Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :D :D :D :D :D :D :D Reniu :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A Niuniek jest the best jak ochrania swoją królewnę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='maciaszek']Brzusio wystawia do całowania? :)
No:) I całujemy,całujemy:)
[quote name='__Lara']hihihih, cudna jest :) czyżby się jej troszkę przytyło? :)
Może ciut po zimie...mnie zresztą też:watpliwy:
Ale generalnie to ona jest taka bardziej rozplaszczona,niz przytyta:mdrmed:

Kolejne fotki mojej Niuniu ukochanej:loveu:
Bardzo lubi leżeć na swoim posłanku:)czasami ma juz dośc noszenia na rękach,leżenia na kolanach,albo na łózku,więc sama chce,żeby ją wsadzić na posłanko:)

Posted

[quote name='__Lara']Ta to ma dobrze :D :D :D prawdziwa Królewna :D:
No:):loveu::loveu::loveu:
Niunia czeka,bo widzi,że szykuję się do wyjścia:razz:.Nie ma przebacz,nie przegapi momentu,gdy wie,ze wychodzę,nawet z najgłębszego snu się obudzi:evil_lol:

A tak się wozimy po sklepie i robimy zakupy:-D.Moja Niunia jest hiciorem w supermarkecie,nie ma człowieka,co by sie nie obejrzał za nią:mdrmed:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Boooooooooooooooooooooooooooooooooooska :D :D :D :D :D :D :D :D cudo na zakupach :D :D :D :D :D :D :D :D

"Niunia czeka,bo widzi,że szykuję się do wyjścia.Nie ma przebacz,nie przegapi momentu,gdy wie,ze wychodzę,nawet z najgłębszego snu się obudzi"

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

• 3 weeks later...
Posted

Jutro wyjeżdżamy nad morze:)
Oczywiście mąż zostaje z psiakami w domu:p,a ja z synem i Niunią się powczasujemy;)
No i zdjęcia z wczasów tez oczywiście powstawiam:)
Buziaczki:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Jesteśmy,wróciłyśmy całe i zdrowe:)
Oczywiście było milion jednakowych yorków,a moja Niunia jedna,jedyna,niepowtarzalna:loveu:
Mam tylko kilka fotek,bo jakoś tak się złożyło,że zawsze mówiłam,że później porobię...i jakoś nie porobiłam:shake:No ale mam z wylegiwania się na plaży:)
Nie było w tym roku os,much i innego robactwa,więc Niunia mogła sie opalać tylko pod parasolką:)Ale i tak nieraz specjalnie wychodziła i kładła się na piasku,na słoneczku...pewnie też chciała sie troszkę opalić;).Moja mała dama jedyna:loveu: