Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Gusiaczek napisał:

Misiaku, taż Gabi nie pozwoliłaby na porwanie Ciebie! ;)

Kochany jest bez 2zdań :)

To prawda, Misiu jest KOCHANY, SŁODKI i ROZBRAJAJĄCY!!!

Panie w lecznicy też się nim dzisiaj zachwycały.

Posted

Z tego zdarzenia w sklepie zoologicznym, wynika, ze Misiu wciąż bardzo boi się rozłąki z Gabi. Ten jego taniec po wyjściu ze sklepu, wyrażał ogromną radość, ze został ze swoją panią. On jest przyspawany do Gabi ! Kochany Misiaczek !

• Upvote 2
Posted
O 19.09.2016 o 23:00, Tyś napisał:

Przeczytałam wątek jednym tchem...

Niesamowite, że Misio oddał swoje serduszko Gabi, widać że jest bardzo kochany :).

Witaj Tyś u Misiulka.

To kochany, cudny piesio.

U Misia wszystko ok. tylko telefon milczy.

Ale Misio się tym nie przejmuje.

Został odrobaczony, bo odrobaczałam moje dziewczyny koszt 7,- x2 

Wpłynęły następujące wpłaty dla Misiunia  

16.09.

155,- anecik z bazarku

19.09. 

Jolanta08 10,- 

26.09.

13,- z mojego bazarku

Bardzo serdecznie dziękuję, zaraz zamówię puszki dla Misia

Posted

Dostałam dzisiaj zapytanie w sprawie Murzynia, a że dzisiaj wyruszył do DS, zaproponowałam Pani innego pieska. Zgodziła się, ale warunek taki, by był podobny do Murzynka i nie był szczeniaczkiem.

Nasunął mi się Misio.

Mail:
witam, szukam psa dla mojej samotnej mamy , ktorej doskwiera samotnosc po stracie meza. potrzebuje miec kogos kim moglaby sie opiekowac i czuc jego obecnosc obok siebie. ten psak jest juz odchowany wiec dlatego zwrocil uwage na siebie. czy to ogloszenie jest jeszcze aktualne?
we Wroclawiu bede 25.10.2016 moglabym zobaczyc Murzyna wraz z Mama.

Jak myślicie, proponować?

Posted

Dogo mnie do grobu wpędzi.

Oby któremuś psiakowi się udało.

U szafirki jest na BDT taka spokojna, grzeczna, kilkuletnia sunia.

Ją też można zaproponować, Tyś poproś szafirkę o zdjęcia i opis

Posted

Kochani wielbiciele Misiulka, u łobuziaka wszystko ok.

Dotarło jedzonko (puszki) i żwacze, które Misio ubóstwia 

Trudno opisać, jaki z Misia agencik.

Dzisiaj jak wróciłam z pracy tak szlał na kanapie, turlał się, wyginał, że aż biedak wpadł między kanapę, a ścianę.

Jego wycie powitalne jest obłędne.

Nadal nie lubi piesków i niektórych ludzi.

Wczoraj zagadała do mnie Pani, którą znam z widzenia.

Szła z córką i obie chciały się z Misiem przywitać, a Misio zaczął ujadać.

Nie mogłam go uspokoić.

Z Kajunią wielka miłość. Misio nawet pozwala się tłamsić Kajuni i podgryzać  w zabawie.

Dzisiaj jak wstałam Misiulek chciał wejść pod kołdrę.

Jest słodki!!!

Na koncie Misiaka - Słodzika 76,05 z mojego bazarku

oraz 20,- od Zarki.

Bardzo serdecznie dziękuję!!!

• Upvote 1
Posted

Gabi, tak pieknie i plastycznie opisałaś swój powrót do domu po pracy, że nie trudno sobie wyobrazić ten szczyt szczęścia Misiaczka ! Mój bardzo podobnie reaguje, kiedy wracam do domu. Uwielbiam, kiedy się tak cieszy i wcale nie mam zamiaru korygować takiego zachowania.

