evel Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dobrze zatem, zmieniłam. szukamy sponsora na jakieś odstrzelone allegro? mój TŻ może zrobić takie zwyczajne :oops: ale wiem, że niektóre Cioteczki robią takie naprawdę super! (hmm, Isadora7?) może sobie założę maila tylko do ogłoszeń...? :eviltong: Quote
jaanna019 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A ile kosztuje takie allegro odstrzelone w kosmos? Quote
eliza_sk Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cioteczki - tekst jest, więc jak deklarowałam zrobię allegro, mam teraz chwilę czasu. Podajcie proszę namiary do ogłoszeń-mail i telefon to zrobię psiakowi kilka aukcji na różne województwa ;) Quote
eliza_sk Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Halooo, nie potrzeba allegro ? Bardzo proszę o namiary. Quote
evel Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 mogę pomóc mailowo, ale telefonicznie niestety nie :shake: [email protected] Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Chyba jestem nadgorliwa z tym allegro ... Jeszcze raz poproszę o namiar telefoniczny. Znając życie będę zasypywana mailami z allegro ws. tego sharpka - jak to zwykle z rasowymi bywa, więc proszę niech ktoś podejmie się "wirtualnej opieki" nad nim, żebym miała na kogo te maile przekierowywać. Quote
jaanna019 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czy naprawdę nie ma nikogo w pobliżu Larrego kto umiałby powiedzieć coś na jego temat kandydatom na dom i ich podpytać? Dziewczyny:shake: wstyd mi:oops: Jeżeli nikt się znajdzie, a ja będę dostawała na bieżąco informacje o stanie, zachowaniu itd psa to mogę byc pośrednikiem telefonicznym. eliza_sk podaj mój mumer, bo w takim tempie to on nigdy domu nie znajdzie 505978439 Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 slychajcie no parodia z tym numerem...ja mam malutkie dziecko ciezko sie do mnie dodzwonic teraz bo ciagle wyciszony telefon... no oki to w takim razie zbieramy info i wykorzystamy joanne...:oops: Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Oki, to podaję maila evl i telefon Joanny. Zaraz biorę się do allegro. Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dodatkowe zdjęcia , jakie znalazłam an ale gratce - musiałam shostować do allegro, to nie wywalam już ;) Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Allegro gotowe: SHAR PEI - cudny brzoskwiniowy - w SCHRONISKU !!! (586850742) - Aukcje internetowe Allegro na małopolskie, mazowieckie, lubelskie i dolnośląskie. Quote
betka-sp Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='eliza_sk']Allegro gotowe: SHAR PEI - cudny brzoskwiniowy - w SCHRONISKU !!! (586850742) - Aukcje internetowe Allegro na małopolskie, mazowieckie, lubelskie i dolnośląskie. .........jesteś wielka :multi: Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 betka-sp napisał(a):.........jesteś wielka :multi: eee tam, mam tylko nadzieję, że będę miała szczęśliwszą rękę niż do naszego sharpa Fąfla, który na dom czekał od grudnia do sierpnia ... Ale on był alergik z muchami w nosie :evil_lol: Ale doczekał się chłopak wspaniałego domku na drugim końcu Polski od świętokrzyskiego - na Pojezierzu Drawskim. Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 fąfel to byl wybitny przypadek fochowca:diabloti: zmarsczul koffany, jak on piekni z zabawkami w pysiolku wyglada:loveu: Quote
betka-sp Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 spoko.........bedzie szybciej :razz::razz: jesli będzie chętny jakiś domek w mojej okolicy moge spokojnie sprawdzic.jak będzie potrzeba............ ............niestety w telefonach też nie pomoge bo bym z roboty poleciała jak by mi komórka tak dzwoniła....:evil_lol: Quote
margo001 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='eliza_sk']Dodatkowe zdjęcia , jakie znalazłam an ale gratce - musiałam shostować do allegro, to nie wywalam już ;) Eliza jesli potrzeba Ci wiecej zdjęć to poniżej zamieszczam link do wszystkich zdjęć jakie mam : Picasa Web Albums - margo001 - Shar pei w sc... Możesz brać wszystkie ;) Quote
evel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dziewczyny, dostałam takiego oto maila: Witam. Pisze w sprawie harytatywnej aukcji allegro odnosnie shar pei'a imieniem Tenshi. Mam kilka pytan. Czy pies ma jakiekolwiek problemy z prawym okiem, i czy nie trafil do panstwa z okolic rzeszowa? Chodzi o to ze rok temu oddalem w tamte strony (konkretnie do centrum) z powodu wyjazdu za granice 3 letniego shar pei'a, ktory niesamowicie przypomina przedstawionego na panstwa aukcji. Wrocilem niestety z powodu braku pracy do domu, i potrzebuje nowego przyjaciela. Ogolnie chetnie przygarnal bym z powrotem psiaka tej rasy. Czy moze mi pani/pan napisac cos wiecej o piesku? Jestem z Kielc wiec jasli bym sie decydowal t oraczej na jeden konkretny przyjazd i odbior psa. Przesylam takze kilka zdjec mojego bylego psa w celu upewnienia sie czy to wlasnie nie Bary. Jesli by sie tak okazalo chcialbym go koniecznie i jak najszybciej jak to by bylo mozliwe zabrac. Czekam na odpowiedz i pozdrawiam. ze zdjęciami: i co ja mam panu odpisać? że pies trafił raczej z Lublina, bo w Rzeszowie jest przecież schronisko "Kundelek"? że trafił od rodziny osoby chorej psychicznie? że jeśli chce to robimy wizytę przedadopcyjną i jeśli okaże się odpowiednim kandydatem, to może zaadoptować Tenshiego? uwaga do moderatora: nie wiem, czy te zdjęcia nie są za duże, ale za przeproszeniem, za cholerę mi się nie chcą zmniejszyć :shake: Quote
betka-sp Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 tak.............dokładnie tak mu można odpisać........choć ja między bogiem a prawdą nie dała bym mu więcej nawet chomika pod opiekę :mad::mad::mad:oddał dorosłego psa bo pojechała " za chlebem"........ jakby nie mógł zabrac go ze sobą..........A poza tym jak jest taki ciekawy to z Kielc do lublina nie jest aż tak daleko........niech jedzie i sam zobaczy........... ........kobitki..........jak będziecie na dniach w niedziele i uda sie go wyprowadzić sprawdźcie...może gdzieś tatuaż ma chłopak........ Quote
eliza_sk Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 I sprawdźcie czy reaguje na imię Bary ... Bo nie macie informacji jak długo przebywał u tej rodziny wcześniej ? Quote
margo001 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dla mnie ten shar pei ma krótszą sierść niz ten w schronie,natomiast zmarszczka na głowie raczej identyczna,a każdy sharpek ma inną :roll: Własciwie to niewiadomo jak pies trafił do schronu,jedni pracownicy mówią że oddany przez chorobę psychiczną właścicielki,a inni że chyba jest z odłowu i nie wiadomo ile ma lat bo boją się zajrzec w zęby :shake: Być może że to sharpek tego Pana ......no nie wiem co o tym myśleć....:shake: Quote
evel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 odpisałam panu najlepiej jak umiałam, napisałam to, co wiemy o psie, napisałam o warunkach ewentualnej adopcji, jeśli pan by się zdecydował. jeśli coś odpisze, to daje nam jakąś nadzieję, jeśli nie-to znaczy, że trzeba szukać dalej... :cool1: Quote
Recommended Posts