pom-pon Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Boziu jak dawno mnie nie było....przepraszam bardzo za brak aktywności, ale u mnie urwanie głowy :angryy: tylko praca i dom i praca i dom :angryy: czy już wiadomo kiedy Lolito wyrusza na zasłużone wakacje na drugi koniec Polski :cool3: A swoją drogą śliczny jest taki naturalnie zarośnięty :loveu: Quote
moni12 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Lolito to takie słoneczko przekochane , czy zarośnięty czy po obcięciu jest ŚLICZNY. Quote
kado Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zobaczcie ciotki, kogo dzisiaj spotkałyśmy:smile: Patrzcie, podziwiajcie i zazdrośćcie nam... [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6964/dsc00749mf.jpg[/IMG] Moje dziecko było Polcią zachwycone:smile: Sunieczka jest wspaniała, przytulaśna, grzeczna i PRZEPIĘKNA!!!!!! [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/6239/dsc00750gu.jpg[/IMG] Tu jest Jej watek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202712-Spanielkowata-Polly-%28malutka-ok.-10-kg%29-szykuje-si%C4%99-domek-%29/page3"]http://www.dogomania.pl/threads/202712-Spanielkowata-Polly-%28malutka-ok.-10-kg%29-szykuje-si%C4%99-domek-%29/page3[/URL] Na 1 zdjęciu ze swoją Panią, która jest Nią zachwycona, żeby nie powiedzieć zakochana:) Quote
togaa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 [B][SIZE=3]Karola !!!!![/SIZE][/B] [SIZE=3]Najpiękniejsze dziecko dogomanii. !!!:loveu::loveu:[/SIZE] Quote
Vesper Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A co z Lolitem? On wyjeżdża na wakacje? Nie bardzo mam kiedy przejrzeć cały wątek- i już się pogubiłam, czy szuka DT, czy DS... Chłopak piękny i wyjątkowy, dla kogoś wyjątkowego... Czy dobrze zrozumiałam że Onka zamierza go adoptować? Quote
ona03 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='arielka186']A co z Lolitem? On wyjeżdża na wakacje? Nie bardzo mam kiedy przejrzeć cały wątek- i już się pogubiłam, czy szuka DT, czy DS... Chłopak piękny i wyjątkowy, dla kogoś wyjątkowego... Czy dobrze zrozumiałam że Onka zamierza go adoptować?[/QUOTE] Chwilowo adoptuję [B]JPG :loveu: [/B]tylko :placz: na wakacje ;). Quote
moni12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ona03 wiesz, zawsze wakacje mogą sie przeciągnąc :diabloti: Quote
ihabe Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 a kiedy zaplanowałyście podróż? Bo ja chetnie do Wrocławia Togaa i JPG'a zawiozę:-) nie ma mnie tylko od 23 czerwca do 10 lipca. Quote
kado Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Nikaragua']a we Wrocławiu do mnie na kawę!!! zapraszam!!!![/QUOTE] Przez Opole też możecie przejechać:) Serdecznie zapraszamy do Maliniaczków:) Quote
ihabe Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Nikaragua']a we Wrocławiu do mnie na kawę!!! zapraszam!!!![/QUOTE] no pewnie:-) [quote name='kado']Przez Opole też możecie przejechać:) Serdecznie zapraszamy do Maliniaczków:)[/QUOTE] najpierw do Opola, potem do Wrocławia:-) Quote
Smyku Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kobiety będę Was kochać do końca życia , jeszcze zaliczcie Poznań . Quote
kado Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Smyku']Kobiety będę Was kochać do końca życia , jeszcze zaliczcie Poznań .[/QUOTE] hahaha...i tak po tygodniu u każdej z ciotek:) [B]togaa [/B]miałaby super wakacje:evil_lol: Quote
Poker Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ja też stoję w kolejce . A kiedy Loluś ma wakacje w tym roku ? Quote
