kado Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='togaa'] ...... tak się biedactwo tuła po Świecie !!!!:mad: Pewnie się zmęczył, spocił, nie dospał ...Ech... Ło cieniu:evil_lol: Trzymajcie mnie w 15:evil_lol: togaa :loveu:to jeszcze gorsza kwoka ode mnie...a już myślałam,że mnie nie jest w stanie nikt pobić:evil_lol: Quote
ona03 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='togaa']Moje Słoneczko kochane ! a ja nic nie wiedziałam, że tak się biedactwo tuła po Świecie !!!!:mad: Pewnie się zmęczył, spocił, nie dospał ...Ech... Przecież Lolcio :loveu: ma wakacje, musi troszkę pozwiedzać :evil_lol:, ciekawe czy dostałby pozwolenie od togaa :loveu: na wyjazd :evil_lol: Lolcio na molo zostawił katapultę :evil_lol:, oczywiście oncia posprzątała :diabloti: Prose Pani:evil_lol: sobie gzecnie idziemy ;) Ale te z wody się na mnie gapią :cool3: Oooooo jejku ale ich duzo :evil_lol: . Quote
ona03 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Mogę z nimi pogadać :evil_lol: . a może do nich wskoczę :diabloti: teraz bezpieczniej, musiałem uciekać, nasyczały na mnie :cool3: znowu do mnie płyną . Quote
Smyku Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Jednak szlag mnie za chwilę trafi , przez tą głupią robotę . Quote
togaa Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 ciekawe czy dostałby pozwolenie od togaa :loveu: na wyjazd :evil_lol: Gdybym wiedziała że będzie straszony tymi białymi purchawkami, to nie wiem, nie wiem ? Biedactwo kochane, co On musiał przeżywać.:placz: Quote
Smyku Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Lolu czy to duże białe nie uszczypnęło Ciebie w pupę ? Quote
ona03 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Smyku']Lolu czy to duże białe nie uszczypnęło Ciebie w pupę ?[/QUOTE] Pupka była na wysokościach :evil_lol:, nie daliśmy się :evil_lol: Quote
ihabe Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 dzielny Lolciu a cioteczka Oneczka tak wspaniale wyglada z tymi dwoma cudnymi psiaczkami:-) Tylko pozazdrościć:-) Quote
kado Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Oj,malutki by się tam wdał w te łabądki:evil_lol: Tylko szum i pierze by fruwało:evil_lol: Piękne zdjęcia:loveu: Quote
Poker Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ale Lolciowi dobrze, w końcu mógł doopkę powietrzyć. Ładnie w Ostródzie i te duże białe tez śliczne. Quote
Poker Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 A co to za dziewczynka w czerwonych butkach idzie z chłopakami? Ale na MAzurach fajowo, nawet pomnik piesa jest.Ciekawe z jakiej okazji . Quote
ona03 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Poker']A co to za dziewczynka w czerwonych butkach idzie z chłopakami? :niewiem: Może Czerwony Kapturek :evil_lol: [quote name='Poker']Ale na MAzurach fajowo, nawet pomnik piesa jest.Ciekawe z jakiej okazji . Muszę dopytać, ale Lolcio go ochrzcił od razu :evil_lol: Lolcio tak się zadomowił, że postanowił stratować ogródeczek :mad: . Quote
togaa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Lolcio tak się zadomowił, że postanowił stratować ogródeczek :mad: A to mały wandal ! Jak mu do twarzy w tych szydlastych ...Cudny jest ! Quote
Poker Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nie Czerwony Kapturek tylko Czerwony Buciczek. Te kwiaty to są już z tego roku czy to jakaś ściema? Quote
ona03 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Poker']Nie Czerwony Kapturek tylko Czerwony Buciczek. Te kwiaty to są już z tego roku czy to jakaś ściema? A może Kot w butach ;), też miał czerwone :evil_lol:. Nie ściemniamy :evil_lol: kwiatki pięknie zakwitły na nasz przyjazd :multi: A teraz Lolcio w SPA Tu też były fruwające ale uciekły :cool3: . Quote
kado Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ależ cudne wakacje...maluchy piękniste,że o Pańci nie wspomnę:loveu: A my na Mazury dopiero w przyszłym roku się wybierzemy..buuuu Quote
Poker Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Lolusiu , wdychałeś jod na tężniach? No dobrze, niech będzie Kicia w butach. Quote
togaa Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Lolito, żywiecki burak -to mu jodu trzeba .:razz: (zaraz mnie żywczoki pogonią za tego buraka :evil_lol: ) Quote
Malgoska Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='togaa']Lolito, żywiecki burak -to mu jodu trzeba .:razz: (zaraz mnie żywczoki pogonią za tego buraka :evil_lol: ) haha dobre :):):):) Quote
NikaEla Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Poker'] No dobrze, niech będzie Kicia w butach.[/QUOTE]raz w czerwonych, raz w niebieskich :) Quote
Agnieszka Co. Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Dziewczyny - bardzo proszę o pomoc. Znaleziona przeze mnie suczka to raczej nie zguba lecz najprawdopodobniej ktoś się jej pozbył wywożąc do centrum miasta. Jest u mnie już prawie 2 tygodnie i cisza. Intensywnie szukamy jej nowego domu, bo za 2 tygodnie wyjeżdżam i będzie problem co z nią zrobić. Sunia jest super. Proszę odwiedzajcie wątek i pomóżcie w ogłoszeniach. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227315-RUDA-same-zalety-ok-1-roczna-wesoła-średniej-wielkości-suczka-szuka-dobrego-domu Quote
ona03 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jakaś cisza u Lolcia :evil_lol:. U nas wszystko ło kij ;), pieluszki jeszcze mamy / z podróży przywieźliśmu jedną paczkę wiecej, Lolcio dostał w prezencie od mojej rodzinki :evil_lol:/ temu to zawsze się coś dostanie ;). Jedzonko się kończy więc mu kupię, mam stówkę za zakupy u Pokerka Ostatnio odwiedziła nas sunia cieczkująca :evil_lol:, ależ Lolcio był rozanielony :diabloti: ziajał :evil_lol: zipał :diabloti: sapał :crazyeye: togusiu :loveu: specjalnie dla Ciebie :loveu: . Quote
Recommended Posts