ona03 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='togaa']Lolo znowu obdarowany.!!!! Ciocia pom-pon nazwoziła Lolowi prezentów...! Lolo dostał też super-szampon prosto z USA. W samą porę, bo stary na wykończeniu... I Joserę w wersji "dla wybrednych " celem zdegustowania.... Jakie Lolo ma gusta kulinarne to pom-pony same widziały, / wzgardził nawet plasterkiem krakowskiej.../ :razz: I gdzie GADOWI będzie lepiej :multi: prezenciki, ciasteczka, nowa karma :roll: I jeszcze szamponik z USA :evil_lol: Ja też bym wolała pyszne ciasteczka :evil_lol: a nie jakąś wysuszoną :cool3: krakowską. Quote
togaa Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Watróbkowe ciasteczka to hit sezonu ! Lolo oszalał na ich punkcie.....Z koo był fałszywy alarm. Nic sie złego nie wydarzyło. Nasza pom-pon mimo że ledwo żywa po weekendzie jeszcze miała siłę Lolka wytarmosić i wybawić... O dziwo , Lolo Ją słucha!!!!:crazyeye: Byłam pod wrażeniem !:-o Quote
Energy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='togaa']Watróbkowe ciasteczka to hit sezonu ! Lolo oszalał na ich punkcie.....Z koo był fałszywy alarm. Nic sie złego nie wydarzyło. Nasza pom-pon mimo że ledwo żywa po weekendzie jeszcze miała siłę Lolka wytarmosić i wybawić... O dziwo , Lolo Ją słucha!!!!:crazyeye: Byłam pod wrażeniem !:-o No przecież to bardzo inteligentny psiak:cool3:wie, że warto słuchać, bo można znowu coś dobrego dostać:evil_lol: Quote
christoph Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Z lewej panienka, co nie chciała Lolka... A tutaj nowe ciasteczka :multi: Quote
ona03 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 togaa chciałaś Lolciową pannę :evil_lol: i jej nie podziwiasz :cool3: :evil_lol: Quote
togaa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Aaaa. bo średnio mi sie podoba... Taka typu 'białe kozaczki".;) Szaleństwo ciasteczek wątróbkowych ogarneło i dużą kudłatą. O 6 rano ściągnęła mnie z łóżka i zaprowadziła na pietro,gdzie na komodzie stały ciasteczka.:mad: Quote
ona03 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 togaa napisał(a):Aaaa. bo średnio mi sie podoba... Taka typu 'białe kozaczki".;) Ha hahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podoba mi się to okreslenie ;) zachowują się też tak jak "białe kozaczki" :evil_lol: A kudłata może kolacji nie dostała, a może dba o Lolcia koooooooooooooooo ;) Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 witam JPG i wszystkich zainteresowanych w ten jakże mroźny acz słoneczny dzień :p niestety troszkę się pochorowałam po wizycie w górach, aczkolwiek pewnie byłoby gorzej, gdyby nie wiśnióweczka u Togii :p Porobiłam trochę zdjęć naszego JPG. Wieczorkiem postaram się wstawić co nieco :kciuki: Zdjęcia może nie najlepszej jakości, bo fotograf ze mnie żaden....:oops: Quote
ona03 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Właśnie miałam dopominać się o zdjęcia :cool3: , czekamy niecierpliwie ;) Ja dziś upiekłam piesom ciasteczka tuńczykowo-maślankowe, pycha :lol: nie wiem ile zostanie dla piesów :evil_lol::evil_lol: kotom też smakują nie wspomnę o ludziach :oops:. Mimo, że ludziska mają swoją szarlotkę czepili się psich ciasteczek :mad: Jak się Ruda Maupa wkurzy :diabloti: Poproszę jeszcze przepisik na wątróbkowe bo podobno najsmaczniejsze /według JPG/ :eviltong: Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ona03 napisał(a):Poproszę jeszcze przepisik na wątróbkowe bo podobno najsmaczniejsze /według JPG/ :eviltong: a propos ciasteczek, to było niesamowite, jak JPG spojrzał pogardliwym wzrokiem na plasterek przepysznej żywieckiej kiełbaski, a stał i wył do torebki z ciastkami :cool3: tylko ostrzegam!!!! te ciastka robi się obrzydliwie, bo one z surowej wątróbki są :scream_3: jak tylko wrócę do domu to napiszę co i jak :) Quote
