Gabi79 Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 O 30.03.2016o14:27, miryca napisał: Jestem z Wami Kochani.Chcę zadeklarować miesięcznie 20,00zł.Jak się uda,to będzie więcej.Poproszę o konto do wpłat.Pozdrawiam Miryca Witaj Miryca, z całego serca dziękuję w imieniu Florci!!! 22 godzin temu, bou napisał: Kibicuję Froci/Florci :) w znalezieniu domku...finansowo nie dam rady...Przynajmniej na ten moment. Witaj bou u sunieczki, kibicowanie też jest bardzo ważne, dziękuję serdecznie!!! 11 godzin temu, Gemmei napisał: Gabi, w kwietniu mogę dać 10 zł jednorazowo, a od maja 20 zł stałej :) Piękne zdjęcia suni! Widać, że jej dobrze. :) W końcu ma swoją wolność i trawkę do wylegiwania... wszystko dzięki Tobie! Natalko, dzięki serdeczne, jesteś Kochana!!! 7 godzin temu, elik napisał: W dniu dzisiejszym na konto Florci przelałam kwotą 1.257,69 zł - majątek pozostały po Tofiku i Bezuni, którzy mają już swoje wymarzone domki stałe. Gabi79 proszę potwierdź, gdy kwota ta zamelduje się na koncie Florci. Oczywiście Elu, potwierdzę, bardzo dziękuję za przelew!!! 2 godziny temu, Poker napisał: Panna jest bardzo posażna. Najważniejsze ,żeby znalazła dobry DS. Uzbierała się spora sumka dzięki temu, że poprzedniczki i poprzednicy Florci znaleźli szybciutko super domki. Oby Florci też się udało!!! 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Florcia jest bogata. Jeszcze dojdzie z imiennego niezła sumka. To prawda, dzięki wspaniałym Cioteczkom, które walczyły jak lwy na bazarku imiennym sunia dostała śliczne imię FLORCIA, a na jej konto wpłynie wg. moich obliczeń 338,- Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom bazarku imiennego!!! Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Witam Florcię i jej sympatyków :) Dzisiaj na konto Bezi, która ma już swój DS, wpłynęło 20,00 zł od dorcia2. Ponieważ środki po Bezi przelałam na konto skarbnika Florci, czyli Gabi79, przelałam także na Twoje konto Gabrysiu :) I oczywizda o potwierdzenie że wpłynęły, jak dotrą poproszę :) Quote
RudyKas Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 No to nasza dziewczyna ma już fajne pieniążki na start! :) Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Witam Florcię i jej sympatyków :) Dzisiaj na konto Bezi, która ma już swój DS, wpłynęło 20,00 zł od dorcia2. Ponieważ środki po Bezi przelałam na konto skarbnika Florci, czyli Gabi79, to 20,00 zł przelałam także na Twoje konto Gabrysiu :) I oczywizda o potwierdzenie że wpłynęły, jak dotrą poproszę :) Quote
Gabi79 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 18 minut temu, elik napisał: 18 minut temu, elik napisał: Znowu coś mi się dziwnego dzieje i nie mogę cytować. Na konto Panny Florci wpłynęły następujące wpłaty od: Elik z konta Bezuni i Toficzka, którzy już mają wspaniałe domki 1257,69 Alli Chrzanowskiej 20,- (kwiecień) Zarki 20,- (kwiecień) Elu, jak dojdzie 20,- od dorci również potwierdzę. Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Florcia na olx Katowice - ogł. wyróżnione na miesiąc i promowane przez tydzień Od: dzisiaj Do: 1 maj Psi ideał – Florka pragnie mieć SWOICH L... Odświeżane do 9 kwi podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Wyróżnione do 1 maj Statystyki: Wyświetleń: 34 Tel: 1 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 0 http://olx.pl/oferta/psi-ideal-florka-pragnie-miec-swoich-ludzi-CID103-IDePeZH.html Na Kraków - wyróżnione na miesiąc (pobrań tel. jest tak dużo, bo wcześniej to było ogłoszenie Gabrysia) Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: 26 mar Do: 25 kwi Florcia. Spokojna, grzeczna, bezproblemo... Odśwież za darmo dostępne za 8 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 3 http://olx.pl/oferta/florcia-spokojna-grzeczna-bezproblemowa-sunia-ideal-szuka-domu-CID103-IDdJEOf.html Na Wrocław - wyróżnione na miesiąc Tytuł CenaOdpowiedziPromowanie Od: 30 mar Do: 29 kwi Frotka -sunia idealna do pokochania od z... Odśwież za darmodostępne za 12 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 2 Odśwież za 1zł Wyróżnione do 1 maj Statystyki: Wyświetleń: 136 Tel: 76 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 14 http://olx.pl/oferta/frotka-sunia-idealna-do-pokochania-od-zaraz-CID103-IDdCGyJ.html Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Gabrysiu napisz do dorcia2, że Bezunia ma już domek. Może zechce przenieść deklarację na Floreczkę :) Quote
Gabi79 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 17 minut temu, elik napisał: Gabrysiu napisz do dorcia2, że Bezunia ma już domek. Może zechce przenieść deklarację na Floreczkę :) Napisałam zaraz po Twojej informacji o wpłacie dorci Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 7 minut temu, Gabi79 napisał: Napisałam zaraz po Twojej informacji o wpłacie dorci Dzięki :) Quote
Xibalba Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Jestem i ja u suni, na razie chociaż zapiszę, będę zaglądać na bazarki Quote
bou Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Florencjo - do Domku! :) Domku - wypatrz Florcię! Quote
Havanka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Zaglądam do Florci z rana... Może dziś, w sobotę ktoś ja wypatrzy? Quote
Gabi79 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 11 godzin temu, Xibalba napisał: Jestem i ja u suni, na razie chociaż zapiszę, będę zaglądać na bazarki Witaj Xibalba u naszej Florci!!! 11 godzin temu, bou napisał: Florencjo - do Domku! :) Domku - wypatrz Florcię! Ja bym chętnie Florcię wzięła, gdybym mogła, cudna jest!!! 33 minut temu, Havanka napisał: Zaglądam do Florci z rana... Może dziś, w sobotę ktoś ja wypatrzy? Jeśli ktoś szuka grzecznej, spokojnej psiej przyjaciółki to Florcia jest idealna!!! Wczoraj miałam tel. w sprawie Gabrysia, który już dawno ma wspaniały dom. Pani powiedziała, że szuka szczeniaka, bo dorosły pewnie ma więcej wad i się go już nie wychowa Jak ja nie lubię takiego bzdurnego myślenia. Quote
dorcia2 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 deklarację miesięczną 20zł po Bezuni przenoszę na Florcie, cudna sunieczka , będzie miała dobrze u Kasi Quote
Gabi79 Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 19 godzin temu, dorcia2 napisał: deklarację miesięczną 20zł po Bezuni przenoszę na Florcie, cudna sunieczka , będzie miała dobrze u Kasi Dorciu, z całego serca dziękuję za deklarację!!! Florcia jest cudna, miałam okazję ją poznać osobiście. U Kasi ma świetne warunki, mam nadzieję, że jakaś dobra dusza ją wypatrzy i pokocha. 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: ja niestety moge tylko zagladac do suni Witaj Kamila!!! Zaglądanie i kibicowanie to bardzo wiele!!! Dzięki serdeczne!!! Quote
Havanka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Oby sunia kogoś zauroczyła i szybko znalazła najwspanialszy dom ! Quote
Recommended Posts