Gusiaczek Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Misiaku, taż Gabi nie pozwoliłaby na porwanie Ciebie! ;) Kochany jest bez 2zdań :) 1 Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 4 minuty temu, Gusiaczek napisał: Misiaku, taż Gabi nie pozwoliłaby na porwanie Ciebie! ;) Kochany jest bez 2zdań :) To prawda, Misiu jest KOCHANY, SŁODKI i ROZBRAJAJĄCY!!! Panie w lecznicy też się nim dzisiaj zachwycały. Quote
Havanka Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Z tego zdarzenia w sklepie zoologicznym, wynika, ze Misiu wciąż bardzo boi się rozłąki z Gabi. Ten jego taniec po wyjściu ze sklepu, wyrażał ogromną radość, ze został ze swoją panią. On jest przyspawany do Gabi ! Kochany Misiaczek ! 2 Quote
Mysza2 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Misiaczek kocha Gabi całym swoim serduchem. I broni jej przed intruzami z zewnątrz, na mnie kiedyś zawarczał jak dawałyśmy sobie z Gabi buzi na powitanie:) Quote
Gabi79 Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Misiulek zaprasza na skromny bazarek Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Przeczytałam wątek jednym tchem... Niesamowite, że Misio oddał swoje serduszko Gabi, widać że jest bardzo kochany :). Quote
Gabi79 Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 O 19.09.2016 o 23:00, Tyś napisał: Przeczytałam wątek jednym tchem... Niesamowite, że Misio oddał swoje serduszko Gabi, widać że jest bardzo kochany :). Witaj Tyś u Misiulka. To kochany, cudny piesio. U Misia wszystko ok. tylko telefon milczy. Ale Misio się tym nie przejmuje. Został odrobaczony, bo odrobaczałam moje dziewczyny koszt 7,- x2 Wpłynęły następujące wpłaty dla Misiunia 16.09. 155,- anecik z bazarku 19.09. Jolanta08 10,- 26.09. 13,- z mojego bazarku Bardzo serdecznie dziękuję, zaraz zamówię puszki dla Misia Quote
Tyśka) Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 A po co miałoby mu się spieszyć do domku, jak on kocha Ciebie? :))) 1 Quote
Tyśka) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Dostałam dzisiaj zapytanie w sprawie Murzynia, a że dzisiaj wyruszył do DS, zaproponowałam Pani innego pieska. Zgodziła się, ale warunek taki, by był podobny do Murzynka i nie był szczeniaczkiem. Nasunął mi się Misio. Mail:witam, szukam psa dla mojej samotnej mamy , ktorej doskwiera samotnosc po stracie meza. potrzebuje miec kogos kim moglaby sie opiekowac i czuc jego obecnosc obok siebie. ten psak jest juz odchowany wiec dlatego zwrocil uwage na siebie. czy to ogloszenie jest jeszcze aktualne? we Wroclawiu bede 25.10.2016 moglabym zobaczyc Murzyna wraz z Mama. Jak myślicie, proponować? Quote
doris66 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Zachary ma pod opieką pieska Rufisia. Bardzo przypomina Murzynka, wiekiem i wyglądem a nawet charakterem. Może Rufiś.? Quote
doris66 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Wątek Rufisa. Na przedostatniej stronie są jego zdjęcia. Quote
Tyśka) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Zgodnie z sugestią Cioć, podesłałam Rufiaczka. Pozwoliłam sobie też pokazać kochanego Misia :) Quote
Gabi79 Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 O 19.09.2016 o 23:00, Tyś napisał: Quote
Gabi79 Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Dogo mnie do grobu wpędzi. Oby któremuś psiakowi się udało. U szafirki jest na BDT taka spokojna, grzeczna, kilkuletnia sunia. Ją też można zaproponować, Tyś poproś szafirkę o zdjęcia i opis Quote
Gabi79 Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Kochani wielbiciele Misiulka, u łobuziaka wszystko ok. Dotarło jedzonko (puszki) i żwacze, które Misio ubóstwia Trudno opisać, jaki z Misia agencik. Dzisiaj jak wróciłam z pracy tak szlał na kanapie, turlał się, wyginał, że aż biedak wpadł między kanapę, a ścianę. Jego wycie powitalne jest obłędne. Nadal nie lubi piesków i niektórych ludzi. Wczoraj zagadała do mnie Pani, którą znam z widzenia. Szła z córką i obie chciały się z Misiem przywitać, a Misio zaczął ujadać. Nie mogłam go uspokoić. Z Kajunią wielka miłość. Misio nawet pozwala się tłamsić Kajuni i podgryzać w zabawie. Dzisiaj jak wstałam Misiulek chciał wejść pod kołdrę. Jest słodki!!! Na koncie Misiaka - Słodzika 76,05 z mojego bazarku oraz 20,- od Zarki. Bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Havanka Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Gabi, tak pieknie i plastycznie opisałaś swój powrót do domu po pracy, że nie trudno sobie wyobrazić ten szczyt szczęścia Misiaczka ! Mój bardzo podobnie reaguje, kiedy wracam do domu. Uwielbiam, kiedy się tak cieszy i wcale nie mam zamiaru korygować takiego zachowania. Tak sobie pomyślałam, ze Misio, ujadając na obcych ludzi, boi sie, że mogą go z Tobą rozdzielić. Jest mały, bezradny i jego jedyną obroną jest właśnie ten przeraźliwy jazgot, który ma odstraszyć potencjalnych zaborców ! Kochany, cudowny psiaczek ! Quote
