Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ona03']Kochane dziewczyny [B]Loluś [/B]był u mnie przez miesiąc, torszkę o nim wiem.
Jedną z ważnych spraw przy Lolciu są finanse,
[SIZE=5][COLOR=red]ok.300 zł [SIZE=2][COLOR=black]miesięczne kosztują pieluchy, podkłady, chusteczki nawilżające.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Do tego koszt jedzenia, dobrego bo przy dolegliwościach Lolcia musi być dobre.[/SIZE]
[SIZE=2]Zmiana pieluchy co 2-3 godziny, sporadycznie rzadziej żeby nie doszlo do zakażenia dróg moczowych.[/SIZE]
[SIZE=2]Do tego dłuższe spacery codzienne dla kondycji nóżek i brzuszka.[/SIZE]
[SIZE=2]Musicie wiedzieć, że Loluś nie tylko siusia w pieluchę ale również kupcia.[/SIZE]
[SIZE=2]Trzeba go często myć, przebierać.[/SIZE]
[SIZE=2]Charakterek Lolcio też ma terierkowaty. On tylko wyglada tak słodziutko.[/SIZE]
[SIZE=2]Z miom jednym psem wcale się nie dogadał i niestety musieli schodzić sobie z drogi.[/SIZE]
[SIZE=2]A zaczynał Lolcio mój kończył bo jest większy.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Lolcio jest młodziutkim psiakiem będzie żył jeszcze kilkanaście lat i trzeba mu zapewnić na te lata w miarę stabilizację. Dlatego tak trudno o domek dla Lolcia.[/SIZE]
[SIZE=2]I jak napisała [B]bubu [/B][/SIZE]domek wyjątkowy bo Lolciowi trzeba się poswięcić.
Nie ma wychodnego, sylwestra, dłuższych wyjazdów bez Lolcia.
Trzeba z nim być cały czas nie tylko dziś ale i za 5 i 10 lat.
Trzeba mu myć, wycierać pupcię, zbierać kupki jak wypadną z pieluchy.
Jak przyjdą goście trzeba w czasie imprezy wyjść z Lolciem nie bardzo pachnącym i zmienić mu pieluszkę. Na to wszystko musi być przygotowany potencjalny domek.

Uffffffffff na dziś tyle, chyba wystraszyłam wszystkie domki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To skrótowa instrukcja obsługi Lolcia ze stycznia br......

A co do chodzenia, to w biegach i wysokości podskoków ma w moim stadzie 1 miejse..

Posted

Co ta [B]Ona3 [/B]- naciagaczka wymyśliła z tą smyczką.....!??:mad:

[B]Pom-pon[/B] .....bardzo Cie za [B]Nia[/B] przepraszam. To taka kwoka Lolusiowa. Trzęsie sie nad nim, dogadza chłopakowi...!!!
A to kubraczek...,a to ciasteczka...
A teraz widze że[B] obie[/B] jesteście po jednych pieniądzach...
Mimo to, strasznie mi pom-poniku głupio że znowu [B]Ty[/B]..!!!!!

Smyczka może byc używana, to naprawde bez znaczenia. I kolor też. Jesli Lolo spaceruje,to bezludnymi ,leśnymi drogami. Dlatego myślałam o jak najdłuższej...
Aaaa...Lolo waży 8 kg.

No to ruchomości Lolkowe sie powiekszą;
ma już osobiste łóżeczko od [B]NN[/B], kubraczek od [B]Onk[/B]i,szeleczki od [B]taks[/B] ..., nadgryziony kong od [B]Ffrubki[/B], pól słonika i pól pantofla od [B]Onki[/B], resztki misia od [B]Michała[/B],..., kaganiec - /ale sie zgubił/, porcelanowa miseczkę..
Chłopak posażny sie robi..
Aaa....o futrze zapomniałam.. Lolo wyciągnał Once z szafy futerko, zawłaszczył i teraz na nim sypia...

Posted

tak jak już wspomniałam na wstępie ewentualnie możecie zdecydować o kolorze i długości smyczki ;)
Pod każdym innym względem jesteście zdane na [B]MNIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B]

Posted

A teraz zagadeczka, ile latek może mieć ta psia"babeczka" ?????
Nagrody przewidziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5125/pict0245a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ona03']A teraz zagadeczka, ile latek może mieć ta psia"babeczka" ?????
Nagrody przewidziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

12???
Jakie nagrody?:cool3:

Posted

[quote name='ona03'][B]12 - [/B]to nie jest prawidłowa odpowiedź :cool3:

Nagroda niespodzianka :evil_lol:[/QUOTE]
13,5 latek
czy nagrodą niespodzianką jest może Loluś??

Posted

[quote name='Poker']13,5 latek
czy nagrodą niespodzianką jest może Loluś??[/QUOTE]

[B]13,5 [/B]to też nie jest prawidłowa odpowiedź ;)

Nagroda ewentualnie może być taka jak piszesz :evil_lol:
i [B]togaa [/B]jak dobrze mnie słuchała zna odpowiedź :diabloti:
dostanie nagrodę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B] 17- scie ???? [/B] A u [B]Onki3[/B] na miesięcznych wczasach ubyło jej pewnie z [B]7[/B]...;) I dzięki za ew. nagrodę.!!!.Jest SUPER !!!;)

Ale, Ale....nasze [B]Dobro Narodowe[/B] ma srebrny, olimpijski medal !!!!!!.Ten chlopak wciąż mnie wzrusza i emocjonuje...:multi:

Posted

[quote name='togaa'][B] 17- scie ???? [/B]A u [B]Onki3[/B] na miesięcznych wczasach ubyło jej pewnie z [B]7[/B]...;) I dzięki za ew. nagrodę.!!!.Jest SUPER !!!;)

[/QUOTE]

Huraaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
ta odpowiedź jest prawidłowa;)

[B]togaa :evil_lol: nagroda jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']a ja wpadam powiedzieć dzień doberek :)[/QUOTE]

I [B]Budrysek [/B]odwiedziła [B]Lolcia [/B]
czy wiesz jaki On teraz piękny:loveu::loveu::loveu:

A było tak prawie rok temu

[URL="http://img513.imageshack.us/my.php?image=dsc01288.jpg"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/4525/dsc01288.jpg[/IMG][/URL]

Posted

to pierwsze zdjecie ,które zrobiłam zaraz po wypadku,jak trafił do schronu
nie wiem kto się wtedy bardziej bał ja czy Loluś ? :)

a teraz jest z niego taki przystojniaczek :)

[URL="http://img513.imageshack.us/my.php?image=dsc01288.jpg"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/4525/dsc01288.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No i jesteś jego Chrzestną Mamą !!!!.:lol: To Ty [B]Budrysku[/B] wymyśliłaś tego[B] "LOLUSIA"[/B].;)
Strasznie mi sie to imie nie podobało, a teraz nie wyobrażam sobie innego.

Posted

[quote name='togaa']No i jesteś jego Chrzestną Mamą !!!!.:lol: To Ty [B]Budrysku[/B] wymyśliłaś tego[B] "LOLUSIA"[/B].;)
Strasznie mi sie to imie nie podobało, a teraz nie wyobrażam sobie innego.[/QUOTE]

A mnie właśnie to imię przyciągnęło na wątek :lol:

[B][FONT=Book Antiqua][COLOR=seagreen]Loluś :loveu: [SIZE=3]Loluś :loveu: [/SIZE][SIZE=5] Loluś :loveu: [/SIZE][SIZE=7] Loluś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=1][COLOR=#2e8b57]ale komuś odbiło :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=7][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=1][COLOR=#2e8b57]a[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]