie mogę wyjść z podziwu, że on jest w takiej świetnej formie mimo tego, że zimę przesiedział w boksie:shake: wyobraźcie sobie swoje sharpki po takim czasie przebywania w takich warunkach, on musi być mieć niesamowitą siłę w sobie. Quote
Recommended Posts