Gabi79 Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 12 minut temu, Havanka napisał: Gabi, tak pieknie i plastycznie opisałaś swój powrót do domu po pracy, że nie trudno sobie wyobrazić ten szczyt szczęścia Misiaczka ! Mój bardzo podobnie reaguje, kiedy wracam do domu. Uwielbiam, kiedy się tak cieszy i wcale nie mam zamiaru korygować takiego zachowania. Tak sobie pomyślałam, ze Misio, ujadając na obcych ludzi, boi sie, że mogą go z Tobą rozdzielić. Jest mały, bezradny i jego jedyną obroną jest właśnie ten przeraźliwy jazgot, który ma odstraszyć potencjalnych zaborców ! Kochany, cudowny psiaczek ! Chyba masz rację Havanko, bo w domu Misiu zupełnie inaczej się zachowuje. Jak ktoś do mnie przyjdzie, to Misio się cieszy i go wita. Misio i Kaja już wiedzą, że zawsze Misio wychodzi pierwszy na spacerek, a po powrocie w progu następuje wymiana. Nie wiem, czy o tym wspominałam, ale raz jak wzięłam smycz i zawołałam Kaję oboje zdębieli, a potem zrobiło się małe zamieszanie Quote
Havanka Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 7 minut temu, Gabi79 napisał: Chyba masz rację Havanko, bo w domu Misiu zupełnie inaczej się zachowuje. Jak ktoś do mnie przyjdzie, to Misio się cieszy i go wita. Misio i Kaja już wiedzą, że zawsze Misio wychodzi pierwszy na spacerek, a po powrocie w progu następuje wymiana. Nie wiem, czy o tym wspominałam, ale raz jak wzięłam smycz i zawołałam Kaję oboje zdębieli, a potem zrobiło się małe zamieszanie To musiało być bardzo komiczne. Pani się pomyliła i wprowadziła chaos w codziennym rytuale a tego nie przewidziały. Gabi, pamiętasz, miałas mi przysłać zdjecia swej "trzódki". Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Kochany Misiaczek, jego miłość do Ciebie jest wzruszająca bardzo :) 1 Quote
Gabi79 Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 2 minuty temu, Havanka napisał: To musiało być bardzo komiczne. Pani się pomyliła i wprowadziła chaos w codziennym rytuale a tego nie przewidziały. Gabi, pamiętasz, miałas mi przysłać zdjecia swej "trzódki". Tak, było komiczne, zupełnie nie wiedzieli o co chodzi. O rany, Havanko widocznie zapomniałam, przepraszam. Przypomnij mi proszę na pw adres maiowy Quote
elik Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 10 godzin temu, Gabi79 napisał: . .. Misio i Kaja już wiedzą, że zawsze Misio wychodzi pierwszy na spacerek, a po powrocie w progu następuje wymiana. Nie wiem, czy o tym wspominałam, ale raz jak wzięłam smycz i zawołałam Kaję oboje zdębieli, a potem zrobiło się małe zamieszanie A nie próbowałaś zabierać na spacer oboje razem ? Był czas, że ja wychodziłam z trzema psiakami, jak TZ musiał wjechać na kilka dni. Quote
Gabi79 Posted October 4, 2016 Author Posted October 4, 2016 7 godzin temu, elik napisał: A nie próbowałaś zabierać na spacer oboje razem ? Był czas, że ja wychodziłam z trzema psiakami, jak TZ musiał wjechać na kilka dni. Elu, w przypadku Misia to się nie sprawdziło. Bo gdy zaczął ujadać na jakiegoś pieska Kaja się dołączała, mimo, iż znała tego psiaka i będąc sama chciała by się z nim bawić. Quote
elik Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Elu, w przypadku Misia to się nie sprawdziło. Bo gdy zaczął ujadać na jakiegoś pieska Kaja się dołączała, mimo, iż znała tego psiaka i będąc sama chciała by się z nim bawić. No tak :) zapomniałam, że masz Wielkiego Wielbiciela Obrońcę :) W stadzie psy się wspierają, a dwa psy to już stado. 1 Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Cześć Misiaczku :) W drodze do Ciebie część dochodu z ostatniego bazarku O!Volumen w wys. 150.00 zł Buziole :) Po zaksięgowaniu poproś Gabi o potwierdzenie na wątku: Quote
Recommended Posts