Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Oneczko3 [/B]?
Co u naszego słodziaka ? Jakimi minkami dzisiaj [B]Cie[/B] zachwycił?

Stopień rozbestwienia[B] Lolka[/B] u Onki rośnie.
Ponoć [B]Lolo[/B] drogę między fotelami w salonie ,skraca sobie prując na przełaj po blacie stolika ...:evil_lol::mad:
Nie wiem, jak mam to komentowac....?

Posted

Przepadli gdzieś....! Ani widu, ani słychu ?

Pewnie Ciocia [B]Ona3[/B] ma już serdecznie dość posikańca.....:razz:

Posted

[quote name='togaa']
Stopień rozbestwienia[B] Lolka[/B] u Onki rośnie.
Ponoć [B]Lolo[/B] drogę między fotelami w salonie ,skraca sobie prując na przełaj po blacie stolika ...:evil_lol::mad:
Nie wiem, jak mam to komentowac....?[/QUOTE]

Gimnastykę sobie robi, zdolny Loluś:multi::multi::multi:

Posted

Jesteśmy, jesteśmy ;),ciężko zapracowani :evil_lol: .
Postanowiliśmy zrobić bazarek cebulowy ;) i [B]Lolcio [/B]pomagał mi w wykopywaniu cebulek kwiatowych /tulipany, żonkile, hiacynty, szafirki, przebiśniegi, krokusy i nie wiadomo co jeszcze :evil_lol: niektórych nie rozszyfrowałam :cool3:/ . Teraz schną.
Może znajdą się chętni do ozdoby ogródka na wiosnę i [B]Lolcio [/B]zarobi na transport.
Bo jak nie :evil_lol: to zostanie u mnie na zawsze :multi: hihihi.

Posted

[IMG]http://a.imageshack.us/img576/6131/pict0571a.jpg[/IMG]

Yukkowy król [B]Lolcio I[/B] :loveu:

[IMG]http://a.imageshack.us/img830/724/pict0572a.jpg[/IMG]

[IMG]http://a.imageshack.us/img828/8356/pict0565a.jpg[/IMG]

Pańci posłanko jest lepsze :evil_lol:

Posted

Togaa, czy paczka doszła do Ciebie? Bo ja już nie mam siły.. Wczoraj dostałam maila, z którego wynikało, że oni już byli u Ciebie 4 razy (?!) i nie mogli Cię zastać.. Jakieś nieprawdopodobne mi się to wydaje..

Posted

[quote name='ona03']Jesteśmy, jesteśmy ;),ciężko zapracowani :evil_lol: .
Postanowiliśmy zrobić bazarek cebulowy ;) i [B]Lolcio [/B]pomagał mi w wykopywaniu cebulek kwiatowych /tulipany, żonkile, hiacynty, szafirki, przebiśniegi, krokusy i nie wiadomo co jeszcze :evil_lol: niektórych nie rozszyfrowałam :cool3:/ . Teraz schną.
Może znajdą się chętni do ozdoby ogródka na wiosnę i [B]Lolcio [/B]zarobi na transport.
Bo jak nie :evil_lol: to zostanie u mnie na zawsze :multi: hihihi.[/QUOTE]

[B]Lolito[/B] na tych zdjęciach jesteś przeboski...cudo nasze najpiękniejsze:)

[B]ona03 [/B]Ty kochana nawet nie strasz, że [B]JPG [/B]zostanie u Ciebie na zawsze, bo [B]togaa [/B]jest gotowa sama wszystkie cebulki wykupić,żeby tylko synuś powrócił i dla reszty chętnych nic nie pozostanie;)

Posted

No nie wiem, nie wiem [B]kado [/B]....

Wiele sie zmieniło od zeszłego roku i widzę że [B]Lolo [/B]kocha [B]Onków3 [/B]nad życie..:loveu: Z wzajemnością w dodatku!
Ja, to raczej rodzina zastępcza będę .:placz:

To jego wybór i w pełni uzasadniony.
[B]Onki3[/B] poświecaja[B] Lolkowi[/B] dużo więcej czasu niz ja i autentycznie sie nim cieszą i zachwycają.
On to docenia i uwielbia [B]Ich [/B]za to całym swym psim serduszkiem.
A że w każdej bajce musi być jakis Schwarzcharakter no to i mamy Rudą Maupę która stoi na drodze do Lolkowego szcześcia..:mad:
Cóż, zycie...

[B]Figu[/B] ! tak mi przykro że tyle masz kłopotów !. Jaka to firma kurierska ?
Od półtora roku co miesiąc przychodzą z Torunia pieluchy, bez żadnych problemów. Może jest pomyłka w adresie? Wysle Ci jeszcze raz pw.

A domu[B] Lolo[/B] szuka od marca zeszłego roku. Jest piękny, to fakt i o niezwykłej i niespotykanie wyrazistej osobowości.
Absolutnie nieprzeciętny pies.

