Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Jak wiecie, [B]bubu[/B] zarzadza "majatkiem" Lolka to i klejnotami również....

Jesli wystosujecie do Niej w tej sprawie petycję ja też się pod nia podpiszę....!!!! Ja już dzisiaj z nerwów spac nie mogę...:placz:

Przeciez codziennie te klejnociki ogladam i pucuję 8 razy dziennie.
Smaruje Sudokremem...znam rozmieszczenie każdej plameczki, wiem które jajuszko wieksze i na ktorym wiecej włosków...Moje Ci One są..!!!:evil_lol:
Wstrętna Ciotka[B] bubu[/B] ![/quote]

Togaa ! Jesteś jedyna w swoim rodzaju i za to Cię tak bardzo podziwiamy i kochamy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Togaa ! Jesteś jedyna w swoim rodzaju i za to Cię tak bardzo podziwiamy i kochamy:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

To prawda:loveu:

Posted

[I][B]Loluś[/B][/I] nasz księciunio kochany bez klejnotów :mad::mad::mad:

Nie może być :cool3:

[B]bubu[/B] zlituj się zostaw go w spokoju :evil_lol:, bo jeszcze ucieknie z tej kolonii:evil_lol:

Posted

A petycja w sprawie klejnotów to ile powinna zawierać podpisów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='togaa']
Przeciez codziennie te klejnociki ogladam i pucuję 8 razy dziennie.
Smaruje Sudokremem.../quote]

Precz z klejnotami !

Togaa, 8 razy mniej do pucowania i 8 razy mniej sudokremu - pomysl ile zaoszczedzisz czasu a bubu wydatkow :diabloti:

A, i szpicunia nie bedzie nagabowana , ani inne panny :multi:

Posted

Jak rozumiem, nie te klejnoty są przeszkodą w życiu Lolusia, tylko podniecenie trwające dużo dłużej niż u zdrowego samca. Nie jest to obojętne dla zdrowie, mogą pojawić się stany zapalne.
Trzeba zrobić z Lolusia wydmuszka dla jego dobra.

Posted

JoSi...juz sie tak nie dzieje...! Nie podnieca się bo nie ma czym, a jezli już to wszystko w normie...

Ja też rozpaczam, ale tyle tylko mogę.....

Gdy suka ma cieczkę /myśle np.o Todze/ to nie ma wiekszego znaczenia czy pies kastrowany czy nie....To problem głowy, nie tylko fizycznych możliwości....Mój bezjajeczny Mikuś molestował kudłatą na równi z jajkownikami....

Ja sie tylko martwię że Lolo sie roztyje , a stawy i łapiny u niego takie sobie...
Bedzie tłustym, bezkształtnym białasem rozwalajacym sie na kanapie z pilotem w garści i oszczekujacym gości piskliwym dziamdzianiem...;)
/teraz szczeka pieknym basem..!/

Mam kilka zdjęc komórkowych Lolkowego łoża. Mogę je przesłać komuś jako mms by je pokazał swiatu...Ja tego technicznie nie potrafię zrobic... .Prosze o pw. w tej sprawie.

Kochany pan "złota rączka" nawet nic nie wziął za robociznę, zadowolił sie napojami chlodzącymi. Nie mógł oderwac oczu od Lolka i cały czas powtarzał z góralskim akcentem..." no ja ni moge, pies w pampersie lota..."

Posted

[quote name='wellington']Togaa, 8 razy mniej do pucowania i 8 razy mniej sudokremu - pomysl ile zaoszczedzisz czasu a bubu wydatkow :diabloti:[/QUOTE]

Ale Togaa lubi smarować Lolusiowe klejnociki:loveu:

Posted

[quote name='ona03']A petycja w sprawie klejnotów to ile powinna zawierać podpisów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ja się podpisuję, kto jeszcze???
Bubu proszę zostawić klejnoty Lolusia na swoim miejscu:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Ja się podpisuję, kto jeszcze???
Bubu proszę zostawić klejnoty Lolusia na swoim miejscu:mad::evil_lol:[/quote]

No ja oczywiście jako obrońca Lolusiowych klejnotów się podpiszę!!!!! Rzeczywiście psy po kastracji mają nieziemski apetyt, mój zjadał wszystko łącznie z okładkami książek i pudełkiem po proszku - masakra było go upilnować. Już więcej kastrata nie chcę :-(

