konfirm31 Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dzięki, Murko za wieści. I bardzo cieszy to, że dobre :). Quote
elik Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Bardzo dobre wieści :) Dzięki :) Imię faktycznie potrzebne. W tych moich zawirowaniach zupełnie o tym zapomniałam :( Przydałby się bazarek i to jak najszybciej, a ja jak na złość przez najbliższy tydzień będę na dogo tylko z doskoku. Przeprowadzka na działkę, porządki, przygotowanie na przyjazd 2 szczeniaczków ma tymczas.... Niewiele czasu mi zostanie na codzienne sprawy domowe. Dlatego bardzo proszę, pomóżcie zebrać fundusze dla rodzinki. Kto mógłby zorganizować bazarek imienny dla suni i szczeniorków? One też potrzebują mieć coś swojego Plissss Quote
mar.gajko Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 2 godziny temu, Murka napisał: U rodzinki wszystko ok. Już robią w miarę normalne koopy, mamuśka miała przez dwa dni biegunkę, ale już jest ok. Maluchy rozkoszne, kontaktowe, ruchliwe. Pomagają mi baaardzo przy każdej czynności, atakują mopa, rozwiązują sznurówki, wspinają się na nogi:) Mamuśka też okropna przylepa. Spacery na razie są krótkie, bo suńka niechętnie oddala się od swoich dzieci. Załatwi sprawy i już chce z powrotem, nasłuchuje czy któryś bąbel nie płacze. A jak tylko coś usłyszy to od razu ciągnie do boksu. Wczoraj wieczorem TZowi odgryzła smycz:) Przydałoby się jakieś imię dla suńki. Murko, czy sunia jeszcze karmi maluchy? Czy już jedzą wyłącznie karmę? Quote
Murka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 One się przysysają, ale tak raczej pieszczotliwie. Choć któryś chyba lubi sobie possać, bo zawsze jedna koopka jest biała, taka mleczna. Reszta koopek to już takie typowe po karmie. One bardzo lubią jak się im trochę zmoczy karmę. Przez przypadek wczoraj trochę wody mi się wylało do jednej z misek z karmą i zobaczyłam to dopiero kiedy wszystkie maluchy przykleiły się do tej miski jak muchy do lepa:) słyszę ciamkanie, patrzę co tak mają takiego ciekawego, a tam namoknięta karma:) 1 Quote
mar.gajko Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Jak dzieciuchy przestaną ssać, to mleko powinno zaniknąć za jakieś 10 dni, całkiem. Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 18 godzin temu, elik napisał: .... Przydałby się bazarek i to jak najszybciej, a ja jak na złość przez najbliższy tydzień będę na dogo tylko z doskoku. Przeprowadzka na działkę, porządki, przygotowanie na przyjazd 2 szczeniaczków ma tymczas.... Niewiele czasu mi zostanie na codzienne sprawy domowe. Dlatego bardzo proszę, pomóżcie zebrać fundusze dla rodzinki. Kto mógłby zorganizować bazarek imienny dla suni i szczeniorków? One też potrzebują mieć coś swojego Plissss Ponawiam prośbę Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Dzisiaj na konto rodzinki wpłynęło 30,00 zł od agat21 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Nadziejka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Kciukam sciskam za rodzinke ciociu elik poprosze moja ciotenke zaraz moze zgodzi zrobic wyczarowac bazarus imionkowy Quote
Havanka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Elu, ja w imiennym raczej nie pomogę. Nigdy nie robiłam. Quote
Tola Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Ponawiam prośbę Kto pomoże zrobić bazarek imienny dla mamuśki - sunia niedługo zostanie bez dzieci, niech ma chociaż imię na początek... Quote
konfirm31 Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 I ja z tych niegramotnych :(, więc cicho siedzę. Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 1 godzinę temu, Havanka napisał: Elu, ja w imiennym raczej nie pomogę. Nigdy nie robiłam. 1 godzinę temu, Tola napisał: Kto pomoże zrobić bazarek imienny dla mamuśki - sunia niedługo zostanie bez dzieci, niech ma chociaż imię na początek... Godzinę temu, konfirm31 napisał: I ja z tych niegramotnych :(, więc cicho siedzę. Już pomagacie :) Dzięki :) Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Kciukam sciskam za rodzinke ciociu elik poprosze moja ciotenke zaraz moze zgodzi zrobic wyczarowac bazarus imionkowy Ewuniu kochana bardzo Cię proszę. Ja naprawę nie wyrobię z czasem :( Jutro rano z Bingusiem musimy być u wetki - krew do badania i potem jadę na działkę, żeby przygotować na przyjazd maluszków. Teraz kończę rozliczenie bazarku dla obu mamusiek i jeszcze muszę popakować to i owo, bo wyjeżdżamy na pół roku. Bardzo proszę pomóżcie suni i szóstce jej dzieciaczków Zmienię tytuł, bo mamy tylko 6 szczeniaczków :( Quote
Nadziejka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Ciocia moja kochane serce wyjezdza na dni kilka ale zajrzy napewno zajrzy i pomyslimy boc ja mam kramikow kilka zakonczonych .. kilka dzialajacych na wiele biedakow i kilka starszych jeszcze ,gdzie czekam na potwierdzonka i nowe w trakcie robienia wiec mi sie potem o wszystko zmiesza ciociu a moze ktos zrobi predzej Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Tyle osób użalało się nad losem obu suczek i ich dzieci. Może ktoś im pomoże. Quote
Anecik Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Zrobię imienny ale dopiero rano w sobotę. Jutro cały dzień w pracy to nie dam rady. Czyli 1 mamcia i 6 maluchów. Dwa naraz imienne będzie trudno bo by się nam wszystko myliło. Tylko kto jest kto? Muszę doczytać :D Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 3 minuty temu, anecik napisał: Zrobię imienny ale dopiero rano w sobotę. Jutro cały dzień w pracy to nie dam rady. Czyli 1 mamcia i 6 maluchów. Dwa naraz imienne będzie trudno bo by się nam wszystko myliło. Tylko kto jest kto? Muszę doczytać :D Anecik, bardzo wielkie dzięki :) Jeśli dobrze pamiętam, to są 4 dziewuszki i 2 chłopaczyska :) Quote
Anecik Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Anecik, bardzo wielkie dzięki :) Jeśli dobrze pamiętam, to są 4 dziewuszki i 2 chłopaczyska :) No co Ty elik - nie ma za co. Jakoś nie widziałam wcześniej Twojej prośby. Zresztą dzisiaj i tak cały dzień przepłakałam :( Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Ooooo bidlko przytulam, nie płakaj Co było powodem ? Quote
Murka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Maluchy dziś pierwszy raz wypuściliśmy z boksu (bo ładna pogoda i wet mówił, żeby przez kilka dni przetrzymać je bez wypuszczania). Maluchy szczęśliwe, rozłaziły się w różne strony i trzeba było mieć oczy dookoła głowy:) Atak szczeniaków! Przerwa obiadowa ;) Quote
Murka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Zdobycz! Najmniejsza jest czarna suczka. Z całego towarzystwa szybko nacieszyła się przestrzenią i wciąż chciała się wciskać w jakieś zakamarki. Było jej chyba zimno, trzęsła się. 1 Quote
elik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Murko, ale radość dla serca i oczu :) Kochane berbecie :) Quote
konfirm31 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 DziĘki, Murko :) Prześliczne psiaki i ich mamusia. A zdjęcia z Córką, nadzwyczajne :) Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Uwielbiam zdjęcia podopiecznych Murki w towarzystwie, i jakże często, objęciach Hani :) Quote
Recommended Posts