elik Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Witam Figunię Witam wszystkich Odwiedzających :) Asiu, też udało mi się znaleźć pięknego haszczaka :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 32 minut temu, elik napisał: Asiu, też udało mi się znaleźć pięknego haszczaka :) Śliczny!!!! Quote
elik Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Dzisiaj odebrałam z poczty szeleczki dla Figuni. Włożyłam bez dopasowywania i leżą na niej, jakby na nią były robione :) Quote
Anecik Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 To jeszcze poprosimy zdjęcie gwiazdki w szeleczkach :) 1 Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Takie szeleczki zafunduję Ovolinie, wyglądają na wygodne :) Miłego dnia Figuniu ;) Quote
elik Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 12 godzin temu, anecik napisał: To jeszcze poprosimy zdjęcie gwiazdki w szeleczkach :) Ma sie rozumieć :) Tylko wczoraj jak wróciłam z poczty to już było zbyt ciemno na zdjęcia na zewnątrz, a dzisiaj od samego rana, a tak właściwie, to od nocy, pada deszcz :( Dobrze, bo deszcz potrzebny, tyle tylko, że nie do zdjęć. Ale jak nie przestanie padać do popołudnia, to zrobię zdjęcie w domu :) A tak w ogóle to przecież będzie jeszcze sporo zdjęć, bo zanosi się na to, że długa droga przed nami... 24 minut temu, Gusiaczek napisał: Takie szeleczki zafunduję Ovolinie, wyglądają na wygodne :) Miłego dnia Figuniu ;) Tak, są bardzo wygodne i bezpieczne. Gdy się dobrze dobierze wielkość szelek do pieska - obwód obręczy na karku i za przednimi łapkami, to wyjście z nich jest prawie niemożliwe. Widziałam tylko jedne bardziej bezpieczne szelki, ale nie wiem czy są dostępne na rynku krajowym Jeśli są, to pewnie kosztują ponad trzysta złotych. Marzenie :( Quote
ewu Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Elu przypomnij mi na maila adres do wysyłki książeczki Figi. Szeleczki fajne, dobre a cena akceptowalna:) Quote
elik Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 12 godzin temu, ewu napisał: Elu przypomnij mi na maila adres do wysyłki książeczki Figi. Szeleczki fajne, dobre a cena akceptowalna:) Adres posyłam na PW :) 12 godzin temu, ewu napisał: Figa będzie bardzo elegancka:) Tak, Figunia wygląda w nich uroczo :) Bez nich z resztą także :) Dzisiaj jest słoneczna pogoda więc zrobię jej kilka zdjęć i wstawię na wątek :) 4 godziny temu, anecik napisał: Dzień doberek Figusiu :) Witamy pięknie piątkowo :) 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzień dobry Figuniu Dzień Dobry :) Zwłaszcza, gdy odwiedzają nas tak zacni Goście :) Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 I ja się witam z Figunią dobrego dnia życząc :) Quote
ewu Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Elu nie mam żadnej wiadomości, wyślij mi proszę na maila. Quote
elik Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: I ja się witam z Figunią dobrego dnia życząc :) Witamy, witamy i Także miłego dnia życzymy 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu nie mam żadnej wiadomości, wyślij mi proszę na maila. Ok już piszę :) Quote
elik Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 Trochu późno, ale lepiej późno, niż wcale Wybaczcie, ale ostatnio mam coraz więcej nieplanowanych zajęć i czasem trudno mi dogonić czas. Obiecane zdjęcia Figuni "przeleżały" się w telefonie kilka dni i jak chciałam je wkleić na wątek okazało się, że są bardzo zamazane :( Musiałam "na kolanie" zrobić nowe... Nie są najlepszej jakości, ale Figa jest tak ruchliwa, że bardzo trudno jest uchwycić ją w dobrym momencie. Większość zdjęć wychodzi nie ostro. Oprócz szelek sunia ma obróżkę, z którą do mnie przyjechała. Doczepiłam tymczasową adresówkę z jej imieniem i moim numerem telefonu. A tak poza tym, to Quote
elik Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Pozdrawiamy! Co za przystojniak/przystojniaczka :) My także pozdrawiamy :) Quote
ewu Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 13 godzin temu, elik napisał: Trochu późno, ale lepiej późno, niż wcale Wybaczcie, ale ostatnio mam coraz więcej nieplanowanych zajęć i czasem trudno mi dogonić czas. Obiecane zdjęcia Figuni "przeleżały" się w telefonie kilka dni i jak chciałam je wkleić na wątek okazało się, że są bardzo zamazane :( Musiałam "na kolanie" zrobić nowe... Nie są najlepszej jakości, ale Figa jest tak ruchliwa, że bardzo trudno jest uchwycić ją w dobrym momencie. Większość zdjęć wychodzi nie ostro. Oprócz szelek sunia ma obróżkę, z którą do mnie przyjechała. Doczepiłam tymczasową adresówkę z jej imieniem i moim numerem telefonu. A tak poza tym, to No jak elegantka:) W czerwonym jej "do pyszczka":):):) Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Figuniu, dziękujemy za modeling - zamówiliśmy szeleczki dla Ovo ;) Quote
elik Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 16 godzin temu, ewu napisał: No jak elegantka:) W czerwonym jej "do pyszczka":):):) Figunia to tak przystojna dziewuszka, że we wszystkim jest jej ślicznie :) 10 minut temu, Gusiaczek napisał: Figuniu, dziękujemy za modeling - zamówiliśmy szeleczki dla Ovo ;) Super :) Na pewno i Ovolince będzie w nich ślicznie, a przede wszystkim wygodnie i bezpiecznie :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Witam i pozdrawiam w niedzielne popołudnie!! U nas deszczowo, smętnie...zwierzaczki śpią gdzie kto może a Maurycy oczywiście w ukochanej szafie Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 O, i taki kocyk tez zamówiony ;) jeno kotka w gratisie nie dawali :( Quote
elik Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 22 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Witam i pozdrawiam w niedzielne popołudnie!! U nas deszczowo, smętnie...zwierzaczki śpią gdzie kto może a Maurycy oczywiście w ukochanej szafie Pozycja Maurycego świadczy o tym jak jest mu dobrze i jak czuje się bezpieczny :) Daliście mu wspaniały dom Asiu :) Moje suczydła razem z moim TZem od kilku godzin zalegają w łóżku i nic nie wskazuje na to, że maja zamiar zmienić pozycje, chociaż już pora spaceru. U nas pada niezmiennie od godzin nocnych :( Quote
elik Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 A gdzie Wy takie kocyki z extra wzorkiem zamawiacie ? :) Quote
Recommended Posts