betka-sp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A czy piesek tego pana był też wykastrowany??? Quote
evel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 nie spytałam... ale pan i tak się nie odzywa... :roll: chociaż raczej wykastrowali go w schronie, bo tam jest 14 dni kwarantanny -> kastracja -> pies/suka idzie na boksy ogólne. Quote
betka-sp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 evl napisał(a):nie spytałam... ale pan i tak się nie odzywa... :roll: chociaż raczej wykastrowali go w schronie, bo tam jest 14 dni kwarantanny -> kastracja -> pies/suka idzie na boksy ogólne. ojjjjj....żeby wszedzie tak było ;);););) Quote
lunarmermaid Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ślicznioch!!! Co takie psisko robi jeszcze w schronie?? Czy nie ma szans na DT? Quote
betka-sp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 chłopaku...chopamy w górę..........:loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Na mailu u mnie też cisza, a na allegro ma 6 obserwatorów :roll: Quote
betka-sp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 koniecznie trzeba spróbowac wyprowadzić go z boksu w niedzielę....jak reaguje na ludzi w takim kontakcie bezpośrednim..........ja wiem, że tak mi fajnie gadac z daleka.........:oops::oops::oops::oops: ...ale...........:cool3: Quote
evel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 u mnie na poczcie też cisza... czyżby pan się wystraszył wizyty przedadopcyjnej? :roll: Quote
betka-sp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 może i sie wystraszył.........:razz::razz::razz::razz: Quote
betka-sp Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a czemu tu taka cisza..........kobitki....jedziecie jutro????????? Quote
LadyS Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jutro? Ale to nie jutro przeca... tylko 29. ? Quote
betka-sp Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ladySwallow napisał(a):Jutro? Ale to nie jutro przeca... tylko 29. ? yyyyyyyyyyyy............to ja juz taki "zakręt" z datami mam ???? :oops::oops::oops::oops: oj........sorrki..........;);) Quote
LadyS Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 betka-sp napisał(a):yyyyyyyyyyyy............to ja juz taki "zakręt" z datami mam ???? :oops::oops::oops::oops: oj........sorrki..........;);) Już nawet ja się zaczęłam zastanawiać, czy to aby nie jutro... Ale sprawdziłam i nie - ostatnia niedziela miesiąca. :lol: Quote
jaanna019 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziewczyny miałam telefon, pani całkiem fajna, pogadałyśmy sobie dość długo, jedyna wada że mieszka w Koszalinie. Wyśle maila z namiarami i opisem swojego dobrostanu. Domek wart sprawdzenia;) Quote
margo001 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 betka-sp napisał(a):yyyyyyyyyyyy............to ja juz taki "zakręt" z datami mam ???? :oops::oops::oops::oops: oj........sorrki..........;);) betka toż to jeszcze tydzień :shake: jutro niestety nie mogę :shake: Quote
margo001 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 jaanna019 napisał(a):Dziewczyny miałam telefon, pani całkiem fajna, pogadałyśmy sobie dość długo, jedyna wada że mieszka w Koszalinie. Wyśle maila z namiarami i opisem swojego dobrostanu. Domek wart sprawdzenia;) Więc trzeba koniecznie sprawdzić,mamy kogoś z tamtych okolic ? Jakoś się chłopaczka dowiezie ;) Quote
lucySxy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziewczyny,psa nie ma w schronisku.dzisiaj bylam tam w innej sprawie i postanowilam to sprawdzic, czy jeszcze jest. Nie zagladalam na ten watek, wiec uwazalam ze adopcja zostala zalatwiona przez Dogo.Psa adoptowal jakis hodowca ktory ma suke,wiem to od pracownika z ktorym go pierwszy raz ogladalam .Nic ponad to nie wiem. Quote
lunarmermaid Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak to dobrze,że był wykastrowany.Chociaż jak dobry hodowca to i psy mają dobrze u niego. Quote
jaanna019 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mam nadzieję, że dobrze trafił, szkoda że nie będziemy znać jego losów:-( Quote
margo001 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ania może uda mi się coś dowiedzieć...spróbuję....na szczęście wykastrowany Quote
lunarmermaid Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A już się zastanawiałam,czy nie zaproponować mu tymczasu... mam nadzieję,że domek będzie dobry i sharpek szybko się ucywilizuje. Quote
betka-sp Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 .........moze warto sie wiedziec gdzie trafił............wiedzieli że kastrat,.... więc chyba w dobrej wierze go zabrali :roll::roll::roll: Quote
eliza_sk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja też dostałam maila od tej Pani, nie wiem czy ktoś się z nią już kontaktował poinformować, ze psiaka już nie ma - złożyła ofertę w jego aukcji allegro, muszę ją usunąć razem z pozostałymi aukcjami i wolałabym, żeby coś wiedziała na ten temat : Treść wiadomości: Witam serdecznie, zalicytowałam pieska shar-pei bo mam wielką nadzieję że trafi on pod mój dach. Nazywam się ............... i mam 25 lat, mieszkam 100 km od koszalina. Troszkę się znam na tych pieskach, ponieważ kiedyś miałam takiego, niestety rozwiodłam się z mężem i piesek musiał zostać u niego. Cierpię do tej pory po stracie tak wspaniałego psa... Nie mam dzieci i jestem sama, mam swoje mieszkanie, więc myślę że temu pieskowi będzie u mnie bardzo dobrze, zapewnię mu wszystko co mu będzie potrzeba, nie będę zostawiać go samego w domu, gdyż mam własną działaność gosp. i pracuję w domu, więc piesek będzie ze mną 24h na dobę. Jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się płakać chce, nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś porzucił tak cudownego psa... Tak strasznie mi przypomina mojego psa, jest poprostu identyczny... Już praktycznie jest wiosna więc długie spacery napewno dobrze zrobią takiemu psiakowi, jemu i mnie również:) Nie pozwólcie dłużej siedzieć mu w tych klatkach, gwa rantuję Państwu że zapewnię mu najlepszą opiekę. Mój nr kontaktowy .......... Z szacunkiem ......................... Quote
LadyS Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Eliza - a może napisać o tym sharku i podać namiary na innego w potrzebie - może akurat Pani okaże się ok i będzie zainteresowana? Quote
Recommended Posts