Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 minut temu, Grażyna49 napisał:

Cudowna wiadomość.

Szczęśliwej drogi sunieczko.

oczywiście są i zdjęcia...ale już nie mam słów na nasze usprawiedliwienie ;D

Posted

To na szybko chwila oddechu - jest 20;13 a ja niedawno weszłam do domu...

Sterylizacja Hery już za nami, całą noc dziadek czuwał - dla niego to jeszcze większa odpowiedzialność niż włany pies - bo opowiedziałam mu że tyle osób go tu chwali więc on nie chciałby nikogo zawieść.

Prawie do rana byłam na telefonie, Hera chodziła, ziajała, wogóle to za gorąco było jej w domu - widać że nie jest przyzwyczajona bo teraz dziadek też ją woła i nie chce wchodzić. W sieni przed wejściem pomiędzy jednymi drzwiami wejściowymi a drugimi ma taki kącik we wnęce jakby regału, tam podusia i kołdra i tam śpi i leży, W ciągu dnia na środku podwórka siedzi na takim łóżku z materaca :-)

Jak Ziutka odwiozła Herę mówiła Dziadkowi że najlepiej aby była w ciemnym miejscu w sensie żeby nie palić świateł, że pies po narkozie głośniej odbiera wszystkie dźwięki - to jak późnym wieczorem przyjechałam do Dziadka to siedział na stołeczku w kuchni nad Herą, światło zgaszone tylko paliło się jedno w pokoju i tv oczywiście wyłączony. Mówię że muszę zrobić jej zdjęcie i pokazać dziewczynom to jak na mnie spojrzał! i mówi że nie ma mowy nie będę jej błyskać lampą po oczach! hehe więc wyłączyłam flesz i zrobiłam tylko takie już nie chciałam dziadka denerwować :D

Hera sterylizacja.jpg

Posted

Pepsi - najpierw wykąpaliśmy Sabę i jak wyleciała i tarzała się w narzucie Pepsi aż się nastroszyła :-) Bo nie wiedziała co się Sabci stało jak ta latała i tarła się o wszystko :)

i potem przyszła kolej na Pepsika :) 

Pe.jpg

pe1.jpg

pe2.jpg

p3.jpg

• Upvote 1
Posted

Gdzieś mi zaginął jeden bazarek :(

Ale dopisz Kejt do rozliczenia 70,00 ( 20 od carycy za magnesy i 50 od kikou ) bo to już do zamknięcia

• Upvote 1
Posted

Cudna wiadomość o Suri!!!!!!

A Dziadek mnie zauroczył - wspaniały Człowiek!

Kejciu, a może to posłanie, które jest u Nutusi by się teraz przydało?

(Chyba, że zostało wykorzystane dla innego pieska).

Posted

Juz sama nie wiem, czy sie bardziej zachwycam Wami, czy Dziadkiem Stasiem, w kazdym razie okrutnie sie ciesze, ze tyle dobrych wiadomosci!

jak znajdziecie chwilke to napiszcie cos o domku Suri.