kaja555 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 na razie sprawa w "zawieszeniu", może jeszcze nas stąd nie wyrzucą, bo to v-premier Pawlak te plany elektrowni klepnął "mniej więcej" i flamastrem po naszych halach przeleciał więc na razie się nie stresujemy, zaraz muszę iśc do kotów ze śniadaniem, bo po weekendzie tam pewnie już w połowie drogi głodomorki czekają ;) Quote
kaja555 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 rano przywitała mnie cała trójca żeńska: Stara, Miśka i Murka. Po południu już tylko dwie: Stara i Miśka - one tak misek pilnują, spasły się już wystarczająco. A Mureczka zaś gdzieś biega, nie wiadomo gdzie :roll: Kocurów ostatnio nie widuje, a musze im wreszcie jakieś zdjęcia cyknąć! Quote
kaja555 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 a koty jedzą i jedzą, a że mam kilka fajnych gadżetów nieużywanych, zrobię kilka bazarków na jedzenie dla moich kajkotów :razz:, tymbardziej że nie jedzą byle czego jako pierwszy będize bazarek "torebkowy", tylko muszę zdjęcia cyknąć Quote
psiama Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Bazarek - doskonały pomysł. :multi: To czekamy na link :p Quote
kaja555 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 a no jeszcze jedna torebka jest u rodziców - trzeba rodzinę odwiedzić :razz:, więc bazarek raczej po weekendzie a z dobrych wieści - to widziąłm wczoraj Lovelasa, wyglądał nie najgorzej, widać że nocami przychodzi na wyżerkę ;). Szkoda tylko że tak się mnie boi :shake: Quote
psiama Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Kaja: na pewno i tak traktuje Cię z większym luzem niż resztę świata. A prawda jest taka, że dzieki tej dzikosci zyją, bo sa nieufne i nikt ich przez to nie skrzywdzi :p. Coś tu ostatnio puuuuuuustoooo. Heeeeeeej ludziska :crazyeye: :mad: Quote
kaja555 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 no na bank dzięki temu żyją, ale jak ja mam im pomóc, to przynajmniej do mnie muszą się trochę ośmielić :razz: Stara, Miśka i Murka do mnie podchodzą, Miśka to się nawet tak chamsko łasi że muszę ją odganiać, bo nie moge się ruszyć :evil_lol:, ale przed innymi to, że tak powiem, pitają! :evil_lol: Quote
kaja555 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Piątkowe śniadanie na koplani: Stara: Stara nie przepuści żadnej misce: Mimo wieku i choroby, całkiem ładna jeszcze z niej kicia: Quote
psiama Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 I tu tez pozdrawiamy dostojne kopalniane slicznoty :p Jakies nowe wiesci pawlakowe ? Quote
balbinka79 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A ja zapomniałam wam wczoraj napisać że Kaja555 wczoraj miała urodzinki, ale cicho nie mówcie nikomu :evil_lol::diabloti:. Quote
kaja555 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 DZIĘKUJĘ!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :oops::oops::oops: Właśnie, życzę sobie 5 fajnych domków dla dorosłych kajkotów z kopalni :evil_lol: - idę zdmuchnąć te świeczki...:evil_lol: Quote
kaja555 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 psiama napisał(a):I tu tez pozdrawiamy dostojne kopalniane slicznoty :p Jakies nowe wiesci pawlakowe ? Na razie nie wiadomo co wyniknie z tego pawlakowego mazania flamastrem po mapie kopalni - ale bez walki się nie poddamy. Trzeba czekać i trzymać kciuki ;) Quote
kaja555 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 nikt nas nie odwiedza, a my domków nie mamy! Quote
psiama Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Hej ludzie, gdzie wszyscy jestescie ? :crazyeye: Quote
kaja555 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Zapraszam na pierwszy bazarek na jedzenie dla kajkotów! Proszę o podnoszenie bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f99/letnie-torebki-bizuteria-na-koty-z-kopalni-koniec-31-03-09-godz-9-00-a-134289/ Quote
psiama Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Chodzcie na bazar, pomozcie kociambrom :roll: Quote
kaja555 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 koty już po śniadaniu, czarna Miśka łasi się strasznie i można ją już głaskać i nie ucieka, ale jak ma dosyć głaskania to daje łapami, ale bez pazurków! :razz: No i mamy taki fajny duet - Stara z Miśką, obie osowjone i zżyte ze sobą. Cały dzień siedzą w kalryferach w hałąsie i brudzie (a po głaskaniu to ręce miałam czarne jak Miśka :evil_lol:): Quote
psiama Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kulture ma i tyle :razz: Jak łapka daje to bez pazura :eviltong:. Zapraszamy na bazarek kaji dla tutejszych kajkotów. Przepiekna bransoljeta czeka :razz: Quote
psiama Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Alez pieknota mordziasta :cool3: Skad Ty sie psianiuniu wzielas ? Kaja, psina tam sie zadowowila i spi, je czy jest gosciem dochodzacym ? Quote
kaja555 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 psina pojawiła się wczoraj rano, cały dzień chodziła za ludżmi niestety wczoraj nie udało się dla niej nic zorganizować, strażnicy mieli ja przetrzymać ale ją wypuścili, a dzisiaj jej nie ma! :-( A dzisiaj byłby transport do schroniska w Bielsku...:-( na pewno jest bezdomna, prosi się wszystkich o pomoc, a nikt jej nie udzielił Quote
psiama Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jejuniu ...... może jeszcze przybiegnie :roll:. W doooooo lać tych strażników. Wyobraxni im zabrakło. Może wszystko jest OK, może ma już ciepły kąt i swoja misiorę :roll:. Quote
kaja555 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='psiama']Jejuniu ...... może jeszcze przybiegnie :roll:. W doooooo lać tych strażników. Wyobraxni im zabrakło. Może wszystko jest OK, może ma już ciepły kąt i swoja misiorę :roll:. raczej wątpię - tutaj jest WIOCHA :-(, nikt jej nie pomorze, a teraz jeszcze weekend :shake: Quote
Recommended Posts