togaa Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Biedny Lolo. Jak go można stawiać w tak kłopotliwej sytuacji ? I co taki prawdziwy facet jak On ma zrobić z tymi siuśmajtkami? Strasznie się już za nim stęskniłam, a tu końca wakacji nie widać ...:bigcry: Quote
Smyku Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Iwonuś , wyściskaj zwierzyniec , oczywiście Lolunia najmocniej . Quote
togaa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Całkiem zapomniałam że ON bez pieluch. Już zamawiamy...Wybacz Oneczko.. Quote
ona03 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='togaa']Biedny Lolo. Jak go można stawiać w tak kłopotliwej sytuacji ? I co taki prawdziwy facet jak On ma zrobić z tymi siuśmajtkami? Strasznie się już za nim stęskniłam, a tu końca wakacji nie widać ...:bigcry: Siuśmajtek to ONnnnnn będzie zaraz, bez pieluch :evil_lol:. Lolito :loveu: wyściskany na wszystkie strony, przesyła buzialeczki Cioteczkom :loveu:, a ja padam ...... na pyszczek Quote
togaa Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Oneczko, błagam nie padaj . Wystarczy że ja leżę... Pieluchy zamówione. Wypatruj kuriera . Nie zamówiłam podpasek bo jakoś głupio by to na fakturze wyglądało. Jaka Skarbówka nam uwierzy że pies nosi podpaski.?:razz: Quote
Smyku Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Oneczko wstajemy , towarzystwo psio - kocie czeka . Quote
Poker Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Oneczka dziś w nocy nie kładła się.Ale moze już napisze sama dlaczego.Zwierzyniec jest w porządku. Quote
Smyku Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Oneczko gdzie jesteś ? Poker rozbudziła moja fantazję , psio - kocie towarzystwo się pokłóciło ? Quote
ona03 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Poker']Oneczka dziś w nocy nie kładła się.Ale moze już napisze sama dlaczego.Zwierzyniec jest w porządku. Najęłam się za tragarza, znów noszę worki :mad:, jak uda mi się jutro obfocić Lolcia :loveu: na worach to zobaczycie :cool3:. Kociakom się udało, gdybym ich nie zabrała popłynęłyby jak nic ..... Quote
Energy Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='ona03']Najęłam się za tragarza, znów noszę worki :mad:, jak uda mi się jutro obfocić Lolcia :loveu: na worach to zobaczycie :cool3:. Kociakom się udało, gdybym ich nie zabrała popłynęłyby jak nic ..... Rany Iwonka znowu Was zalało???:shake: Quote
NikaEla Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Iwonko! szybko musisz gdzieś wyżej się wyprowadzić, co by już więcej nie było takich zalewanek! Quote
kado Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Energy napisał(a):Rany Iwonka znowu Was zalało???:shake: Okropne to wszystko:shake: U moich rodziców też za ogrodem jest taki rów melioracyjny...po ostatnich opadach pół działki pod wodą:( Quote
togaa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Koszmar jakiś z tą wodą. W dodatku to nie rzeka Oneczkę zalewa , tylko ulica !!!! To władza terytorialna winna targać te wory.... Quote
togaa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Oneczko, no i gdzie ten obiecany Lol na barykadach ? Quote
ona03 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Lolcio :loveu: mówi, że mnie obroni ;) Plose Pani pilnuję tu wsystkiego :mad: Muszę wszystko ogarnąć, dlatego dogo zeszło na plan dalszy, postaram się poprawić.. Quote
Smyku Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Moja kochana dupsia zapieluchowana się wypięła , ale chyba nie na nas ? Iwonuś przesyłam ciepłe myśli i moc serdeczności . Quote
togaa Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/6260/pict0044hv.jpg Sam jeden na placu boju stawia czoło nawałnicom i powodziom. Dzielne kochanie. Skrzydełka na łapeczki albo chociaż pontonik na szyjkę , bo nam Lol poooopłynieeee.... Dołączam do Smyku i ślę serdeczności ... Quote
NikaEla Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='togaa'] Sam jeden na placu boju stawia czoło nawałnicom i powodziom. Dzielne kochanie. Skrzydełka na łapeczki albo chociaż pontonik na szyjkę , bo nam Lol poooopłynieeee.... .dokładnie tak :D Quote
Smyku Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Buziaki w czółko dla Lola , Iwonuś wszystkiego dobrego i dużo spokoju życzę . Quote
NikaEla Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Lollusia zalało? czy kociaki go pogoniły? Bo tak cicho tutaj Quote
togaa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Czyżby to nasz Loluś ? Nie, to klonik naszego księciunia . Mieszka pod jednym dachem ze ślicznym Leonkiem. A Leon ma złamany kręgosłup i tak jak kiedyś Lolo, walczy o odzyskanie sprawności w bezwładnych łapkach. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228040-Złamany-kręgosłup-Dajmy-Leonowi-szansę-Bazarki-na-rehabilit-potrzebne Pomóżcie kochani w bazarkach, Leon potrzebuje intensywnej rehabilitacji. Quote
Recommended Posts