Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Ja też od kilku dni nie mogę tu wejść. Dlaczego ta rodzina zwróciła Charliego?
Szkoda, że schronisko nie przyjmuje jednak tych piesków z powrotem, bo w ten sposób to pieski są pokrzywdzone. Gdyby zostały przyjęte, to miałyby chyba lepsze szanse na adopcję, a w ten sposób Pani Maria ma nowe schronisko:shake:

Posted

oj zawsze do schroniska by mogl wrocic tylko, ze juz by nic dobrego go nie spotkało i chyba calkiem by mu serce pękło...jak pies co po paru miesiąca pobytu w domu wylądował by w schronisku. Niestety , ale dziadków nikt nie chce i cała masa innych czeka

Posted

powiedziałaś mu? hehe teraz to Marta która go jutro wyprowadzi na spacer będzie fruwać na drugim końcu smyczy bo Szakirem będzie się cieszył z nowego domku :loveu:

Posted

on tak bardzo prosił , zeby wyjść , ze musiałam mu powiedzieć.
W sprawach formalnych z wpłaty od ukrytego smoka :
100zł poszlo do Kikou na karmę Rudzika
52zł poszło do mari23 na koszty badania Charilego
a 48zł przeznaczam na skarpętę Hery i Meslisy - mam nadzieję , ze nikt nic nie ma przeciw.

Posted

[quote name='xmartix']trzeba go "zarezerwować" w schronisku...
jutro pojedzie tam Marta to to zrobi
hahaha Chyba sobie żartujesz??? :-D A który człowiek "z ulicy" go weźmie???

Wczoraj...

Zrobiło się cieplej i SZAFIREK nieco schudł! ;)

Posted

hej :) mam do Was pytanie (kieruję je do osób mieszkających we Wrocławiu) czy ktoś z Was mógłby przetrzymać u siebie do wtorku do popołudnia świnkę morską, którą przywiezie ze sobą Ajula? We wtorek po południu odbierze ją Masienka i pojedzie z nią w dalszą trasę. Bardzo mi na tym zależy (świnka ma trafić właśnie do mnie- zwariowałam i zaadoptowałam świnkę z drugiego końca Polski, bo mi w serducho zapadła :roll: :lol: czasami się zastanawiam, czy nie powinnam się zgłosić dobrowolnie na leczenie do jakiegoś zakładu zamkniętego :evil_lol:)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
zwariowałam i zaadoptowałam świnkę z drugiego końca Polski, bo mi w serducho zapadła :roll: :lol: czasami się zastanawiam, czy nie powinnam się zgłosić dobrowolnie na leczenie do jakiegoś zakładu zamkniętego :evil_lol:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: