Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted

Jo37, czy mogłabyś wyróżnić z pieniążków miłkowych jej dwa ogłoszenia od Havanki ?

Tyś(ka) dziękuję za ogłoszenia k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,55_0V_orig..

Havanko również dziękuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,42_Mg_orig..

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Też o tym pomyślałam... zwłaszcza, że nie oszukujmy się, Miłka nie jest najmłodsza i lepiej to zrobić teraz niż za jakiś czas... A ludzie mogą się bać opieki nad psiakiem z takim oczkiem. Przy szytym nie trzeba takiej uwagi. A i estetycznie jest o wiele lepiej.

Okulista powiedział, że nie ma wskazań medycznych, aby zaszywać oko. Jest to ingerencja chirurgiczna i niesie za sobą ryzyko - profesor jest przeciwnikiem wykonywania takich rzeczy dla estetyki. 

Gdyby się coś działo z okiem to co innego, ale z nim jest wszystko ok, nic się tam nie dzieje. Ja przy nim nic nie robię, nawet nie przemywam - nigdy nie ropiało ani nic. 

Rozliczenie za luty:

Stan konta na 31 styczeń wynosił -352 zł

+352 zł Jo37

+20 zł Iwona K.

-336 zł hotelowanie 1-28.02

-12 zł Fiprex

Stan konta na 28 luty wynosi -328 zł.

Posted

Jeśli chodzi o oczko to tak jak napisała Murka, nie było wskazań żeby robić zabieg na tym "oczku" - na początku od razu się nad tym zastanawialiśmy, sunia była na konsultacji i nie stwierdzono potrzeby ingerencji chirurgicznej.  Miejmy nadzieję, że Miłeczkę pokocha ktoś taką jaka jest.

Posted
17 godzin temu, Onaa napisał:

Jo37, czy mogłabyś wyróżnić z pieniążków miłkowych jej dwa ogłoszenia od Havanki ?

Tyś(ka) dziękuję za ogłoszenia k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,55_0V_orig..

Havanko również dziękuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,42_Mg_orig..

Mogę przesłać pieniądze na wyróżnienie. Już o tym pisalam ale nie otrzymałam kwoty i informacji

komu wysłać kasę.

Posted
2 godziny temu, Jo37 napisał:

Mogę przesłać pieniądze na wyróżnienie. Już o tym pisalam ale nie otrzymałam kwoty i informacji

komu wysłać kasę.

Jeżeli chodzi o moje ogłoszenia, to wyróżnienie miesięczne to koszt 35 zł za oba. Konto takie jak do wpłaty za bazarek, tylko proszę o dopisek: Ogłoszenia dla Miłej.

Posted

Dzień dobry k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,23_2z_orig..

Ja też mam po cichu nadzieję że ktoś wreszcie pokocha Miłeczkę, wystarczy jeden a właściwy telefon. Zaciskam kciuki mocno za dobry domek dla poczciwiny.

• Upvote 1
Posted

Ja wyróżniłam pakiet Maxi plus na 7 dni trzy ogłoszenia Miłeczki /Nilli na olx:

Jo37 wpisz proszę to jako zapłate mojej deklaracji miesiecznej za dwa miesiące, dziękuję.

Historia płatności

ID Transakcji Tytuł   Kwota
dzisiaj 56000399
Pakiet promowań Maxi (-70%) do 4 kwi

Miłość skumulowana w 30kg - rodzinna, łagodna sunia

-5,34 zł
dzisiaj 56000399
Odświeżanie codziennie przez 7 dni (-70%) do 12 mar

Miłość skumulowana w 30kg - rodzinna, łagodna sunia

-1,80 zł
dzisiaj 55999363   -5,34 zł
dzisiaj 55999363
Odświeżanie codziennie przez 7 dni (-70%) do 2 kwi

Nilla, dorosła suczka o złotym sercu, chcesz pokochać ten skarb

dzisiaj 55982447
Pakiet promowań Maxi (-70%) do 4 kwi

Miłka szuka domku na dobre i na złe

-5,34 zł
dzisiaj 55982447
Odświeżanie codziennie przez 7 dni (-70%) do 12 mar

Miłka szuka domku na dobre i na złe

-1,80 zł
  -1,80 zł
Posted
1 minutę temu, teresaa118 napisał:

Dla Milej podnioslam miesieczne alimenty o 5 zl od marca i pooooszly

bardzo dziękuję.

Posted
22 minuty temu, teresaa118 napisał:

Dla Milej podnioslam miesieczne alimenty o 5 zl od marca i pooooszly

Bardzo dziękuję teresoo118 :).

Posted

Dziś byłam z Miłką w lecznicy na pobraniu krwi (kontrola tarczycowa). 

Wzięłam przy okazji dla niej szampon, bo znów zaczyna się bardziej drapać, ma już zaczerwienienia na głowie:( Mrozy minęły i to chyba dlatego.

U weta widziałam taki preparat Dolvit Allergy - wspomagacz na alergię. Wet mówił, że nie ma jeszcze doświadczenia czy faktycznie działa (to nowość, sprowadził na próbę), ale skład ma dość dobry, m.in. czarnuszka. Może takie coś Miłce kupić i podawać na próbę np. przez 1-2 miesiące? Nie jest to drogie, kosztuje 33 zł za 90 tabl. (Miłka musiałaby brać 2 tabl. dziennie).

Tu jest opis dokładny:

http://www.dolfos.pl/pl/psy/alergia/dolvit-allergy