Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko, ja tu wchodzę by kciukować, a co czytam? Mała ma już dom. Anecik, jak Ty to robisz? :D

Ile bym dała by Murzynek albo Lisek miały takie szczęście, jak Twoi podopieczni... :(

Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

Idealny pies w idealnym domu :)

Rozmawiałam z Panią wczoraj i dziś. Wszystko u Tuni obecnie Klarci, Klaruni w jak najlepszym porządku. Rozstaliśmy się z nią wczoraj podczas spaceru - niezauważenie. Pochodziła z Państwem dość długo, zapoznała okoliczne psiaki. Po powrocie do domu, do którego trafiła bezbłędnie - troszkę piszczała i szukała (chyba nas :)) ale przytulanie zrobiło swoje, Państwo są nią zauroczeni - kto by nie był. Siku i koopki były - nawet daje znać że chce wyjść. Wieczorem były córki Państwa żeby poznać nowego członka Rodziny z psiakiem jednej z nich (bida ze schronu) . Pieski się zapoznały i zakolegowały. Pani pod wielkim wrażeniem. Nie może zrozumieć jak ktoś mógł się pozbyć takiego psiaka. Aha Państwo w wieku 52 lata, Pani pracuje, Pan jest na rencie i cały dzień spędza z Klarunią. Trafił swój na swoich jednym słowem.

Cuuuuuuuuuuuudnie:):):)

Imię Klarcia fantastyczne. Chyba jakaś magia zadziałała bo niedawno myślałam o tym ,że to super imię:)

No i proszę super pies ma super imię:):):)

Anecik - dziękuję Ci :):):)

Posted
54 minut temu, Tyś napisał:

O matko, ja tu wchodzę by kciukować, a co czytam? Mała ma już dom. Anecik, jak Ty to robisz? :D

Ile bym dała by Murzynek albo Lisek miały takie szczęście, jak Twoi podopieczni... :(

No  to też ja już się w kolejce ustawiam:):)

Posted
Godzinę temu, Tyś napisał:

27 minut temu, ewu napisał:

No  to też ja już się w kolejce ustawiam:):)

Ja też się cieszę że im się tak fajnie udaje "nowe życie".

Posted

Zdjęcia z ubiegłego tygodnia. Teraz Klarunia jest na wywczasach w domku w górach z Panem ponieważ Pani musiała wracać do pracy a Pan wcale nie chciał oddać Swojej Wielkiej Miłości. Pani żartuje że to miała być jej psinka ale ....się zmieniło. Klarusia spaceruje z Panem, wykonuje prace ogrodowe tylko z Panem, podlewa kwiatki z Panem jak się zmęczą to zalegają na kanapie oczywiście z ....Panem. Pani Ola mówi że Klarci coś nie interesują prace domowe :) Wcale się nie dziwię. Kochają ją oboje sle Klarunia wybrała sobie chyba Pana....na Pana.

Zapoznała się z wszystkimi kocimi i psimi "kuzynami" w rodzinie i najbliższym otoczeniu a że to sunia idealna to żadnych zatargów nie ma.

111111111111111111111111111.jpg

222222222222222222222222222222.jpg

Tu z psiakiem córki - psiakiem który jednym oczkiem zagląda sobie do ucha :) Również ze schroniska.

333333333333333333333333333333333.jpg

I z kotem który pojawia się w domu w górach jak tylko Państwo przyjeżdżają. Potem zwołuje kocią koleżankę i jeszcze paru kolegów i siedzą na "krzywy r..." :) Pani wysterylizowała kotkę i kocurka.

8888888888888888888888888888888888888888