elik Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Koniecznie podrzućcie w ogłoszeniach link do tego filmiku - tak pogodny pies naprawdę łapie za serducho :) Niestety w tych najpopularniejszych OLX, gumtree nie można dołączyć filmu. Maksymalny rozmiar zdjęcia to 5 MB Quote
Murka Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Rozliczenie : Stan konta na 30 czerwca wynosił -9,90 zł Wpłaty: +9,90 zł elik Razem: 0 zł Koszty na lipiec: -263,50 zł hotelowanie -5 zł odrobaczenie Razem: -268,50 zł Stan konta na 31 lipiec wynosi -268,50 zł. Quote
elik Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Dzisiaj tj. 2.08.2016 r. zrobiłam przelew na kwotę 268,50 zł. Dziękujemy :) Quote
Tyśka) Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 20 godzin temu, elik napisał: Niestety w tych najpopularniejszych OLX, gumtree nie można dołączyć filmu. Maksymalny rozmiar zdjęcia to 5 MB A nie można dołączyć linku do filmiku w tekście do ogłoszenia? Quote
elik Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 7 godzin temu, Tyś napisał: A nie można dołączyć linku do filmiku w tekście do ogłoszenia? Wątpię, ale jutro spróbuję, jak wrócę na działkę. Quote
elik Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 Dzisiaj na konto suni wpłynęła kwota 20,00 zł od markofix1. Serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Dzisiaj na konto Aischy przelałam kwotę 121,10 zł z bazarku Bardzo dziękuję wszystkim, dzięki którym było to możliwe. Quote
elik Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Tak niewiele osób odwiedza Aschitę :( Zorganizowałam kolejny bazarek, z którego dla Aschity tym razem będzie 30 % dochodu. Gorąco zapraszam. Aschita potrzebuje wsparcia finansowego. Potrzebna każda forma uczestnictwa w bazarku :) Quote
elik Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Konto Aschity wzbogaciło się o kwotę 40,00 zł dzięki wpłacie Alaskan malamutte. Serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Bardzo proszę pomóżcie suni. Jeśli nie znajdujecie na bazarku nic dla siebie, ani nie możecie ofiarować jakiekolwiek kwoty za serduszka, to proszę zapraszajcie na bazarek znajomych. To także bardzo cenna pomoc w uzyskaniu funduszy dla Aschity. A jak znajdujecie, to tym bardziej zapraszajcie :) Quote
elik Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Aschita wybacz, zaniedbałam cię :( To wszystko przez bazarki i te inne. . . Pokaż się sunieczko :) Quote
Tola Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Rozmawiałam dzisiaj z Alaskan i tak uradzilyśmy, ze suni trzeba chyba zrobić kolejne pakiety ogłoszeń z nowymi zdjeciami i nowym imieniem, zeby nam nie wykasowano. Murka - czy mozemy prosic o nowa sesję dziewczynki? 1 Quote
konfirm31 Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Myślę, że to dobry pomysł. Może komuś wpadnie w serce i w oko :). Quote
elik Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 5 godzin temu, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z Alaskan i tak uradzilyśmy, ze suni trzeba chyba zrobić kolejne pakiety ogłoszeń z nowymi zdjeciami i nowym imieniem, zeby nam nie wykasowano. Murka - czy mozemy prosic o nowa sesję dziewczynki? To nie jest dobry pomysł, to jest bardzo bobry pomysł :) Kurtka ja właśnie jestem na wyjeździe. Dzisiaj przcupnęliśmy na chwilę w kraku, a jutro raniutko jedziemy dalej, ale jak będzie nowy tekst i zdjęcia może uda mi się wykraść nieco czasu i zamówić nowe ogłoszenia. Quote
Alaskan malamutte Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 10 minut temu, elik napisał: To nie jest dobry pomysł, to jest bardzo bobry pomysł :) Eliku, właśnie siedzę i obmyślam nowy tekst.....trzymaj kciuki za wenę twórczą Quote
elik Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, właśnie siedzę i obmyślam nowy tekst.....trzymaj kciuki za wenę twórczą Trzymam, trzymam z całych sił :) Spadam, bo TZ już mnie chce odciąć od kompa :) Quote
Tola Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 A ja wysłałam właśnie Aschitę do Przyjaciela Psa Quote
Murka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 7 godzin temu, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z Alaskan i tak uradzilyśmy, ze suni trzeba chyba zrobić kolejne pakiety ogłoszeń z nowymi zdjeciami i nowym imieniem, zeby nam nie wykasowano. Murka - czy mozemy prosic o nowa sesję dziewczynki? Ok, coś podziałam w najbliższym czasie. Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 11 godzin temu, Murka napisał: Ok, coś podziałam w najbliższym czasie. To czekamy na nowe zdjęcia. Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Ależ z Was zgrana ekipa pomagająca. :) W takim razie Aschita tym razem znajdzie domek :) Quote
Recommended Posts