Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, ja już godziny odliczam... k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_origA od środy to pewnie minuty...Szkoda, że nie będę mogła być wtedy w schronie, jak Lisia będzie wyjeżdżać...

A nie będziesz ? Jeszcze nie wiadomo, o której Murek będzie w schronie...

Posted
3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, bądźmy wszystkie dobrej myśli!! Musi być dobrze!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony ok

Tak, innej opcji nie bierzemy pod uwagę. Tylko tak bardzo czekam i tak bardzo się cieszę, ze aż się boję, zeby jakieś garbate szczęście sie nie objawiło pedzi_dogaja.gif .

Posted
29 minut temu, Havanka napisał:

Tak, innej opcji nie bierzemy pod uwagę. Tylko tak bardzo czekam i tak bardzo się cieszę, ze aż się boję, zeby jakieś garbate szczęście sie nie objawiło pedzi_dogaja.gif

Myślę, że Lisia już wyczerpała limit nieszczęść, jakie ją spotkały! Teraz My, wspólnymi siłami odmienimy jej los!! I nie pozwolimy, aby jakieś "garbate szczęście" się objawiało!!  NonNon03.gif

• Upvote 2
Posted
31 minut temu, Tola napisał:

Jutro przed południem Lisia zaczyna nowy rozdział w życiu :)

Tolu, kochana poproś Murkę niech zrobi zdjęcie Lisi...jak ją będzie zabierać...Szkoda, że nie mogę tam być...

Lisiu słoneczko, jutro rozpoczniesz lepsze życie!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony z serduszkami

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, kochana poproś Murkę niech zrobi zdjęcie Lisi...jak ją będzie zabierać...Szkoda, że nie mogę tam być...

Lisiu słoneczko, jutro rozpoczniesz lepsze życie!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony z serduszkami

Po psiaki przyjezdza Mariusz - TZ Murki, ale będzie tez mój TZ - podam aparat, może uda się zrobić zdjęcia...

Posted
25 minut temu, Tola napisał:

Po psiaki przyjezdza Mariusz - TZ Murki, ale będzie tez mój TZ - podam aparat, może uda się zrobić zdjęcia...

Tylko włóż Tolu kartę ! Ostatnia noc... Zaciskam mocno kciuki !