HuSkYy-Paulina-94 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 jaki on śliczny:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: już sie zakochałam:evil_lol::evil_lol::loveu::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Togaa, przepraszam ;) Widocznie Ciocia za bardzo uległa dla Lolusia jest :evil_lol: :loveu: Quote
togaa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [B]Pokerku[/B]...bazarek piekny ! Zagladałam,ale [B]pinczerka[/B] była minute wczesniej to podrzuciła.... Wiem że masz rozdarte s erce między Itusiem a Lolkiem... A wrócil nie Lolo a psi i d e a ł...!!! Nie wiem co [B]bubu[/B] z nim zrobiła? Rano sie przez moment rozbrykał ,ale jak tylko zagroziłam że go zaraz spakuję i wraca do[B] bubu[/B]....cisza jak makiem... I tak lgnie do mnie jak nigdy wcześniej. Istne cudo!!!! Quote
togaa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Właściwie to nie ma tematu i wątek Lolka niedługo spaaadnieeee....na dno. Psi ideał.. c.d. Lolo cały wieczor przesiedział na moich kolanach w ogrodzie. czym bardzo frustrował małego Pepi. W koncu Pepi nie wytrzymał i na moich oczach nasikał do psiej miski z wodą.... Takiej ogólnej, czyli i swojej... Może chlopak słyszał coś o urynoterapii????;) Quote
ihabe Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wątek Lolka nigdy nie spadnie na dno:loveu: To zbyt ważny temat :loveu: To zbyt ważna persona Lolek i jego Pani:loveu: Pani Tymczasowa oczywiście:evil_lol: Pies wybiera sobie miejsce i człowieka, nawet jeśli wokół niego jest wielu wspaniałych ludzi, którzy go kochają i chcą dla niego dobrze, to on i tak wybierze tego jedynego człowieka. Nic już na to nie poradzimy. Lolek jest bardzo inteligentnym psiakiem. Lolku bądź grzeczny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ona03 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nie spadnie, nie spadnie:lol::lol: Lolusiu musisz być grzeczny;) Oddaj jedno kolanko Pańci - Pepiemu, bo jak Pepi się wkurzy:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Bardzo prosze o zagladniecie do Promyczka, ktory rowniez ma zlamany kregoslup. Na watku jest b. male zainteresowanie: :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/promyk-zlamany-kregoslup-zlamana-miednica-pies-chce-walczyc-o-zycie-135543/[/URL] [IMG]http://img2.imageshack.us/img2/1659/1004322j.jpg[/IMG] Quote
Energy Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='togaa']Lolo cały wieczor przesiedział na moich kolanach w ogrodzie. czym bardzo frustrował małego Pepi. W koncu Pepi nie wytrzymał i na moich oczach nasikał do psiej miski z wodą.... Takiej ogólnej, czyli i swojej... Może chlopak słyszał coś o urynoterapii????;)[/QUOTE] No Togaa masz bardzo inteligentne psy:evil_lol:urynoterapia na topie;) Loluś bardzo się musiał za Tobą stęsknić:p Quote
lilo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Loluś na dno ?? Nigdy , Loluś niedługo na głównej będzie :P wszyscy będą Cię błagac żeby mógł u nich zamieszkac :) Quote
togaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Za pół godziny Budrysek zawozi całe nasze stado kalek do Katowic...Lolo,Zuczek,Frela i ja. pomocnik kierowcy...:razz: Chyba się ugotujemy, bo upał... Quote
ona03 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 I jak stadko wytrzymało podróż, chyba było gorąco:cool3::cool3: Jak tam Loluś "śmiga" coraz szybciej ???:loveu: Quote
togaa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 W zasadzie to Lolus nie dostarcza tematów.... To już nie jest stado i Loluś. Lolus jest w stadzie ! Coraz częściej pakuje sie na kocyk Niuni i ani mysli sie wynieśc... A jak juz zdecyduje sie na spanko u siebie to wybiera tapczan córki a nie swoje posłanko !!! Lolo skacze po tapczanach! Wierzyć sie nie chce....! Uwielbia jazde samochodem..! I nie ma sie co dziwić.Ponad trzydzieści jazd do Katowic, co drugi dzień do lecznicy...! Jak tylko widzi że biorę do reki torebke i kluczyki...Lolo juz gotowy do drogi.! Szczeka, wariuje, pędzi do auta... Trzeba bardzo uważać, bo niebezpiecznie kręci sie przy garażu i samochodach... W ogrodzie kilka godzin dziennie chodzi bez pieluchy...Czasem sie posiura, łapeczki i brzuch do mycia a czasem jest całkiem szczelny i suchutki.. .Ale podnoszenie łapki przy każdym krzaczku niczym nie skutkuje.....Macam, ogladam te krzaczki na czworakach, wypatruję choćby kropelki...ale nic ! Quote
nika100 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [quote name='togaa']W zasadzie to Lolus nie dostarcza tematów.... ............ W ogrodzie kilka godzin dziennie chodzi bez pieluchy...Czasem sie posiura, łapeczki i brzuch do mycia a czasem jest całkiem szczelny i suchutki.. .Ale podnoszenie łapki przy każdym krzaczku niczym nie skutkuje.....Macam, [B]ogladam te krzaczki na czworakach, wypatruję choćby kropelki[/B]...ale nic ![/quote] Gdyby nie Lolus, to togaa by nie chodzila na czworakach,nie wypatrywala tych kropelek....a to musi być ciekawy widok :evil_lol: Quote
ona03 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Stadko przyjęło Lolusia - jak to sie super czyta:loveu::loveu: Chyba rozstanie wpłynęło pozytywnie na relecje w stadzie:lol: Najwyższa pora żeby się dogadali (doszczekali):evil_lol::evil_lol: Loluś ma swoje stadko, albo stadko ma Lolusia:multi: I krzaczki będą mokre, na pewno ;) Quote
Lilmo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Loluś już zrobił tak niebywałe postępu, że czuję, że kwestia kontrolowania siuśków to już tylko kwestia czasu :loveu: Uwielbiam czytać Lolkowy wątek, bo niemalże z każdym nowym postem Togi pojawiają się nowe wieści na temat postępów Lolusia:loveu: Loleczku tak trzymaj! Quote
Mija Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Togaa ,tak trzymaj.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Loluś tak dobrze się trzyma ,że nie może puścić Togi :evil_lol: Quote
ihabe Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Lolusiu kochany, prosze nie gniewaj się na ciotkę Ihabe za tego off'a: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/dorosle-malenstewko-w-schronie-zadepcza-ja-jastrzebie-138595/[/URL] Quote
_bubu_ Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a może Loluś ma coś z Hawańczyka? :evil_lol: [IMG]http://eurocity.pl/zwierzeta/psy/rasy/www/349_j6070916154031.jpg[/IMG] Lolusiowi znowu skończyły się pieniążki :roll: Quote
ona03 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Drapanka wieczorne dla Lolusia:lol::lol: Wczoraj wysłałam Lolusiowi obiecaną kasę:oops: Czekałam na rozliczenie bazarków ale niestety:shake: Tam też troszkę zaszlałam czekam tylko na podliczenie i wysyłam:lol::lol::lol: Quote
ona03 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jak byśmy Lolusia tak pięknie wyczesały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłby jeszcze ładniejszy:lol::lol: Quote
Energy Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='_bubu_']a może Loluś ma coś z Hawańczyka? :evil_lol:[/QUOTE] Kolory na pewno:evil_lol: Quote
Poker Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 z mojego bazarku Loluś będzie miał 80 zł :evil_lol:, niewiele,ale lepiej niż nic. Quote
Recommended Posts