togaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Ja już nic nie rozumiem... Na wszelki wypadek [B]Lolo[/B] spakowany. Ruchomości powiekszyły mu sie o moje łóżko, wiec jakis wiekszy transport będzie potrzebny....:evil_lol: Quote
ona03 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='togaa']Ja już nic nie rozumiem... Na wszelki wypadek [B]Lolo[/B] spakowany. Ruchomości powiekszyły mu sie o moje łóżko, wiec jakis wiekszy transport będzie potrzebny....:evil_lol:[/QUOTE] Spoko, spoko :evil_lol::evil_lol: w mój samochodzik ;) wszystko się zmieści :evil_lol: Jestem przygotowana :evil_lol: Quote
Energy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='ona03']Spoko, spoko :evil_lol::evil_lol: w mój samochodzik ;) wszystko się zmieści :evil_lol: Jestem przygotowana :evil_lol:[/QUOTE] Togaa też się widzę na wakacje z Lolusiem wybiera, bo inaczej na czym będzie spać:cool3::evil_lol: Dobrze, że Ona03 ma pakowny samochód;) Quote
ona03 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [B]Energy[/B] a Ty zapakujesz się jak wygrasz ??????:evil_lol: Quote
togaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Wy sie chichracie , a nam tu cieczka niebawem zajrzy w oczy i naprawdę bede w potrzebie...!!!! Quote
pom-pon Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Loluniu mój ukochany z okazji dnia psa Ty wiesz czego ci życzę z całego serduszka :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
ona03 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [B]Lolusiu :loveu:[/B] ale dostałeś dużo kwiatków :loveu: A do mnie nie dotarło, że jest takie święto:cool3: [B]Lolusiu bądź zawsze wesołym psiaczkiem [/B] [B]i przestań siurać w pieluchy już Ci nie wypada ;)[/B] Quote
togaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Popatrzcie jak nasza niezawodna [B]Smyku[/B] o wielkim sercu zaszalała na [B]Pokerowym[/B] bazarku.... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181343-Nowy-biustonosz-na-pieluchy-dla-Lolusia-Do-10-03-g-22?p=14276462#post14276462[/URL] A ja mam doły....To juz rok jak [B]Lolin[/B] zapieluchowany... Jest cudownym, radosnym i niebywale mądrym psem.!!!! Tamten Lolo i Lolo dzisiaj to dwa różne psy.... Często sie zastanawiam w jakim domu spędził czas szczenięcy, dlaczego znalazł sie na ulicy......? Długo trwało nim Lolo sie "ucywilizował". Ale warto było czekać... Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='ona03'][B]Lolusiu :loveu:[/B] ale dostałeś dużo kwiatków :loveu: A do mnie nie dotarło, że jest takie święto:cool3: [B]Lolusiu bądź zawsze wesołym psiaczkiem [/B] [B]i przestań siurać w pieluchy już Ci nie wypada ;)[/B][/QUOTE] Mnie też uciekło info o tak ważnym dniu...ale nic to- i tak miziam i tulę cudeńko nasze kochane i szczęśliwego życia z ukochanym ludziem życzę!!! A na fotki Lolcia konkursowe się napatoczyłam i dech zaparło na widok stojacego w muchomorkach psiury naszego...śliczności [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/6995/pict0325a.jpg[/IMG] Pozdrowionka!!!! Quote
Tymonka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przepraszam za offa , ale może się przyda : [url]http://www.dogomania.pl/threads/181287-Bazarek-ogA-oszeniowy-do-15-03-2010r[/url] Quote
ona03 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [B]pom-pon [/B]gdzie wyniki konkursu ?????:mad::mad::mad: [B]Lolusiu [/B]jesteś jeszcze u [B]togaa [/B]????? Czy może Cię sprzedała :cool3: Quote
Energy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='ona03'][B]pom-pon [/B]gdzie wyniki konkursu ?????:mad::mad::mad: [B]Lolusiu [/B]jesteś jeszcze u [B]togaa [/B]????? Czy może Cię sprzedała :cool3:[/QUOTE] Ona03 nawet sobie nie żartuj:crazyeye: Togaa gdzie jesteście??? Loluś maluchu niedługo wiosna, będziesz troszkę dupinkę na słoneczku wietrzyć:lol: Quote
togaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No gdzie mogę być z tą "kulą u nogi"...?:placz: Pisałam że mam doły....:-( Jak do lata nie znajdzie sie dom dla Lola a przynajmniej dom gdzie bym mogła choc raz,dwa w tygodniu umieścić gada na parę godzin, to sie chyba zastrzelę...... Własnie jestem po burzliwej ,rodzinnej dyskusji a tematem nr. 1 było [B] l a t o [/B]..... Lato wyjazdowe,wycieczkowe,urlopowe...a to nijak sie ma do [B]Lolka[/B] i jego pieluch:shake: Quote
togaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No gdzie mogę być z tą "kulą u nogi"...?:placz: Pisałam że mam doły....:-( Jak do lata nie znajdzie sie dom dla Lola a przynajmniej dom gdzie bym mogła choc raz,dwa w tygodniu umieścić gada na parę godzin, to sie chyba zastrzelę...... Własnie jestem po burzliwej ,rodzinnej dyskusji a tematem nr. 1 było [B] l a t o [/B]..... Lato wyjazdowe,wycieczkowe,urlopowe...a to nijak sie ma do [B]Lolka[/B] i jego pieluch:shake: Quote
ona03 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [B]Lolciu :loveu: [/B]mój pieseczku [B]togaa [/B]już Ciebie wcale nie lubi :cool3: Quote
Energy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Togaa na pewno nie tylko lubi, ale kocha tego gada:loveu:tylko czasami potrzebuje oddechu:cool3: Nie ma nikogo z bliskich okolic, kto mógłby czasami pomóc w opiece nad Lolkiem??? Przekazaliśmy na Wasze Stowarzyszenie 1% podatku, z adnotacją, że to dla Lolka:lol: Quote
togaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [B]B[/B]ardzo prosze Ciociu [B]Ona3..[/B].!!! ! Jest Twój od maja do pażdziernika włącznie. Quote
Energy Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='togaa'][B]B[/B]ardzo prosze Ciociu [B]Ona3..[/B].!!! ! Jest Twój od maja do pażdziernika włącznie.[/QUOTE] Ona03 szykuj duży samochód, żeby się łóżko zmieściło:eviltong::evil_lol: Quote
ona03 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [B]Lolinku [/B]dlaczego tak daleko mieszkasz ????? Przychodziłbyś do mnie na "podwieczorek" dwa razy w tygodniu, a [B]togaa [/B]w tym czasie mogłaby odpocząć, pozałatwiać swoje sprawy. Czy naprawdę w okolicy [B]togaa [/B]nie ma nikogo do opieki nad ślicznym [B]Lolusiem. [/B] Tylko na chwilkę. Może jednak ktoś sie znajdzie ???? Quote
Energy Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [quote name='ona03'][B]Lolinku [/B]dlaczego tak daleko mieszkasz ????? Przychodziłbyś do mnie na "podwieczorek" dwa razy w tygodniu, a [B]togaa [/B]w tym czasie mogłaby odpocząć, pozałatwiać swoje sprawy. Czy naprawdę w okolicy [B]togaa [/B]nie ma nikogo do opieki nad ślicznym [B]Lolusiem. [/B] Tylko na chwilkę. Może jednak ktoś sie znajdzie ????[/QUOTE] O to samo pytam kilka postów wstecz:shake:dlaczego nikt nie chce pomóc??? Loluś ma wspaniały dt, Togaa daje mu tyle miłości, tak się nim wspaniale zajmuje, ale czasami potrzebuje chwili dla siebie, ech... Quote
madcat1981 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Po wieluperypetiach zapraszam serdecznie na bazarek ciuszków dla dzieci. Ciuszki podarowała Energy, bazarek jest dla Lolka:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180988-OTWARTE-Bajerancki-bazarek-ciuszkA-w-dla-dzieci-dla-pieluszkowego-Lolusia-do-28-03"] B A Z A R E K[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/../180988-OTWARTE-Bajerancki-bazarek-ciuszkA-w-dla-dzieci-dla-pieluszkowego-Lolusia-do-28-03"] [/URL] Quote
ona03 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [B]Lolinku :loveu: [/B]kręci się Twój bazarek Cioteczki się postarały ;) Będziesz miał w co siusiać :cool3: Quote
Energy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='madcat1981']Po wieluperypetiach zapraszam serdecznie na bazarek ciuszków dla dzieci. Ciuszki podarowała Energy, bazarek jest dla Lolka:)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu: Quote
togaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [QUOTE]Przekazaliśmy na Wasze Stowarzyszenie 1% podatku, z adnotacją, że to dla Lolka[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] [/QUOTE] [B]Energy[/B]...ogromne dzieki.:lol: Quote
Energy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='togaa']Energy...ogromne dzieki.:lol:[/QUOTE] Nie ma za co:oops:napisałam, bo może ktoś też wpadnie na pomysł zasilenia Lolka podatkiem;) Quote
Recommended Posts