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f104/kastracja-chemiczna-128623/index3.html[/URL]

jest ratunek dla Lolusia...!!!! [B]bubu...!!!???![/B]:razz:

Ja mialabym co smarować a i racje [B]bubu[/B] byłyby uwzglednione...;)

Posted

[quote name='togaa']

Mam kilka zdjęc komórkowych Lolkowego łoża. Mogę je przesłać komuś jako mms by je pokazał swiatu...Ja tego technicznie nie potrafię zrobic... .Prosze o pw. w tej sprawie.

[/quote]

I co z tymi fotkami ? Chętnie zobaczę :cool3: Wysyłam pw.

Posted

[URL="http://img387.imageshack.us/img387/3576/dsc00114q.jpg"][IMG]http://img387.imageshack.us/img387/3576/dsc00114q.jpg[/IMG][/URL]

wyżej: zakręcony ogonek Lolusia :lol:
(mam nadzieję że fotki nie za duże)

niżej: łóżeczko Lolusia :)

[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/3063/dsc00111fxy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/7944/dsc00110.jpg[/IMG]

Posted

Cała łąka to [B]Lolusiowe[/B] królestwo ???:lol: Czy ma jeszcze jakieś włości :evil_lol:.

Nie myślałam, że [B]Loluś[/B] będzie się aż tak wylegiwał ;););).
Nawet na podwórko wynoszą mu tronik :evil_lol:.

[B]Togaa[/B] masz jeszcze no to siłę :lol:.

No to teraz zbieramy na koronę bo klejnoty to chyba zostaną :mad::mad::mad:

Posted

Loluś cudny :loveu: I nie tylko łóżeczko ładne, ale też kołderka Lolusiowa w łóżeczku śliczniasta :)

A gdzie jest Bubu? Czyżby się ukrywała przed Komitetem Obrony Lolusiowych Klejnotów (w skrócie KOLK)? Komitet działa. Będzie trzeba to i do Bielska pojedziemy

Posted

Ja co prawda jestem daleko, ale jadę do Karpacza za tydzień. Jakby co, wstąpię po drodze bo zdecydowanie jestem w KOLK:mad::diabloti:

Loluś cudo:loveu::loveu::loveu:i łóżeczko z kołderką też super:lol:

Posted

Ja też wstępuję do KOLK...:razz:

[B]nika 100[/B] wielkie dzieki za fotki...! Obok "kolorowe" łóżeczko Pepina ale on byl tak zaniepokojony tą eksmisją z sypialni na podest, że nie dał się namówić na leżakowanie....;)
A Lolo ma to w nosie....Gdzie łóżeczko, tam Lolo...!
To juz bedzie Lolusiowy posag ..!;)

Nikt nie zachwyca się ogonkiem Lolusiowym...Od niedzieli takie zmiany...!!!:multi: . Ogon coraz częściej wywija mu sie nad grzbietem jak każdemu,porządnemu psu..;) A pamietam że los ogonka własciwie był przesądzony...Lekarze przypuszczali że obumrze i trzeba go bedzie amputowac...Dlatego tak sie ciesze...!!!:loveu:

Energy...zapraszam serdecznie.!!Przygotuje szturmówki i popytam dziecka o anarchistycznych pogladach jak przygotować demonstrację pod domem bubu....
Ona3, Leni 356 i inne sympatyczki Lola w całości ....bedziecie ?

Posted

Togaa nie ma za co :lol: polecam się na przyszłość :cool3:

Oczywiście że ogonkiem się zachwycamy, i łapinkami, i oczkami, i piękną główką i nowym łóżeczkiem też się zachwycamy :p

Posted

[B]Poker![/B] jak zwykle jestes niezastapiona....:loveu:

Obawiam sie że [B]bubu [/B]przeznaczy tą kase na co innego...:-(:mad:

posty skaczą...

Posted

Loluś jak zwykle rozkoszny , a już na łózeczku to w ogóle cud , mniód :loveu:
Przelałam na konto bubu na Lolka 179, 5 z moich bazarków.
Będzie miał za co lać :evil_lol: