joanna83 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='ona03']joanna83 bardzo proszę :lol: http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY dziewczyny szyją również dla psów prywatnych tylko cena jest troszkę inna ;) Dziękuję bardzo, właśnie zaglądam :) Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='togaa']Ciekawe co na to nasza pom-pon! ? Na pewno chętnie upiecze:evil_lol:w końcu jak JPG osobiście prosił:cool3::evil_lol: A siurek gdzie???:razz: Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Żółte piegi to własnie te kontrolowane siury. Tzn. Lolo podniosł łape i ...taki efekt !!!!:lol: Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 togaa napisał(a):Żółte piegi to własnie te kontrolowane siury. Tzn. Lolo podniosł łape i ...taki efekt !!!!:lol: :multi::multi::multi: Tylko środkowego zdjęcia mi zabrakło, siurka siurkającego znaczy, Togaa masz spóźniony refleks:evil_lol: Christoph dzięki, że dane mi było zobaczyć tak cudne siuśki:evil_lol: Loluś ja cały czas wierzę w twojego siusiaczka:lol: Quote
christoph Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Portret, 29x35, pastel, będzie na bazarku. Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Te czarne oczy......!!!! Autorką portretu jest p.Bożena Tomczak,malarka. Bożena głównie maluje konie które kocha z wzajemnościa/ i nie tylko własne/, maluje je,pisze o nich... Ale dla Lolka zrobila wyjątek.;):lol: Tylko kto nam ten bazarek zrobi ????? Dobrze Enegry, nastepnym razem bedę sie czołgac w śniegu pod Lolkowym ogonem... Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie mogę napatrzeć się na portret :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie zauroczył mnie, albo zahipnotyzował :p jaka będzie cena wywoławcza ????? :razz: Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='togaa']Dobrze Enegry, nastepnym razem bedę sie czołgac w śniegu pod Lolkowym ogonem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Chocby z szacunku dla Autorki portretu, nie wypada dać wywoławczej symbolicznej. Tym bardziej że powtórki raczej nie będzie. Portrecik jest więc jedyny i niepowtarzalny.....Tylko bedzie problem z wystawieniem.... Quote
ona03 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 togaa napisał(a):Chocby z szacunku dla Autorki portretu, nie wypada dać wywoławczej symbolicznej. Tym bardziej że powtórki raczej nie będzie. Portrecik jest więc jedyny i niepowtarzalny.....Tylko bedzie problem z wystawieniem.... Nie będzie, nie będzie ;) coś wymyslimy. Tylko niech ten styczeń się skończy, potrzebne nowe wypłaty :evil_lol: Quote
Energy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ona03 napisał(a):Nie będzie, nie będzie ;) coś wymyslimy. Tylko niech ten styczeń się skończy, potrzebne nowe wypłaty :evil_lol: A to będzie 1 portrecik? Quote
togaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 pom-pon napisał(a):Togaa szykuj się, bo 30-31 stycznia jedziemy na narty do Wisły :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i zamierzamy Was odwiedzić!!!!! Proszę do tego czasu zjeść ciasteczka, bo mam nowy wspaniały przepis do wypróbowania :p Ach! w tym całym zamieszaniu prawie że przeoczyłam....! Dopiero 30-stego..??? No cóz, trudno.! Poczekamy....:lol: Widzialaś jakie Lolo ma wymagania ciasteczkowie ? :oops:Sam by tego nie wymyślił. To zapewne Christopha sprawka...;):mad: Quote
pom-pon Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 togaa napisał(a):Ach! w tym całym zamieszaniu prawie że przeoczyłam....! Dopiero 30-stego..??? No cóz, trudno.! Poczekamy....:lol: Widzialaś jakie Lolo ma wymagania ciasteczkowie ? :oops:Sam by tego nie wymyślił. To zapewne Christopha sprawka...;):mad: no to w takim razie niespodzianka :razz: nastąpiła nagła zmiana terminu i jedziemy na ten weekend w góry :Cool!: a co do ciastek :eek2: to chyba mnie przeceniacie!!!!! Ale zobaczę, co da się zrobić!!!!! Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cuuuuuuudny ten Nasz Jaśnie Pan Gad - Loluś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 mina zabójcza, pod tytułem " a co TY mi tu będziesz :mad:" Quote
Energy Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Poker napisał(a):mina zabójcza, pod tytułem " a co TY mi tu będziesz :mad:" Czyli JPG w całej okazałości:evil_lol: Quote
togaa Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Jestem w lekkim szoku; Patrzcie co spadło na bubu ,bo to głównie Ona ma adopcje na głowie.... To jest nie do przerobienia;:shake::-( http://www.dogomania.pl/threads/178173-Lawina-szczeniAE-t-23-psy-w-mieszkaniu-PomA-A-cie Quote
ona03 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Loluniu kochany podziel się swoim rozumkiem z ludziskami :mad: Jak tak można :cool3: za rok byłoby ....... trudno zliczyć ile ????? Biedna bubu :shake: Quote
pom-pon Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 melduję, że pierwsza partia ciasteczek dla JPG właśnie się piecze :happy1: Quote
Energy Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 pom-pon napisał(a):melduję, że pierwsza partia ciasteczek dla JPG właśnie się piecze :happy1: Przepraszam, a w zamówionym kształcie:cool3::evil_lol: Quote
pom-pon Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 uznałam, że zamówione są nieodpowiednie dla tak młodego psa :cool3: więc wybrałam bardziej rozwojowe kształty:evil_lol: Loluś dostanie motocykl, żaglówkę, indyka, piłkę do futbolu i wiele wiele innych odpowiednich dla jego wieku :lol: Quote
togaa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 :eating: :eating: :sabber:...........I słusznie , w końcu chłopak ma jeszcze pieluchę na tyłku....:razz: Quote
ona03 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie wiem dlaczego nikt mi nie powiedział :mad:, że Loluś jest nieletni :diabloti: Będąc u mnie miał randkę z dwiema ładnymi panienkami, ale one na niego nawet nie spojrzały :cool3:. Właśnie poszukuję zdjęcia panienek razem, jak nie znajdę to zrobię nowe bo znowu u mnie są ;). Jak tam ciasteczka ???? Które Lolciowi najbardziej smakowały żaglówka czy motocykl :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
togaa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Lolo znowu obdarowany.!!!! Ciocia pom-pon nazwoziła Lolowi prezentów...!:multi: Zaraz ciasteczkom zrobie sesje zdjęciową ....;) Nie tylko są sliczne,apetyczne ale jak i te ostatnie , wytwornie zapakowane. Najbardziej smakują wątróbkowe, ale chyba za dużo na raz wrąbał, bo dzisiaj coś koo nietęga.... Lolo dostał też super-szampon prosto z USA. W samą porę, bo stary na wykończeniu... I Joserę w wersji "dla wybrednych " celem zdegustowania.... Jakie Lolo ma gusta kulinarne to pom-pony same widziały, / wzgardził nawet plasterkiem krakowskiej.../ :razz: Quote
Recommended Posts