Tola Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 18 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu,czy został potwierdzony odbiór psiaków przez p.Grześka? Tak - przyjeżdża w środę około 7 - nie zadzwonił, dopiero poźnym wieczorem mój TZ dodzwonił się i uzyskał to potwierdzenie. TZ będzie tam rano, pomoże zapakować psy i zebrać dokumenty. Karma zamówiona. A Pufiatko to bardzo sympatyczny chłopak, macha ogonkiem bez końca, najchętniej to cały czas siedziałby na rękach ;) Jest już zabrany z boksów ogólnych i z dziewczynami czeka na wyjazd w zagródce dla szczeniaków. Pufi dzisiaj Quote
Anula Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Dziś nadeszła pomoc finansowa w postaci deklaracji jednorazowej od Poker. ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ. Tola bardzo dziękuję za zdjęcia Pufcia.Chłopczyk jest śliczny.Zdjęcia bardzo przydadzą się do ogłoszeń.Dziękuję też za podarowanie karmy maluszkowi.Fajnie,że dotrze do Hoteliku szybko. Quote
Tola Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 3 minuty temu, Anula napisał: Dziś nadeszła pomoc finansowa w postaci deklaracji jednorazowej od Poker. ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ. Tola bardzo dziękuję za zdjęcia Pufcia.Chłopczyk jest śliczny.Zdjęcia bardzo przydadzą się do ogłoszeń.Dziękuję też za podarowanie karmy maluszkowi.Fajnie,że dotrze do Hoteliku szybko. Czy szybko to nie wiem, ale to juz nie zależy ode mnie. Myślę, ze szafirka da znać jak dostarczą. Quote
Anula Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 13 godzin temu, teresaa118 napisał: oferuje 30 miesiecznie i konto prosze Bardzo,bardzo dziękuję za pomoc dla naszego już za 1 dzień Pufiątka.Pufi jutro rano wraz ze swoją koleżanką Sandi wyrusza ze Schroniska po lepsze życie. Zaraz podeślę na pw dane do przelewu. Założyłam za transport.Nie wiem czy pisałam,zaliczkowo wpłaciłam jubu 400,00zł za transport.Przelałam Hani z Hoteliku 500,00zł aby rozliczyła się całkowicie z jubu.Transport ma kosztować 844,00z ale ta kwota może się zmienić zależnie od km.W sumie założyłam 900,00zł. Haniu bardzo dziękuję za pomoc w rozliczeniu transportu. Quote
Anula Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Dziś nadeszła pomoc,wpłata jednorazowa od elficzkowa.ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY. Quote
Bogusik Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Szerokiej drogi Pufinku!Kraty to już przeszłość... Quote
Anula Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Pufi chyba dojeżdża do Hoteliku.Czekam na wiadomości. Haniu,czy karma dotarła,jeżeli tak to w jakiej ilości.Czy masz dla Pufi obrożę,szelki? Quote
Havanka Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Już lada moment będą pierwsze wieści... czekamy zatem cierpliwie. Quote
Anula Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Dostałam wiadomość od Hani,że przed chwilą psiaki dojechały do Hoteliku,karma też dotarła. Quote
szafirka Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 To była długa droga Pufcia, jechał prawie 12 godzin do nas. Był bardzo grzeczny, nawet nie stęknął, nie nasiusiał. Teraz jeszcze trochę przestraszony odpoczywa sobie razem z Sandi. Jutro czeka ich spa, ale myślę, że dadzą radę. Transportu nie rozliczyłam, ponieważ Pan powiedział, że w związku z objazdami musi policzyć trasę jeszcze raz jak wróci do domu. Da mi znać. Quote
szafirka Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Karma Brit doszła dzisiaj popołudniu, jeszcze jej nie rozpakowałam, ale są 2 worki po 15 lub po 18 kg. Obrożę mam, a szelki jakieś dopasuję na wypady do weta, czy do fryzjera. Pufi jest przystojniakiem, zapewne szybko znajdzie się domek dla niego :) Quote
Tola Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 9 minut temu, szafirka napisał: Karma Brit doszła dzisiaj popołudniu, jeszcze jej nie rozpakowałam, ale są 2 worki po 15 lub po 18 kg. Obrożę mam, a szelki jakieś dopasuję na wypady do weta, czy do fryzjera. Pufi jest przystojniakiem, zapewne szybko znajdzie się domek dla niego :) Tz zamówił 33 kg karmy: jeden worek 15 kg, drugi 18 kg. Dobrze, że psiaki szczęśliwie dojechały. Quote
Bogusik Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 25 minut temu, Tola napisał: Tz zamówił 33 kg karmy: jeden worek 15 kg, drugi 18 kg. Dobrze, że psiaki szczęśliwie dojechały. Dziękujemy Tolu za karmę dla Pufi i Sandi :) Piesie zmęczone długą drogą,ale już bezpieczne i teraz już będą przebywać w godziwych warunkach Quote
Poker Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Jutro już mniej męczący dzień. A potem zacznie się raj. Quote
Anula Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 24 minut temu, Bogusik napisał: Dziękujemy Tolu za karmę dla Pufi i Sandi :) Piesie zmęczone długą drogą,ale już bezpieczne i teraz już będą przebywać w godziwych warunkach 53 minut temu, Tola napisał: Tz zamówił 33 kg karmy: jeden worek 15 kg, drugi 18 kg. Dobrze, że psiaki szczęśliwie dojechały. To w takim razie podzielimy karmę 15kg dla Pufi a 18kg dla Sandi,ponieważ jest większa.Czy psiaki dostały jeść? Cały dzień były w drodze,zapewne bardzo głodne. Haniu ile razy dziennie dostają psiaki karmę? Quote
Tola Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Już nie mogę się doczekać jutrzejszych informacji. Quote
Havanka Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 8 godzin temu, Tola napisał: Już nie mogę się doczekać jutrzejszych informacji. Ja też... Quote
Gusiaczek Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Super, że już na miejscu - dobrym miejscu pod opieką troskliwych Opiekunów. Pozdrawiam :) Quote
Bogusik Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Rozmawiałam z Hanią i Pufcio jest fajnym i dużo mniej zestresowanym niż Sandi pieskiem więc powinien szybko przyzwyczaić się do nowych warunków.Ponoć ma prześliczne w uszkach frędzelki,jak u rysia i one dodają mu osobistego uroku.Teraz wybierają się do spa i Hania zda relację z dzisiejszego dnia wieczorkiem. 1 Quote
Recommended Posts