kado Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Oj ciotki, ale odważne jesteście...tak ciągle pytacie o te [B]Lolciowe:loveu: [/B]wakacje...:evil_lol: Quote
feliksik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [CENTER]zapraszamy serdecznie na bazarek dla Paluszka, potrąconego, połamanego i z chorobą Perhesa - wątek w moim banerku. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209399-Ba%C5%9Bnie-wielkiego-ekranu-na-DVD-%E2%80%93-dla-Paluszka.-Bazarek-do-dnia-17.06.2011?p=17050296[/URL][/CENTER] Quote
kado Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Nikaragua']dlaczego?????[/QUOTE] Haha....długo by pisać:evil_lol: Ale zapytaj się [B]togaa[/B] :loveu: może się przekonasz:evil_lol::cool3: Quote
ona03 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='kado']Haha....długo by pisać:evil_lol: Ale zapytaj się [B]togaa[/B] :loveu: może się przekonasz:evil_lol::cool3:[/QUOTE] Nie jest tak źle :evil_lol: z [B]togaa[/B] :loveu:. Ja przepraszam, że się nie odzywam ale chyba potrzebuję jeszcze chwilkę....... Wakacje wstępnie na koniec sierpnia zaplanowane, jak będzie ;). Najchętniej zaplanowałabym spotkanie na Ślęży, coś mnie tam ciągnie :roll:. Jeszcze troszkę czasu jest, na razie wykopałam tulipany na bazarek benzynkowy, musimy zacząć prasować kaskę :evil_lol:. [B]Smyczku :loveu:[/B] jak mnie pamięć nie myli, to masz zarezerwowany weeeekend z [B]Lolciem:loveu:[/B]. Quote
kado Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='ona03'] [B]Smyczku :loveu:[/B] jak mnie pamięć nie myli, to masz zarezerwowany weeeekend z [B]Lolciem:loveu:[/B].[/QUOTE] Ekhm....czy jest coś, o czym nie wiemy:mad: Cóż to za konspiracja:angryy: (:evil_lol:) Quote
ona03 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='kado']Ekhm....czy jest coś, o czym nie wiemy:mad: Cóż to za konspiracja:angryy: (:evil_lol:)[/QUOTE] Coś mi się przypomina, że [B]Smyku[/B] chciała osobiście przekonać się jak to jest z gryzieniem :evil_lol: u [B]JPG :loveu:.[/B] A ja mogę dziś zaprosić na ciasto czereśniowo-poziomkowe :evil_lol:, ale wymyślam :evil_lol:. Quote
Energy Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='ona03'] Wakacje wstępnie na koniec sierpnia zaplanowane, jak będzie ;). [/QUOTE] A ma nie być:crazyeye::evil_lol: Quote
ihabe Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 pozdrawiam wszystkie cioteczki i naszego JPG:-) ukochanego Lolka Twista:-) Quote
kado Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Nikaragua']biegnę, pędzę ;)[/QUOTE] Tylko ciotka zostaw trochę dla nas:evil_lol: Quote
Smyku Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Oneczko miło , że pamiętasz . Mam nadzieje ,że spotkanie w tym roku z ząbkami Lolciowymi nastąpi . Nawet jak mnie użre to i tak gadzinę będę kochać Quote
ona03 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Energy']A ma nie być:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem, coś [B]togaa[/B] ucichła :evil_lol: [quote name='Nikaragua']biegnę, pędzę ;)[/QUOTE] [quote name='kado']Tylko ciotka zostaw trochę dla nas:evil_lol:[/QUOTE] Bez obawy :evil_lol: upiekę ze dwa :evil_lol: [quote name='Smyku']Oneczko miło , że pamiętasz . Mam nadzieje ,że spotkanie w tym roku z ząbkami Lolciowymi nastąpi . Nawet jak mnie użre to i tak gadzinę będę kochać[/QUOTE] [B] Loluś :loveu:[/B] źre :evil_lol: bardzo delikatnie ;) Quote
Recommended Posts