mimbr Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Na zdjęcia rzeczywiście marne szanse. Leje od paru dni, ciemno od rana a ja od tygodnia walczę z chłoniakiem u kota, chociaż sama nie dokońzyłam leczenia. Anula, pieniądze przekazałam. Quote
togaa Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ja też cały czas zaglądam i trzymam kciuki. Jak pomyślę ileż ten pies wycierpiał ??? On tak mi przypomina moją Togę. Ech, gdybym była młodsza... Quote
mimbr Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Nikt nie dzwoni.....Bąbi ma się dobrze, tylko szkoda, bo on się bardzo przywiązuje. Togaa, Bąbiś nie jest młodym psem. Quote
Nadziejka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Witaj Babelku sciskam mocno za wszystko kochany Quote
Nadziejka Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Witaj Babelku zapraszam serca na kramik dla wielu serduszek zapraszam zajrzyjcie Quote
mimbr Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Dziękuję Nadziejko, że pamiętasz o Bąbelachu. Ja długo tutaj nie zaglądałam i pewnie na razie niewiele sie zmieni w tym względzie. Najpierw kot, potem tata..... Muszę się trochę ogarnąć. Do kramiku zajrzę w wolnej chwili. Quote
Madie Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Cześć dziewczyny, witaj Bąbelino. Otrzymałam pieniążki na Bąbelka na swoje konto w wysokości 20 zł. Prośba o informacje do kogo mam jej odesłać. Pozdrawiam, kinga Quote
Anula Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 2 godziny temu, Madie napisał: Cześć dziewczyny, witaj Bąbelino. Otrzymałam pieniążki na Bąbelka na swoje konto w wysokości 20 zł. Prośba o informacje do kogo mam jej odesłać. Pozdrawiam, kinga Ja jestem skarbnikiem Bąbla.Masz moje dane do przelewu? Quote
agat21 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Dawno nie zaglądałam do Bąbelka. Szkoda, że wciąż bez domu Quote
Anula Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Dziś przelałam pieniążki na jedzonko dla Bąbelka.Post rozliczeniowy uzupełniony. Quote
Nadziejka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Babelku sciskamy za zdrowko za wszystko sciskamy bazarusio rozliczam Quote
mimbr Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Pieniądze przekazałam dalej. Bąbik dziękuje wszyskim, którzy go wspierają. Quote
agat21 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 O 10/28/2016 o 13:43, Madie napisał: Cześć dziewczyny, witaj Bąbelino. Otrzymałam pieniążki na Bąbelka na swoje konto w wysokości 20 zł. Prośba o informacje do kogo mam jej odesłać. Pozdrawiam, kinga No tak, to ja przelałam kasę na dawne konto Bąbelka do Madie. Przepraszam. Poproszę o uzupełnienie mojej wpłaty w rozliczeniu i przesłanie mi na pw jeszcze raz nowego konta dla Bąbla. Przepraszam za kłopot i moje gapiostwo Quote
Anula Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 28 minut temu, agat21 napisał: No tak, to ja przelałam kasę na dawne konto Bąbelka do Madie. Przepraszam. Poproszę o uzupełnienie mojej wpłaty w rozliczeniu i przesłanie mi na pw jeszcze raz nowego konta dla Bąbla. Przepraszam za kłopot i moje gapiostwo Jak tylko zostałam skarbnikiem zaraz podesłałam moje dane do Ciebie.Rozliczenie jest na 1 str, 8 post.Zaraz podeśle dane na pw. Quote
Nadziejka Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Pozdrawiam serduchem Babelenka i dt Ciociu mimbr dzis wysylam paczke ku Tobie z bazareczku ale adresu nie slalas serce czy to jest ten sam adres co w przelewie? Quote
mimbr Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Przepraszam, Nadziejko. Dopiero dziś zauwazyłam Twoją prośbę. Quote
Anula Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Przelałam pieniążki na jedzonko dla Bąbelka a także moja deklaracja jest za XII.Uzupełniony post rozliczeniowy str.1 post 8 Quote
Nadziejka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ciociu Anulo nie ma wplat z bazareczku jeszcze mojego boc jeszcze rozliczam Droga Ciociu jeszxcze nie dolecial6y wszystkie pieniazki od cioteczek i dlatego Ciocia - jeszcze nie odnotowala mojej wplaty bazarenki rozliczam zawsze stokroc zawsze czasem z malym opoznieniem ale zawsze mimbr serduszko juz wyslalm paczunke kilka dni temu powinna juz doleciec sciskam Ciociu mombr za Twoje lapenki i za Babelenka Quote
Nadziejka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ciociu mimbr sprawdzam teraz w sledzeniu przesylek nadzeszla juz i czeka na Ciebie na poczcie pozdrawiam sciskam Quote
mimbr Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Jest paczucha Nadziejko i są pieniążki od Anuli. Dziękujemy. Quote
mimbr Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Nadziejko, przeczytałam pw., ale niestety, nie mogę odpowiedzieć. Nie wiem,czy to przeciążenie na Dogo, czy mój kiepściuchny komputer. Dziękuję Ci za tę wiadomość, jak tylko będzie możliwość, odpowiem. Pozdrówka. Quote
Nadziejka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Serdecznosci mimbr potwierdz prosze tez na bazarenku ze bebenosek juz dolecial Quote
Nadziejka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 dluzej juz nie czekam na wplaty rozliczam co jest Ciociu Anulo czy do Ciebie pieniazki czy do Cioci mimbr? Quote
mimbr Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Dzięki serdeczne, Nadziejko. Pieniązki prześlij Anuli. Quote
Anula Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja jestem skarbnikiem Bąbelka.Nadziejko masz raczej moje dane do przelewu. 09.12.16 nadeszła stała deklaracja od agat21 za XI i XII - 40,00zł.ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY. Quote
Recommended Posts