Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze zatem, zmieniłam.

szukamy sponsora na jakieś odstrzelone allegro? mój TŻ może zrobić takie zwyczajne :oops: ale wiem, że niektóre Cioteczki robią takie naprawdę super! (hmm, Isadora7?)

może sobie założę maila tylko do ogłoszeń...? :eviltong:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki - tekst jest, więc jak deklarowałam zrobię allegro, mam teraz chwilę czasu. Podajcie proszę namiary do ogłoszeń-mail i telefon to zrobię psiakowi kilka aukcji na różne województwa ;)

Posted

Chyba jestem nadgorliwa z tym allegro ...

Jeszcze raz poproszę o namiar telefoniczny. Znając życie będę zasypywana mailami z allegro ws. tego sharpka - jak to zwykle z rasowymi bywa, więc proszę niech ktoś podejmie się "wirtualnej opieki" nad nim, żebym miała na kogo te maile przekierowywać.

Posted

Czy naprawdę nie ma nikogo w pobliżu Larrego kto umiałby powiedzieć coś na jego temat kandydatom na dom i ich podpytać? Dziewczyny:shake: wstyd mi:oops:
Jeżeli nikt się znajdzie, a ja będę dostawała na bieżąco informacje o stanie, zachowaniu itd psa to mogę byc pośrednikiem telefonicznym. eliza_sk podaj mój mumer, bo w takim tempie to on nigdy domu nie znajdzie 505978439

Posted

betka-sp napisał(a):
.........jesteś wielka :multi:

eee tam, mam tylko nadzieję, że będę miała szczęśliwszą rękę niż do naszego sharpa Fąfla, który na dom czekał od grudnia do sierpnia ... Ale on był alergik z muchami w nosie :evil_lol: Ale doczekał się chłopak wspaniałego domku na drugim końcu Polski od świętokrzyskiego - na Pojezierzu Drawskim.

Posted

spoko.........bedzie szybciej :razz::razz: jesli będzie chętny jakiś domek w mojej okolicy moge spokojnie sprawdzic.jak będzie potrzeba............

............niestety w telefonach też nie pomoge bo bym z roboty poleciała jak by mi komórka tak dzwoniła....:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, dostałam takiego oto maila:

Witam.
Pisze w sprawie harytatywnej aukcji allegro odnosnie shar pei'a imieniem
Tenshi. Mam kilka pytan. Czy pies ma jakiekolwiek problemy z prawym okiem,
i czy nie trafil do panstwa z okolic rzeszowa? Chodzi o to ze rok temu
oddalem w tamte strony (konkretnie do centrum) z powodu wyjazdu za granice
3 letniego shar pei'a, ktory niesamowicie przypomina przedstawionego na
panstwa aukcji. Wrocilem niestety z powodu braku pracy do domu, i
potrzebuje nowego przyjaciela. Ogolnie chetnie przygarnal bym z powrotem
psiaka tej rasy. Czy moze mi pani/pan napisac cos wiecej o piesku? Jestem z
Kielc wiec jasli bym sie decydowal t oraczej na jeden konkretny przyjazd i
odbior psa. Przesylam takze kilka zdjec mojego bylego psa w celu upewnienia
sie czy to wlasnie nie Bary. Jesli by sie tak okazalo chcialbym go
koniecznie i jak najszybciej jak to by bylo mozliwe zabrac.
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.
ze zdjęciami:

i co ja mam panu odpisać? że pies trafił raczej z Lublina, bo w Rzeszowie jest przecież schronisko "Kundelek"? że trafił od rodziny osoby chorej psychicznie? że jeśli chce to robimy wizytę przedadopcyjną i jeśli okaże się odpowiednim kandydatem, to może zaadoptować Tenshiego?

uwaga do moderatora: nie wiem, czy te zdjęcia nie są za duże, ale za przeproszeniem, za cholerę mi się nie chcą zmniejszyć :shake:

Posted

tak.............dokładnie tak mu można odpisać........choć ja między bogiem a prawdą nie dała bym mu więcej nawet chomika pod opiekę :mad::mad::mad:oddał dorosłego psa bo pojechała " za chlebem"........ jakby nie mógł zabrac go ze sobą..........A poza tym jak jest taki ciekawy to z Kielc do lublina nie jest aż tak daleko........niech jedzie i sam zobaczy...........

........kobitki..........jak będziecie na dniach w niedziele i uda sie go wyprowadzić sprawdźcie...może gdzieś tatuaż ma chłopak........

Posted

Dla mnie ten shar pei ma krótszą sierść niz ten w schronie,natomiast zmarszczka na głowie raczej identyczna,a każdy sharpek ma inną :roll:

Własciwie to niewiadomo jak pies trafił do schronu,jedni pracownicy mówią że oddany przez chorobę psychiczną właścicielki,a inni że chyba jest z odłowu i nie wiadomo ile ma lat bo boją się zajrzec w zęby :shake:
Być może że to sharpek tego Pana ......no nie wiem co o tym myśleć....:shake:

Posted

odpisałam panu najlepiej jak umiałam, napisałam to, co wiemy o psie, napisałam o warunkach ewentualnej adopcji, jeśli pan by się zdecydował. jeśli coś odpisze, to daje nam jakąś nadzieję, jeśli nie-to znaczy, że trzeba szukać dalej... :cool1: