Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiama napisał(a):
Ojej, wszystko na tip top :p. Karma kociakom smakuje :cool3: ? To ta co pisałas ? Coś na A czy jak ... :hmmmm: ?

Arion, dla kotów kastrowanych, 10 kg

jeszcze miałam karmę, ale od jutra zaczynamy ;)
juz kiedyś to jadły, więc na bank im posmakuje

Posted

psiama napisał(a):
Łooooooo :-o Mamuśka :cool3:. Najlepiej byłoby złapać i .... ciach-ciach. A wśród popołudniowców nie ma takich odważnych co mogliby ja złapać ?

nie złapie się takiego kota, nie ma szans, poza tym to ona się pokazuje może raz na tydzień
a tak to pewnie w nocy wyjada, bo czuje że karmie z 7 kotów, a nie 5!
Jedyna możliwość, to klatka łapka. Ale i tak nie wiadomo, czy się uda. Kiedyś Starą łapałam 2 tygodnie :razz:

Zorientuję się, czy moge ją znowu wypożyczyć...

Posted

kaja555 napisał(a):
Kiedyś Starą łapałam 2 tygodnie :razz:

Zorientuję się, czy moge ją znowu wypożyczyć...

Czytałam watek, pamiętam jakie miałas akcje - łapanki :cool3:
Myślę, że gra jest warta świeczki i spróbowac trzeba :p.

PS. Czy tylko my tu zaglądamy ? :roll: :roll: :roll:

Posted

więc, już wiem, że ta mamuśka, to czarne z dużym białym krawatem, jeden z tych dwóch kotów dochodzących, a które widzę rano na ganku przy najbliższym gospodarstwie. Jak będę przejeżdżać i kogoś zobaczę, to zapytam czy to kotka. Może dadzą mi ją wysterylizować ;)

Posted

kaja555 napisał(a):
więc, już wiem, że ta mamuśka, to czarne z dużym białym krawatem, jeden z tych dwóch kotów dochodzących, a które widzę rano na ganku przy najbliższym gospodarstwie. Jak będę przejeżdżać i kogoś zobaczę, to zapytam czy to kotka. Może dadzą mi ją wysterylizować ;)

O widzisz :multi:. Koniecznie foto prawdopodobnej mamusi Rózi :p

Posted

w sprawie ogłoszenia Starej nic, a sąsiadów dzisiaj też nie było, i na razie nic więcej o czarnej kotce nie wiem

a rano była na śniadaniu Stara, Murka i Lovelas. Lovelas był ode mnie parę centymetrów i nie uciekał - kocurek jak najbardziej do oswojenia;)

Miśki nie widziałam już tydzień, mam nadizeję, że wszystko w pożadku, codziennie chodzę z tabletką, żeby ją odrobaczyć, i nic - chyba jej Stara z Murką powiedziały o odrobaczaniu, i teraz mnie unika :mad:

Posted

kaja555 napisał(a):
Miśki nie widziałam już tydzień, mam nadizeję, że wszystko w pożadku, codziennie chodzę z tabletką, żeby ją odrobaczyć, i nic

Misia, no gdzieś Ty się poodziała ? :roll:

Posted

Miśki dalej nie ma, mam nadzieję, że przychodzi jeść tylko w innych godzinach, a nie że coś jej się stało...

O Starą nikt nie pytał, kolejne allegro będize wyróżnione, może ktoś ją wtedy zauważy. Bidula dzisiaj na mnie czekała, pojadła. Wiek widać na żywo, oczki wypłowiałe, a boki obwisłe po ciążach.

Posted

kaja555 napisał(a):
Miśki dalej nie ma, mam nadzieję, że przychodzi jeść tylko w innych godzinach, a nie że coś jej się stało...

O Starą nikt nie pytał, kolejne allegro będize wyróżnione, może ktoś ją wtedy zauważy. Bidula dzisiaj na mnie czekała, pojadła. Wiek widać na żywo, oczki wypłowiałe, a boki obwisłe po ciążach.

13 lat to wiek złoty u kota :p. Kaśka trzyma się bardzo dzielnie :p. Wyróżnione allegro to doskonały pomysł, takie odgłoszenia zawsze są od razu wyłapywane, szczególnie jeśli maja w tytule jakiś rzucający się oczy tekst w stylu "Kaśka z kopalni, czy tu ma umrzeć ?" itp.

Miska, pokaż kuperek, nie chowaj się :roll:.

Posted

psiama napisał(a):
13 lat to wiek złoty u kota :p. Kaśka trzyma się bardzo dzielnie :p. Wyróżnione allegro to doskonały pomysł, takie odgłoszenia zawsze są od razu wyłapywane, szczególnie jeśli maja w tytule jakiś rzucający się oczy tekst w stylu "Kaśka z kopalni, czy tu ma umrzeć ?" itp.