Posted

Kochana, ja nie mam kłopotów, denerwuje mnie tylko, że to tak długo trwa, i wychodzi, że obiecałam i się nie wywiązuję :(
A swoją drogą to wysyłałyście do Toruńskich prośbę o sponsoring? Jeśli nie, to coś do nich napiszę (pomęczę przedstawiciela, kto tam jest miękki)

Posted

[B]Lolito[/B] to dzisiaj zielona noc, czy coś mi się pomerdało, że wracasz 8 sierpnia ? ( jakoś tak zapamiętałam tą datę, bo moja sis ma urodziny).
Miziaki ślicznoto:)

Posted

Dawno mnie u Lolcia nie było, przepraszam ;-(
Czytam sobie i czytam... Togaa i Onka i Energy i reszta cioteczek jesteście cudowne.:-) a z tym domkiem to chyba jest tak jak u mnie z Samciem. Zaczynam wierzyć w to, ze istnieje przeznaczenie;-) pozdrawaim wszystkich bardzo mocno.....

Posted

witam po wakacjach,

pozdrowienia dla Loleczka ;)
została mi troszkę pieniążków to wpłaciłam dla Lola na pieluszki i dla Lilki :)

jak tylko znajdę odrobinę czasu to może nawet jakieś ciastka upiekę ;)

Posted

Ja też dzisiaj wpłaciłam małe cosik na konto[B] Lolina[/B] :loveu: Później zacznę robić zdjęcia do lolowego bazarku:razz:

Cioteczki, gdzie jest [B]JPG :mad:?[/B]
Chyba [B]togaa[/B] i[B] ona03[/B] nie bijecie się o nasze bóstwo?:evil_lol:

Posted

Ja baaaaaaaaaaaaaaaardzo przepraszam, ale goście mnie nawiedzili i muszę pilnować całą trójkę psiaków bo mają ochotę na jednego dwulatka :mad:.
Termni 08.08 był nieaktualny z powodu festynu w Żywcu na którym bylo Stowarzyszenie i [B]togaa. [/B]Nowy termin nie ustalony :evil_lol:.
A [B]Lolcio [/B]przykleił się do naszej córuni, która też odwiedza staruszków :evil_lol:.
Nie martwcie się [B]JPG [/B]daje sobie radę, on wie do kogo się przykleić.

Posted

[CENTER][B]Błagam[/B] zajrzyjcie do Zafira - [B]ofiary wnyków[/B] :([/CENTER]

[CENTER]Pies został znaleziony [B]z urwaną łapą i pozostałymi ciężko uszkodzonymi[/B].[/CENTER]

[CENTER]Jest po operacji, [B][U]ale nie ma na czym chodzić[/U][/B]. [/CENTER]

[CENTER]Jego sytuacja jest dramatyczna![/CENTER]

[CENTER][B]Czy ktoś ma pomysł, jak pomóc temu biedactwu...?[/B][/CENTER]

[CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/threads/190859-ZAFIR-ofiara-WNYKÓW-URWANA-ŁAPA-bezmiar-CIERPIENIA-drastyczne-PROSIMY-O-POMOC[/URL]-![/CENTER]

Posted

Przepraszam wszystkich, ale piorun załatwił mi aparat telefon i livebox a i net diabli wzieli na ponad tydzień.:mad:

Przede wszystkim wielkie dzieki dla Kochanej[B] Figu[/B] ! Nareszcie przyszła ogromniasta paka pieluch / aż 5 opakowań!/ z podkładami i chusteczkami.:loveu:
Zapas na co najmniej 5 tyg. tyle że delikwenta nie ma , bo dalej wietrzy dupinkę u Iw[B]Onki[/B] .......

Wróci rozpuszczony jak dziadowski bicz...Tego jestem pewna.

Póki co łapię resztki wolności i zmykamy z rodziną i goścmi na długie wycieczki w góry.
Nieoczekiwanie świetnym piechurem okazał sie maleńki Pepi.
W zeszłym tygodniu napędził mi stracha bo złapał kaszel kenelowy. I to mimo szczepienia.
Objawy nagłe i przypominajace zadławienie sie czymś ostrym. Na szczeście po trzech zastrzykach przeszło.
Troche sie obawiałam, że pozostała trójka złapie ale tfu, tfu...wszystkie jak na razie zdrowe. No prawie, bo Togę czeka operacja guzów sutka.:-(

[B]kado, pom-poniku [/B]...pięknie dziekujemy za wsparcie.

Posted

Ciocia [B]Ona3[/B] ma inwazję gości i nie ma sił ani na życie ani na pisanie......W dodatku dopadła Ją jakas paskudna infekcja.
Bardzo, bardzo jest teraz biedna. :-(
I jeszcze [B]Lolo[/B] na głowie !

[B]Lolo[/B] z gośćmi obchodzi sie ponoć dosć bezceremonialnie. Z rozpędu , co rusz ładuje sie komuś na kolana.
Wyobrażam sobie reakcje gości. Zwłaszcza gdy sadowi sie na ich kolanach z pełną pieluchą :evil_lol: albo lepiej ... bez.;)

Posted

[quote name='togaa']W zeszłym tygodniu napędził mi stracha bo złapał kaszel kenelowy. I to mimo szczepienia.
Objawy nagłe i przypominajace zadławienie sie czymś ostrym. Na szczeście po trzech zastrzykach przeszło.
Troche sie obawiałam, że pozostała trójka złapie ale tfu, tfu...wszystkie jak na razie zdrowe. No prawie, bo Togę czeka operacja guzów sutka.:-([/QUOTE]

w takim razie życzymy dużo zdrowia :p