Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zdjęcie podkradłam z wątku Poker, bo ona03 zacięła się i koniec .....

Ale ma chłopak opitolone łapeczki.:roll: Moje Słoneczko. Pewnie zgolony na łyso..:placz:.

Posted

Nikaragua napisał(a):
dobrze, ze był gdzie był, bo inaczej, w tłumie nigdy bym Oneczki03 nie znalazła :)

a czy grzeczny ???? w aucie wylazł z zafajdanej pieluchy ;)

Bardzo nam było miło nareszcie poznać nową dogomaniaczkę:multi:.

No tak :cool3: taka jestem malusia :evil_lol:.
A Ruda Maupa - niewidoczna :cool3:, a Indianinek z warkoczykiem - niewidoczny :cool3:, tylko Lolito :loveu: się liczy ;).

Loluś jak na swoje mozliwości był grzeczniusi :evil_lol:, tylko przy wejściu obszczekał biletera, który bardzo dziwnie popatrzał na Lolciową pieluchę :crazyeye: i od razu nas poinformował, że potrzebna jest książeczka zdrowia aby wejść :evil_lol:, jakbyśmy nie wiedzieli wchodząc na pięćdziesiątą :evil_lol:- jubileuszową wystawę :evil_lol:.

togaa napisał(a):
To zdjęcie podkradłam z wątku Poker, bo ona03 zacięła się i koniec .....

Ale ma chłopak opitolone łapeczki.:roll: Moje Słoneczko. Pewnie zgolony na łyso..:placz:.

togusiu przecież wiesz, całkowity brak wolnego czasu, właśnie zaczynają montować piec, 524 cebulki do posadzenia, nie wspominając o porządkach na ogródku :evil_lol:.

I nie na łyso tylko całkiem, całkiem :evil_lol: porządnie teraz wygląda :cool3:, Poker i Nika mogą zaświadczyć :evil_lol:.

Posted

[quote name='ona03']
I nie na łyso tylko całkiem, całkiem :evil_lol: porządnie teraz wygląda :cool3:, Poker i Nika mogą zaświadczyć :evil_lol:.
POŚWIADCZAM , Loluś wygląda bardzo elegancko.
Loolusiu, mam nadzieję ,że nie czytasz wątku Ingusi :shake:

Posted

:placz::placz::placz:

wszyscy już wyoglądali Lolita w nowej wersji, tylko nie ja....:placz::placz:

Nie, to nie....Nie będę się więcej prosić....:shake:!
Wracam do mojej Calineczki Iguni.

Posted

[quote name='togaa']:placz::placz::placz:

wszyscy już wyoglądali Lolita w nowej wersji, tylko nie ja....:placz::placz:

Nie, to nie....Nie będę się więcej prosić....:shake:!
Wracam do mojej Calineczki Iguni.

a trzeba było na wystawę do Wrocławia przyjechać ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
a trzeba było na wystawę do Wrocławia przyjechać ;)

właśnie
A poza tym Loluś przecież pokazała się na zdjęciu z właściwej strony :evil_lol:, widać łapki w pięknej fryzurze. :eviltong:

Posted

Nie tyle 'pokazał' co się wypiął....:mad:

Konto Lolusiowe wpłatą 30 zł. zasiliła ulka1108. !!!!
Bardzo, bardzo dziękujemy !!!! :lol:

Posted

Dziekujemy, Kochana Nikaragua ! Jak Ty ogarniasz te bazary ? Podziwiam !

A Lolito pewnie grzeje łysą dupinę na sloneczku ?.;) Jak On sobie załatwił TAKĄ jesień ?

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]Kasiu [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Lolcio śpiewa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sto lat, sto lat [/FONT]

...

......

Posted

moni12 napisał(a):
Haha dokładnie, jeszcze pogonią jak ktos chętny na Lolita by się znalazł :diabloti:

O toto...dobrze moni12 piszesz:)

Posted

Tak, tak, macie rację :evil_lol:, żebyście wiedziały jak mnie togaa zlustrowała na jeden miesiąc wakacji :crazyeye:, co dopiero DS :diabloti:.

Pozdrowienia od kolonisty :evil_lol:, dokarmiamy nadal bo chudzinka z niego :evil_lol:

.....

Posted

Ale cudny ten Twoj kolonista, a fryz jaki elegancki.:lol:No i widać, ze dupinka się wietrzy. Chyba Togaa napisała podanie gdzieś " do góry" o pogodę na wakacje dla Lolita i zostało przyjęte.:diabloti:

Posted

[quote name='ona03']Tak, tak, macie rację :evil_lol:, żebyście wiedziały jak mnie togaa zlustrowała na jeden miesiąc wakacji :crazyeye:, co dopiero DS :diabloti:.

Pozdrowienia od kolonisty :evil_lol:, dokarmiamy nadal bo chudzinka z niego :evil_lol:

.....

I cały Loluś, :loveu: łypanie okiem bezcenne.
A klejnoty rodzinne, nie powiem , godne doga niemieckiego.:evil_lol:

Posted

[quote name='Poker']
A klejnoty rodzinne, nie powiem , godne doga niemieckiego.:evil_lol:[/QUOTE]

No rzeczywiście:crazyeye:ale pokaźne:diabloti::evil_lol:
Doga z tej strony nie oglądałam:cool3:ale pudel królewski większych nie ma:evil_lol:

Posted

[quote name='moni12']No i czepiły się klejnotów Lolusiowych:mad::mad:Zamiast cieszyć się , ze na pieluchach Lolcio oszczędzi i dupka sie nie odparza.:diabloti:[/QUOTE]
To się rozumie samo przez się :evil_lol:,a klejnoty to coś nowego dla oka :eviltong:

Posted

Lolito ponoć miał dzisiaj Wielką Uroczystośc w dogomaniackim gronie ,z tortowym prezentem i wszelkimi szykanami...
Kochana ona03 obiecała fotorelację!:lol:

Posted

[quote name='togaa']Lolito ponoć miał dzisiaj Wielką Uroczystośc w dogomaniackim gronie ,z tortowym prezentem i wszelkimi szykanami...
Kochana ona03 obiecała fotorelację!:lol:

Wow, to czekamy z zapartym tchem:) A cóż to za uroczystość?:crazyeye:

Lolo:loveu: piękny, a ciotki zbereźnice:evil_lol:;)