Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boziu jak dawno mnie nie było....przepraszam bardzo za brak aktywności, ale u mnie urwanie głowy :angryy: tylko praca i dom i praca i dom :angryy:

czy już wiadomo kiedy Lolito wyrusza na zasłużone wakacje na drugi koniec Polski :cool3:

A swoją drogą śliczny jest taki naturalnie zarośnięty :loveu:

Posted

Zobaczcie ciotki, kogo dzisiaj spotkałyśmy:smile:

Patrzcie, podziwiajcie i zazdrośćcie nam...

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6964/dsc00749mf.jpg[/IMG]

Moje dziecko było Polcią zachwycone:smile:
Sunieczka jest wspaniała, przytulaśna, grzeczna i PRZEPIĘKNA!!!!!!

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/6239/dsc00750gu.jpg[/IMG]

Tu jest Jej watek:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202712-Spanielkowata-Polly-%28malutka-ok.-10-kg%29-szykuje-si%C4%99-domek-%29/page3"]http://www.dogomania.pl/threads/202712-Spanielkowata-Polly-%28malutka-ok.-10-kg%29-szykuje-si%C4%99-domek-%29/page3[/URL]

Na 1 zdjęciu ze swoją Panią, która jest Nią zachwycona, żeby nie powiedzieć zakochana:)

Posted

A co z Lolitem? On wyjeżdża na wakacje? Nie bardzo mam kiedy przejrzeć cały wątek- i już się pogubiłam, czy szuka DT, czy DS... Chłopak piękny i wyjątkowy, dla kogoś wyjątkowego... Czy dobrze zrozumiałam że Onka zamierza go adoptować?

Posted

[quote name='arielka186']A co z Lolitem? On wyjeżdża na wakacje? Nie bardzo mam kiedy przejrzeć cały wątek- i już się pogubiłam, czy szuka DT, czy DS... Chłopak piękny i wyjątkowy, dla kogoś wyjątkowego... Czy dobrze zrozumiałam że Onka zamierza go adoptować?[/QUOTE]

Chwilowo adoptuję [B]JPG :loveu: [/B]tylko :placz: na wakacje ;).

Posted

[quote name='Nikaragua']a we Wrocławiu do mnie na kawę!!! zapraszam!!!![/QUOTE]

Przez Opole też możecie przejechać:) Serdecznie zapraszamy do Maliniaczków:)

Posted

[quote name='Nikaragua']a we Wrocławiu do mnie na kawę!!! zapraszam!!!![/QUOTE]

no pewnie:-)

[quote name='kado']Przez Opole też możecie przejechać:) Serdecznie zapraszamy do Maliniaczków:)[/QUOTE]

najpierw do Opola, potem do Wrocławia:-)

Posted

[quote name='Smyku']Kobiety będę Was kochać do końca życia , jeszcze zaliczcie Poznań .[/QUOTE]

hahaha...i tak po tygodniu u każdej z ciotek:)
[B]togaa [/B]miałaby super wakacje:evil_lol:

Posted

[CENTER]zapraszamy serdecznie na bazarek dla Paluszka, potrąconego, połamanego i z chorobą Perhesa - wątek w moim banerku.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209399-Ba%C5%9Bnie-wielkiego-ekranu-na-DVD-%E2%80%93-dla-Paluszka.-Bazarek-do-dnia-17.06.2011?p=17050296[/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='Nikaragua']dlaczego?????[/QUOTE]

Haha....długo by pisać:evil_lol: Ale zapytaj się [B]togaa[/B] :loveu: może się przekonasz:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='kado']Haha....długo by pisać:evil_lol: Ale zapytaj się [B]togaa[/B] :loveu: może się przekonasz:evil_lol::cool3:[/QUOTE]

Nie jest tak źle :evil_lol: z [B]togaa[/B] :loveu:.
Ja przepraszam, że się nie odzywam ale chyba potrzebuję jeszcze chwilkę.......

Wakacje wstępnie na koniec sierpnia zaplanowane, jak będzie ;).
Najchętniej zaplanowałabym spotkanie na Ślęży, coś mnie tam ciągnie :roll:.
Jeszcze troszkę czasu jest, na razie wykopałam tulipany na bazarek benzynkowy, musimy zacząć prasować kaskę :evil_lol:.
[B]Smyczku :loveu:[/B] jak mnie pamięć nie myli, to masz zarezerwowany weeeekend z [B]Lolciem:loveu:[/B].

Posted

[quote name='ona03']
[B]Smyczku :loveu:[/B] jak mnie pamięć nie myli, to masz zarezerwowany weeeekend z [B]Lolciem:loveu:[/B].[/QUOTE]

Ekhm....czy jest coś, o czym nie wiemy:mad: Cóż to za konspiracja:angryy: (:evil_lol:)

Posted

[quote name='kado']Ekhm....czy jest coś, o czym nie wiemy:mad: Cóż to za konspiracja:angryy: (:evil_lol:)[/QUOTE]

Coś mi się przypomina, że [B]Smyku[/B] chciała osobiście przekonać się jak to jest z gryzieniem :evil_lol: u [B]JPG :loveu:.[/B]

A ja mogę dziś zaprosić na ciasto czereśniowo-poziomkowe :evil_lol:, ale wymyślam :evil_lol:.

Posted

Oneczko miło , że pamiętasz .
Mam nadzieje ,że spotkanie w tym roku z ząbkami Lolciowymi nastąpi .
Nawet jak mnie użre to i tak gadzinę będę kochać

Posted

[quote name='Energy']A ma nie być:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

Nie wiem, coś [B]togaa[/B] ucichła :evil_lol:

[quote name='Nikaragua']biegnę, pędzę ;)[/QUOTE]

[quote name='kado']Tylko ciotka zostaw trochę dla nas:evil_lol:[/QUOTE]

Bez obawy :evil_lol: upiekę ze dwa :evil_lol:

[quote name='Smyku']Oneczko miło , że pamiętasz .
Mam nadzieje ,że spotkanie w tym roku z ząbkami Lolciowymi nastąpi .
Nawet jak mnie użre to i tak gadzinę będę kochać[/QUOTE]

[B] Loluś :loveu:[/B] źre :evil_lol: bardzo delikatnie ;)