ona03 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Z obrzydliwością ;) nie bedzie problemu, mam taką "machinę" wrzucam wszystko i wychodzi ciasto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A minki JPG to znam :cool3: jak mój zwierzyniec tańczył dookoła każdego kawałka mięska a Lolcio z pogardą patrzał na nich, o co im chodzi :crazyeye: Energy gdzie jesteś???? Piekłaś już ciasteczka????? Quote
Energy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jestem:pdo Lolusia zaglądam, ale nie piekłam jeszcze ciasteczek:oops:siedzę na pudlowatych w potrzebie i się załamuję:shake: Dobrze, że u pięknego JPG wszystko ok:lol: Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A teraz kilka obiecanych fotek: Jaśnie Pan Gad na włościach (tylko ci podwładni jacyś tacy wyświechtani ;) Bohater drugiego planu Jaśnie Pan Gad raczył zapozować Zabawa na całego Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zabawy ciąg dalszy (jak widzicie JPG nie próżnuje :cool3:) bo ja tylko udaje takiego łobuza, a tak w ogóle to mam duszę romantyka :oops: to ja jeszcze przez chwilkę poudaję miłego, a potem :diabloti: potem to ja wam pokażę, jaki ja potrafię być .... słodki :razz: słodszy :gent: Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 najsłodszy :B-fly: to w wolnej chwili zmaltretuję trochę podwładnych :evil_lol: to ja narcyz się nazywam... Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam... Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy.... Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy. a teraz najwierniejszy przyjaciel Mikuś Mikuś po raz wtóry (jesienna zaduma zimową porą) Quote
Isadora7 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Przychodzę tu poparwić sobie humor :). Loluś jestem twoją fanką... autograf poproszę. Quote
Energy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Loluś jesteś najpiękniejszy i najwspanialszy:loveu: Ja sie cholerka muszę jakoś w te góry wybrać:cool3: Cudeńko:loveu: http://i48.tinypic.com/n520ls.jpg Quote
pom-pon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a oto upragniony przepis na wątrobowe pierniczki ;) 4 filiżanki mąki kukurydzianej 3 filiżanki wątróbki drobiowej 2 jajka około szklanki bulionu warzywnego łyżka oleju roślinnego wątróbkę zmiksować. Ubić jajka w dużej misce, a skorupki drobno potłuc. Wymieszać z pozostałymi składnikami, bulion dodawać stopniowo, żeby ciasto nie było zbyt wodniste (choć ciasto i tak jest mocno płynne). Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Blaszkę wyłożyć papierem (koniecznie, bo ciastka mocno przywierają) i układać na niej ciastka. Piec przez około 30 minut, pozostawić w piekarniku do wyschnięcia. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż tydzień Smacznego :loveu: Quote
fona Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jeju, zdjecia z 1. postu sa folderowe, czy jeszcze nie ustawiaja sie kolejki chetnych? Quote
ona03 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Napisałam się wczoraj :cool3: jaki to Lolcio śliczny, jak łypie cudnymi oczyskami :evil_lol::evil_lol: I co, i nic zeżarło wszystko :mad::mad::mad: Z Mikusiem jak ich widziałam, nawet nie patrzyli na siebie a teraz ząb w ząb :loveu: aż nie mogę uwierzyć :-o:loveu: Quote
ona03 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Isadora7']Przychodzę tu poparwić sobie humor :). Loluś jestem twoją fanką... autograf poproszę. Jak nam miło, że JPG rozwesela :loveu: togaa a może do bazarku perfumowego dolożymy odcisk łapci Lolcia :evil_lol: niech gadzina zarabia na pieluszki a nie tylko siusia :cool3::evil_lol: Quote
EWA MONTE Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='ona03']Jak nam miło, że JPG rozwesela :loveu: togaa a może do bazarku perfumowego dolożymy odcisk łapci Lolcia :evil_lol: niech gadzina zarabia na pieluszki a nie tylko siusia :cool3::evil_lol:ja tez tzymam za ciebie kciuki!!!! Quote
pom-pon Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 och...jak tu cicho :sadCyber: mam głód Lolusia.... :nerwy: ale już niedługo, bo w niedzielę znowu narty!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts