Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie sprawa w "zawieszeniu", może jeszcze nas stąd nie wyrzucą, bo to v-premier Pawlak te plany elektrowni klepnął "mniej więcej" i flamastrem po naszych halach przeleciał

więc na razie się nie stresujemy, zaraz muszę iśc do kotów ze śniadaniem, bo po weekendzie tam pewnie już w połowie drogi głodomorki czekają ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rano przywitała mnie cała trójca żeńska: Stara, Miśka i Murka.
Po południu już tylko dwie: Stara i Miśka - one tak misek pilnują, spasły się już wystarczająco.

A Mureczka zaś gdzieś biega, nie wiadomo gdzie :roll:

Kocurów ostatnio nie widuje, a musze im wreszcie jakieś zdjęcia cyknąć!

Posted

a koty jedzą i jedzą, a że mam kilka fajnych gadżetów nieużywanych, zrobię kilka bazarków na jedzenie dla moich kajkotów :razz:, tymbardziej że nie jedzą byle czego

jako pierwszy będize bazarek "torebkowy", tylko muszę zdjęcia cyknąć

Posted

a no jeszcze jedna torebka jest u rodziców - trzeba rodzinę odwiedzić :razz:, więc bazarek raczej po weekendzie

a z dobrych wieści - to widziąłm wczoraj Lovelasa, wyglądał nie najgorzej, widać że nocami przychodzi na wyżerkę ;). Szkoda tylko że tak się mnie boi :shake:

Posted

Kaja: na pewno i tak traktuje Cię z większym luzem niż resztę świata. A prawda jest taka, że dzieki tej dzikosci zyją, bo sa nieufne i nikt ich przez to nie skrzywdzi :p.

Coś tu ostatnio puuuuuuustoooo. Heeeeeeej ludziska :crazyeye: :mad:

Posted

no na bank dzięki temu żyją, ale jak ja mam im pomóc, to przynajmniej do mnie muszą się trochę ośmielić :razz:

Stara, Miśka i Murka do mnie podchodzą, Miśka to się nawet tak chamsko łasi że muszę ją odganiać, bo nie moge się ruszyć :evil_lol:, ale przed innymi to, że tak powiem, pitają! :evil_lol:

Posted

DZIĘKUJĘ!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

:oops::oops::oops: Właśnie, życzę sobie 5 fajnych domków dla dorosłych kajkotów z kopalni :evil_lol: - idę zdmuchnąć te świeczki...:evil_lol:

Posted

psiama napisał(a):
I tu tez pozdrawiamy dostojne kopalniane slicznoty :p

Jakies nowe wiesci pawlakowe ?

Na razie nie wiadomo co wyniknie z tego pawlakowego mazania flamastrem po mapie kopalni - ale bez walki się nie poddamy. Trzeba czekać i trzymać kciuki ;)

Posted

koty już po śniadaniu, czarna Miśka łasi się strasznie i można ją już głaskać i nie ucieka, ale jak ma dosyć głaskania to daje łapami, ale bez pazurków! :razz:

No i mamy taki fajny duet - Stara z Miśką, obie osowjone i zżyte ze sobą. Cały dzień siedzą w kalryferach w hałąsie i brudzie (a po głaskaniu to ręce miałam czarne jak Miśka :evil_lol:):

Posted

psina pojawiła się wczoraj rano, cały dzień chodziła za ludżmi

niestety wczoraj nie udało się dla niej nic zorganizować, strażnicy mieli ja przetrzymać ale ją wypuścili, a dzisiaj jej nie ma! :-( A dzisiaj byłby transport do schroniska w Bielsku...:-(

na pewno jest bezdomna, prosi się wszystkich o pomoc, a nikt jej nie udzielił

Posted

Jejuniu ...... może jeszcze przybiegnie :roll:. W doooooo lać tych strażników. Wyobraxni im zabrakło. Może wszystko jest OK, może ma już ciepły kąt i swoja misiorę :roll:.

Posted

[quote name='psiama']Jejuniu ...... może jeszcze przybiegnie :roll:. W doooooo lać tych strażników. Wyobraxni im zabrakło. Może wszystko jest OK, może ma już ciepły kąt i swoja misiorę :roll:.

raczej wątpię - tutaj jest WIOCHA :-(, nikt jej nie pomorze, a teraz jeszcze weekend :shake: