Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Bombowe te kurdupelki :loveu: A gdzie Ruda Maupa? czyżby kurduple ją pożarły :crazyeye:
Jak togaa wpadnie i zobaczy ,że biedny Lolitek dostaje żarełko na schodach , jak jakiś żebrak , to nie wiem co się będzie działo :eviltong:
Małe pytanko, czy RM będzie na wystawie we Wrocławiu ?

Jak togaa zobaczy, że Lolcio wyżera :evil_lol: z miseczki Czikusia to się ucieszy, mam go podtuczyć :sabber: :diabloti:.
Będziemy, będziemy, właśnie miałam się wprosić na kawę :evil_lol:, ale nie wiem jak ja ogarnę te dwa kurduple :diabloti:.

Nikaragua napisał(a):
Może głupie pytanie mam, ale kto to jest Ruda Maupa?
bo chyba nieogarniam

Już niedługo możesz go poznać osobiście :evil_lol:, bardzo słodki misiaczek :diabloti:.

Dzisiaj mieliśmy sloneczko i Lolitek cały dzień wietrzył dupinkę :evil_lol:.

Posted

To my zapraszamy z przyjemnością. :multi:
Sobota będzie bardzo fajnym dniem.
1.Odwiedzi nas ona03 z mężem i psią sforą. :loveu:
2.Wnuczek kończy 2 latka :loveu::loveu:
3. Przyjeżdża nasza nowa tymczasówka z Redysów k.Pisza. :loveu:
4 Może zdążymy pójść na wystawę psów.
Lubię jak coś się dzieje. :evil_lol:
Aaaa, o mały włos bym zapomniała ,że w piątek wieczorem mąż wraca po kilku dniach z Korei.:eviltong:

Posted

ale nie wiem jak ja ogarnę te dwa kurduple .

No i co będzie ?

Kurcze, że też Poker ma taką zapchaną sobotę. Pewnie by "zagospodarowała" gada na czas Wystawy...;)

Posted

togaa napisał(a):
No i co będzie ?

Kurcze, że też Poker ma taką zapchaną sobotę. Pewnie by "zagospodarowała" gada na czas Wystawy...;)

Mogę go zagospodarować.Zamknę go w garażu albo wyrzucę na ogródek :eviltong:
NIE :mad:

Posted

Poker napisał(a):
To my zapraszamy z przyjemnością. :multi:
Sobota będzie bardzo fajnym dniem.
1.Odwiedzi nas ona03 z mężem i psią sforą. :loveu:
2.Wnuczek kończy 2 latka :loveu::loveu:
3. Przyjeżdża nasza nowa tymczasówka z Redysów k.Pisza. :loveu:
4 Może zdążymy pójść na wystawę psów.
Lubię jak coś się dzieje. :evil_lol:
Aaaa, o mały włos bym zapomniała ,że w piątek wieczorem mąż wraca po kilku dniach z Korei.:eviltong:

Chyba za dużo wrażeń będzie jak na jedną sobotę :evil_lol:, to my się wpraszamy na niedzielę :evil_lol:.

Posted

Będziecie tylko w niedzielę? czy potrzebujecie nocleg?
Przyjazd suni pod znakiem ?, bo ludziom ,którzy mieli ją wieźć nawaliło auto.Jutro po południu będą wiedzieć.
I jeszcze wnusio będzie u nas przez cały weekend :evil_lol:

Posted

cioteczki pomóżcie w rozsyłaniu do krakowiaków - organizuję akcję łapani psiny:

Potrzebujemy pomocy łapaniu Dumki, która uciekła z DT, wiemy mniej więcej na jakim obszarze się znajduje, ale to prawie dziki pies i jedna osoba sobie nie poradzi. Potzrebujemy rąk do pomocy. Akcja szykowana jest na niedzielę 25.09 na 10.00 rano. Zbiórka na stacji ORLEN w Biertowicach.
Kto może przyjechać, to niech da znać, weźcie smycze, jakieś smakołyki.

Posted

Trzymamy kciuki za Dumeczkę....

A ja mam jeszcze jedną gębę do wykarmienia;
Zważyłam malucha ; 230 gr. Strasznie mało jak na tą porę roku. Gdybym miała wolierę, podtuczyłabym do zimy i wtedy by sie okazało czy sam przezimuje, czy trzeba mu "wynająć hotel" ?
Narazie Iga każdego wieczora bezbłędnie go namierza, a ja pędzę z Wiskasem junior...

Posted

A ile on powinien ważyć?

Minimum 600 gr. Tyle mu wystarczy by zapasć w sen zimowy i przetrwać . Nie wiem czy mu sie uda potroić wagę?
Moje psy w ogóle sie nim nie interesują. Gdyby zwiał na drzewo to owszem ;), ale cos co sie nie rusza mało dla nich ciekawe...

Lolito przedwczoraj był u fryzjera !!!!!
Nie z racji zapuszczenia . Powodem są jego gościnne występy na wrocławskiej Wystawie!!
Nie zazdroszczę Oneczce.:evil_lol: Lolito startuje do wszystkich spotykanych psów. A jak startuje to drze japę i ....pięknie katapultuje koopska.;)

Pani fryzjer ! Czekamy na fotorelację..!

Posted

Odnalazłam Onkę tylko dzięki Lolusiowi :) bo na wystawie taki szum, że nie słychać dzwonienia telefonów ;)
Lolek cudny i nawet nie zjedli się z Niką ;)
Fotkę mam na komórce tylko .... Odbierasz Basiu MMS-y? to Ci prześlę.

Posted

Dzieki Nikaragua, bo do oneczki03 o foty podanie trzeba bedzie pisac....

A czemu Lolito nie na najwyższym ,wystawowym podium tylko jak koza do płota uwiązany ?
Nie był grzeczny ? Nie wierzę !