Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam dziś dwa telefony o Tunię. Jestem umówiona na jutro z Państwem którzy dzwonili jako drudzy. Czuje że to jest to, a właściwie to jestem pewna :)

• Upvote 1
Posted
55 minut temu, anecik napisał:

Miałam dziś dwa telefony o Tunię. Jestem umówiona na jutro z Państwem którzy dzwonili jako drudzy. Czuje że to jest to, a właściwie to jestem pewna :)

Anetko, Ty masz szczęście do ludzi, tym razem też to będzie szybki happy end!!!

Posted
31 minut temu, ona03 napisał:

To kciuki na pokład :)

Trzymamy :)

28 minut temu, Gabi79 napisał:

Anetko, Ty masz szczęście do ludzi, tym razem też to będzie szybki happy end!!!

Też się cieszę :)

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Sunieczki od anecik schodzą jak świeże bułeczki. Może ktoś zechce naszą Gigę jak czerstwą bułeczkę?

A chłopczyki to nie idą :)?  Żebym przy okazji nie wyadoptowała przypadkiem Ronisia :)

Posted
25 minut temu, anecik napisał:

A chłopczyki to nie idą :)?  Żebym przy okazji nie wyadoptowała przypadkiem Ronisia :)

idą , idą też.

Ronisia albo Mimiśkę.

Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

Ale ekspres, niesamowite. Gratuluję.

Z tego, co Aneta mi mówiła (dzisiaj niestety jest w pracy) domek zapowiada się wspaniale.

Państwo byli wczoraj poznać Tunię .

Wizyta pojutrze, proszę trzymajcie kciuki!!!

• Upvote 2
Posted
O 13.08.2016 o 23:32, anecik napisał:

Żebym przy okazji nie wyadoptowała przypadkiem Ronisia :)

Anecik, jak się rozpędzisz, to kto wie? :D 

Powodzenia, trzymam kciuki :)  (Lena czy Maja? która z nich ma się zacząć pakować ? ;) )

Posted
11 minut temu, Gusiaczek napisał:

Anecik, jak się rozpędzisz, to kto wie? :D 

Powodzenia, trzymam kciuki :)  (Lena czy Maja? która z nich ma się zacząć pakować ? ;) )

Gusiaczku do domu stalego pakuje się Tunia, do hoteliku będzie się pakować Majka, a Lenka jako bardziej wycofana zostaje u nas :)

Posted
23 minut temu, anecik napisał:

Gusiaczku do domu stalego pakuje się Tunia, do hoteliku będzie się pakować Majka, a Lenka jako bardziej wycofana zostaje u nas :)

Tak, tak już  doczytałam - przerwa na dogo i momentami nie ogarniam, myślałam, że dziewczyny obie już w hoteliku ;)

Posted
O 13.08.2016 o 23:28, Poker napisał:

Sunieczki od anecik schodzą jak świeże bułeczki. Może ktoś zechce naszą Gigę jak czerstwą bułeczkę?

Poker Giga nie jest jak czerstwa bułeczka , Giga jest jak  bardzo gorący chlebek- pachnący, kuszący ale niestety trzeba poczekać aż będzie gotowy do zjedzenia:):):)

W końcu będzie:)

Posted

Tak Tunieczka w domu. W bardzo dobrym domu. Dla zainteresowanych napiszę coś jutro bo w zasadzie jestem na nogach od 27 godzin.

• Upvote 1
Posted

Idealny pies w idealnym domu :)

Rozmawiałam z Panią wczoraj i dziś. Wszystko u Tuni obecnie Klarci, Klaruni w jak najlepszym porządku. Rozstaliśmy się z nią wczoraj podczas spaceru - niezauważenie. Pochodziła z Państwem dość długo, zapoznała okoliczne psiaki. Po powrocie do domu, do którego trafiła bezbłędnie - troszkę piszczała i szukała (chyba nas :)) ale przytulanie zrobiło swoje, Państwo są nią zauroczeni - kto by nie był. Siku i koopki były - nawet daje znać że chce wyjść. Wieczorem były córki Państwa żeby poznać nowego członka Rodziny z psiakiem jednej z nich (bida ze schronu) . Pieski się zapoznały i zakolegowały. Pani pod wielkim wrażeniem. Nie może zrozumieć jak ktoś mógł się pozbyć takiego psiaka. Aha Państwo w wieku 52 lata, Pani pracuje, Pan jest na rencie i cały dzień spędza z Klarunią. Trafił swój na swoich jednym słowem.