Tak sobie pomyślałam, ze Misio, ujadając na obcych ludzi, boi sie, że mogą go z Tobą rozdzielić. Jest mały, bezradny i jego jedyną obroną jest właśnie ten przeraźliwy jazgot, który ma odstraszyć potencjalnych zaborców ! Kochany, cudowny psiaczek !

Posted
12 minut temu, Havanka napisał:

Gabi, tak pieknie i plastycznie opisałaś swój powrót do domu po pracy, że nie trudno sobie wyobrazić ten szczyt szczęścia Misiaczka ! Mój bardzo podobnie reaguje, kiedy wracam do domu. Uwielbiam, kiedy się tak cieszy i wcale nie mam zamiaru korygować takiego zachowania.

Tak sobie pomyślałam, ze Misio, ujadając na obcych ludzi, boi sie, że mogą go z Tobą rozdzielić. Jest mały, bezradny i jego jedyną obroną jest właśnie ten przeraźliwy jazgot, który ma odstraszyć potencjalnych zaborców ! Kochany, cudowny psiaczek !

Chyba masz rację Havanko, bo w domu Misiu zupełnie inaczej się zachowuje.

Jak ktoś do mnie przyjdzie, to Misio się cieszy i go wita. 

Misio i Kaja już wiedzą, że zawsze Misio wychodzi pierwszy na spacerek, a po powrocie w progu następuje wymiana.

Nie wiem, czy o tym wspominałam, ale raz jak wzięłam smycz i zawołałam Kaję oboje zdębieli, a potem   zrobiło się małe zamieszanie

Posted
7 minut temu, Gabi79 napisał:

Chyba masz rację Havanko, bo w domu Misiu zupełnie inaczej się zachowuje.

Jak ktoś do mnie przyjdzie, to Misio się cieszy i go wita. 

Misio i Kaja już wiedzą, że zawsze Misio wychodzi pierwszy na spacerek, a po powrocie w progu następuje wymiana.

Nie wiem, czy o tym wspominałam, ale raz jak wzięłam smycz i zawołałam Kaję oboje zdębieli, a potem   zrobiło się małe zamieszanie

To musiało być bardzo komiczne. Pani się pomyliła i wprowadziła chaos w codziennym rytuale a tego nie przewidziały. Gabi, pamiętasz, miałas mi przysłać zdjecia swej "trzódki".

Posted
2 minuty temu, Havanka napisał:

To musiało być bardzo komiczne. Pani się pomyliła i wprowadziła chaos w codziennym rytuale a tego nie przewidziały. Gabi, pamiętasz, miałas mi przysłać zdjecia swej "trzódki".

Tak, było komiczne, zupełnie nie wiedzieli o co chodzi.

O rany, Havanko widocznie zapomniałam, przepraszam. Przypomnij mi proszę na pw adres maiowy

Posted
10 godzin temu, Gabi79 napisał:

. ..

A nie próbowałaś zabierać na spacer oboje razem ?

Był czas, że ja wychodziłam z trzema psiakami, jak TZ musiał wjechać na kilka dni.

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

A nie próbowałaś zabierać na spacer oboje razem ?

Był czas, że ja wychodziłam z trzema psiakami, jak TZ musiał wjechać na kilka dni.

Elu, w przypadku Misia to się nie sprawdziło.

Bo gdy zaczął ujadać na jakiegoś pieska Kaja się dołączała, mimo, iż znała tego psiaka i będąc sama chciała by się z nim bawić. 

Posted

5 godzin temu, Gabi79 napisał:

Elu, w przypadku Misia to się nie sprawdziło.

Bo gdy zaczął ujadać na jakiegoś pieska Kaja się dołączała, mimo, iż znała tego psiaka i będąc sama chciała by się z nim bawić. 

No tak :) zapomniałam, że masz Wielkiego Wielbiciela Obrońcę :) W stadzie psy się wspierają, a dwa psy to już stado.

• Upvote 1