Miska, pokaż kuperek, nie chowaj się :roll:.

o, o! dobry tytuł! :razz:

a Miśka - to już nie jest śmieszne, zapytam, może przynajmniej pan Adam ją ostatnio widział :mad:

Posted

kaja555 napisał(a):
o, o! dobry tytuł! :razz:

a Miśka - to już nie jest śmieszne, zapytam, może przynajmniej pan Adam ją ostatnio widział :mad:

Dzieki temu Kaju ze ja wysterylizowalas wiadomo, ze po takiej eskapadzie nie bedzie ich wiecej. Miska, gdzie jestes ? :roll:

Posted

kaja555 napisał(a):
Miśką chyba wczoraj widziałam na zewnątrz - ale nie dam sobie głowy uciąć, bo obok w gospodarstwie są jeszcze dwa całe czarne koty

Co kiciorce Misce się w łebku poprzestawiało, obraziła się, że się chowa czy jak :roll: :cool3: ?

Kaju, zaczynamy rujkowanie :diabloti:. Pierwsza Zuza. Od wczoraj pieknie spiewa maiukarie, a dziś rano czołgała się z pupką wypiętą. O wiele częściej się z Rózią nawzajem myją. Zuzula ociera się o wszystko co się rusza i nietylko :diabloti:. Jest miziasta do n-tej. Zobaczymy jak się to rozwinie, fajnie by było, gdyby się zgrały i zrobimy na raz double ciach-ciach :p. Wstępnie zawiadomię WETową, że zbliza się godzina zero. Rózia na razie poza zwiększoną dawką miłości dla Zuzy nie wykazuje cech rujkowych :evil_lol:.

Posted

psiama napisał(a):
Co kiciorce Misce się w łebku poprzestawiało, obraziła się, że się chowa czy jak :roll: :cool3: ?

Kaju, zaczynamy rujkowanie :diabloti:. Pierwsza Zuza. Od wczoraj pieknie spiewa maiukarie, a dziś rano czołgała się z pupką wypiętą. O wiele częściej się z Rózią nawzajem myją. Zuzula ociera się o wszystko co się rusza i nietylko :diabloti:. Jest miziasta do n-tej. Zobaczymy jak się to rozwinie, fajnie by było, gdyby się zgrały i zrobimy na raz double ciach-ciach :p. Wstępnie zawiadomię WETową, że zbliza się godzina zero. Rózia na razie poza zwiększoną dawką miłości dla Zuzy nie wykazuje cech rujkowych :evil_lol:.

oj to będzie się działo! Uwaga na sikanie! Zabezpieczyć łóżka i dywany! :evil_lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
oj to będzie się działo! Uwaga na sikanie! Zabezpieczyć łóżka i dywany! :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Prawde mówiąc Zuza rujkująca jest słodziuchna. Jesli chodzi o mnie mogłaby byc taka zawsze :cool3:. Czekamy jaki bedzie nastepny etap ... A niech sobie sika, posika przestanie. A powazniem mam nadzieję, że sikanie nadmiarowe sobie odpusci :diabloti:. A my ją potem zdybiemy i ... ciach-ciach :mad:.

Czy w sprawie Kaśki cokolwiek, ktokowliek ? :roll:

Posted

psiama napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti:

Czy w sprawie Kaśki cokolwiek, ktokowliek ? :roll:

nadal nic :shake:, ale teraz zrobię allegro wyróżnione

Posted

Dzisiaj była tylko Murka na śniadaniu, za dużo nie zjadła bo pojawił się wróbel i się na niego czaiła. Wróbel oczywiście sprytnie poleciał :cool1:

Potem się czegoś wystraszyła i uciekła. Koty ostatniuo głodne nie są, karma sucha zostaje w miskach, mokre wyjedzą.

Miśka może gdzieś krąży w okolicy, ale na śniadanie dalej nie przychodzi. Więc dalej jest nieodrobaczona.

Posted

Wróbelki, kocie rarytasy, wiadomo :cool3:

Wiosna, trawka zielona i inne przysmaki wiosenne wypełniają żołądki to mnie karmy idzie :p

Allegro Kasi - ostatnie dwie godzinki. Z wielkim bojącym sercem czekam na wyróżnione. Może to będzie to ? :loveu:

Posted

Wyróżnione na pewno podziała, trzeba tylko czasu, czasu, a idzię wysztkim kotom znależć dom. Tylko jak tu Kaśkę złapać, jak się cały czas pasie na łące? :razz: Jak jej powiedzieć, że ma dom? Na początku to na pewno się nie ucieszy...

Posted

kaja555 napisał(a):
Wyróżnione na pewno podziała, trzeba tylko czasu, czasu, a idzię wysztkim kotom znależć dom. Tylko jak tu Kaśkę złapać, jak się cały czas pasie na łące? :razz: Jak jej powiedzieć, że ma dom? Na początku to na pewno się nie ucieszy...

Kaju, złapanie Kaśki będzie wyzwaniem :roll:. Może po prostu nie dać 1 dzień jeść, a w następny dzień pojawić się z klatką i wyjatkowo smacznym żarełkiem ? :cool3: Ty jesteś łapacz - expert, będziesz wiedziałą co i jak ;)