Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 O matko, ja tu wchodzę by kciukować, a co czytam? Mała ma już dom. Anecik, jak Ty to robisz? :D Ile bym dała by Murzynek albo Lisek miały takie szczęście, jak Twoi podopieczni... :( Quote
ewu Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Idealny pies w idealnym domu :) Rozmawiałam z Panią wczoraj i dziś. Wszystko u Tuni obecnie Klarci, Klaruni w jak najlepszym porządku. Rozstaliśmy się z nią wczoraj podczas spaceru - niezauważenie. Pochodziła z Państwem dość długo, zapoznała okoliczne psiaki. Po powrocie do domu, do którego trafiła bezbłędnie - troszkę piszczała i szukała (chyba nas :)) ale przytulanie zrobiło swoje, Państwo są nią zauroczeni - kto by nie był. Siku i koopki były - nawet daje znać że chce wyjść. Wieczorem były córki Państwa żeby poznać nowego członka Rodziny z psiakiem jednej z nich (bida ze schronu) . Pieski się zapoznały i zakolegowały. Pani pod wielkim wrażeniem. Nie może zrozumieć jak ktoś mógł się pozbyć takiego psiaka. Aha Państwo w wieku 52 lata, Pani pracuje, Pan jest na rencie i cały dzień spędza z Klarunią. Trafił swój na swoich jednym słowem. Cuuuuuuuuuuuudnie:):):) Imię Klarcia fantastyczne. Chyba jakaś magia zadziałała bo niedawno myślałam o tym ,że to super imię:) No i proszę super pies ma super imię:):):) Anecik - dziękuję Ci :):):) Quote
ewu Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 54 minut temu, Tyś napisał: O matko, ja tu wchodzę by kciukować, a co czytam? Mała ma już dom. Anecik, jak Ty to robisz? :D Ile bym dała by Murzynek albo Lisek miały takie szczęście, jak Twoi podopieczni... :( No to też ja już się w kolejce ustawiam:):) Quote
Anecik Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Godzinę temu, Tyś napisał: O matko, ja tu wchodzę by kciukować, a co czytam? Mała ma już dom. Anecik, jak Ty to robisz? :D Ile bym dała by Murzynek albo Lisek miały takie szczęście, jak Twoi podopieczni... :( 27 minut temu, ewu napisał: No to też ja już się w kolejce ustawiam:):) Ja też się cieszę że im się tak fajnie udaje "nowe życie". Quote
Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 To poczaruj troszkę anecik i wyczaruj naszym takie domki :))) 1 Quote
Tola Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nie wiem, czy juz zapisywałam się u tej malutkiej, to wszystko tak szybko się dzieje, ze nie nadążam Quote
Tola Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Może by chociaż smak tych domów odstąpić Poli lub Aschicie, chociaz odrobinkę... Quote
Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 4 minuty temu, Tola napisał: Może by chociaż smak tych domów odstąpić Poli lub Aschicie, chociaz odrobinkę... Takie same mam marzenie dla swoich :))) Quote
Anecik Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 Zdjęcia z ubiegłego tygodnia. Teraz Klarunia jest na wywczasach w domku w górach z Panem ponieważ Pani musiała wracać do pracy a Pan wcale nie chciał oddać Swojej Wielkiej Miłości. Pani żartuje że to miała być jej psinka ale ....się zmieniło. Klarusia spaceruje z Panem, wykonuje prace ogrodowe tylko z Panem, podlewa kwiatki z Panem jak się zmęczą to zalegają na kanapie oczywiście z ....Panem. Pani Ola mówi że Klarci coś nie interesują prace domowe :) Wcale się nie dziwię. Kochają ją oboje sle Klarunia wybrała sobie chyba Pana....na Pana. Zapoznała się z wszystkimi kocimi i psimi "kuzynami" w rodzinie i najbliższym otoczeniu a że to sunia idealna to żadnych zatargów nie ma. Tu z psiakiem córki - psiakiem który jednym oczkiem zagląda sobie do ucha :) Również ze schroniska. I z kotem który pojawia się w domu w górach jak tylko Państwo przyjeżdżają. Potem zwołuje kocią koleżankę i jeszcze paru kolegów i siedzą na "krzywy r..." :) Pani wysterylizowała kotkę i kocurka. Quote
ewu Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Kruszynka cudna, kochana:) Serce rośnie na widok takich zdjęć:) Quote
Gusiaczek Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Cudnie jest, wszystkim Ogonkom życzę takiej miłości:) Quote
Recommended Posts