Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas na rozliczenie Poli:

Stan konta na 8 kwietnia wynosił -510 zł

Wpłaty:

+500 zł Gmina Skierbieszów

+50 zł mar.gajko

Razem: +40 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

-28 zł wirusówki

-2,50 zł dojazd weta (częściowe koszty)

Razem: -330,50 zł

+40 zł - 330,50 zł = -290,50 zł

Stan konta na 8 maj wynosi -290,50 zł.

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Czy moja majowa deklaracja dotarła? 

Polusia chyba musi wyczekać swojego amatora. Na pewno się znajdzie ktoś, kto pokocha małą czarną suczynkę.

Jutro zerknę do konta :)

Posted

Zrobiłam przedwczoraj parę fotek suni - jak biega itd. Tylko wciąż mi brakuje dnia, żeby usiąść i obrobić fotki (bo nie tylko Poli robiłam). Jak mi się dziś nie uda, to jutro już na pewno.

Posted
21 godzin temu, Murka napisał:

Zrobiłam przedwczoraj parę fotek suni - jak biega itd. Tylko wciąż mi brakuje dnia, żeby usiąść i obrobić fotki (bo nie tylko Poli robiłam). Jak mi się dziś nie uda, to jutro już na pewno.

To czekamy na fotki i na zapytania o sunię.

Na tych dotychczasowych zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze.

Posted
9 minut temu, Havanka napisał:

Pola jest bardzo fotogeniczna. Wybrałam kilka fotek i dołożyłam do ogłoszeń.

Bardzo fotogeniczna!!!

I ten jej słodki  uśmiech http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Murka - a jak chodzenie na smyczy?

Czy Pola robi postępy w kontaktach z wszystkim co "nowe"?

Posted

Na smyczy ładnie chodzi, tylko jak się czegoś wystraszy to się zapiera.

Suńka czuje się już bezpiecznie na ogrodzie, nie wieje na każdy głos, który usłyszy, np. innych ludzi za płotem. Ale wciąż boi się kiedy pojawia się ktoś prócz mnie, czy to Hania, czy TZ czy obca osoba.

Posted

Dotarłam do konta :) Przepraszam za opóźnienie. Mam wpłatę od agat21 - 20 zł i od agusiazet - 50 zł. Wpisuję w rozliczenie.

Posted
O 20.05.2016 o 10:22, gluchypies napisał:

Zapraszam na bazarek, 30 % jest dla Poli :)

KLIK

Bardzo dziękuję!

W lipcowym wydaniu miesięcznika Przyjaciel Pies ukaże się ogłoszenie Poli, to zawsze kolejna szansa...

Posted

Odkryłam śmieszny zwyczaj Poli:)

Otóż od dawna nurtowało mnie jak to się dzieje, że woda w misce w boksie Poli staje się brudna, codziennie wymieniałam, nalewałam świeżą i następnego dnia to samo, jakiś osad, jakby piasek itd. Dopiero ze dwa dni temu (chyba jak się te upały zaczęły na dobre) to przyłapałam Polę, że po powrocie do boksu pije wodę wkładając obie przednie łapy do miski:) Pewnie sobie chłodzi łapki przy okazji, może to jakieś przyzwyczajenie z picia wody na wolności. W każdym razie zagadka brudnej wody została rozwiązana, mogę wreszcie spać spokojnie:)

Posted

Co słychać u Poli?

Z ogłoszeń na razie nic nie wynika, cisza.

czekamy spokojnie dalej na TEN dom.

Jutro przejrzę wątek i pouzupełniam wpłaty z w 1 poście, bo znowu mam zaległości.