b-b Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Kochany ten nasz Bogusik. Niom :) 1 Quote
Anula Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Bogusik to znajdzie i kogoś do wizyty w Niemczech i gratisowy przewóz :). Kochany ten nasz Bogusik. Ano,dlatego z Bogusik tak się dobrze współpracuje i oby ta współpraca trwała jak najdłużej. 1 Quote
Bogusik Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Kochane nie zawstydzajcie mnie,bo to troszeczkę więcej szczęścia niż...wiadomo czego :) Nie lubię fb ale muszę przyznać,że tam też są wspaniałe i pomocne osoby :) Należę do takiego gatunku,który nie tak łatwo się poddaje i jak jest taka potrzeba,to szukam,kombinuje i dalej szukam...Jestem samoukiem-uparciuchem :) Dzięki serdeczne,że JESTEŚCIE zawsze z nami! 1 Quote
Anula Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Co u Effi słychać? Jak się nasza dziewczynka sprawuje? Trzymamy kciuki za wizytę. Nadeszła stała deklaracja od Rubik.Ślicznie dziękujemy za pomoc. Quote
Anula Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 I ja też czekam co napisze Bogusik. Quote
Bogusik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Puki co, to kochane nic nie napiszę bo nic jeszcze nie wiem.Wszystko było uzależnione od tego,jak p.Tomek będzie długo w pracy,bo nie sposób składać komuś wizytę bardzo późną porą.Jak tylko dostanę jakieś wiadomości,to zaraz napiszę.Sama umieram z ciekawości... Wizyta dzisiaj się jednak nie odbyła ze względu na późną porę.Czekamy zatem na jutrzejsze wiadomości Quote
b-b Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Chciało by się już no ale cierpliwie czekamy do jutra. Quote
Anecik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Bardzo ważna ta jutrzejsza niedziela. Dla wszystkich :) Quote
b-b Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Dzisiaj ten wspaniały dzień dla 3 maluchów!!! :) 1 Quote
dorcia2 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Efficzku , stała marcowa wpłacona buziaczki dla dziewczynki przesyłam Quote
Bogusik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 3 godziny temu, b-b napisał: Czekamy na sprawozdanie z wizyty :) Bogduniu musimy poczekać do jutra.Dzisiaj również p.Tomkowi nie udało się wcześniej wyjść z pracy.Jutro ma wolne i jest konkretnie umówiony z p.Agnieszką na godz.11.tak więc kciuki potrzebne będą na jutro :) Quote
b-b Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 No to jutro przed 11.00 zaciskamy!!! I oby już się udało ją przeprowadzić :) Quote
Anula Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Od rana w takim razie trzymamy kciuki za wizytę. Quote
Bogusik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 43 minut temu, b-b napisał: No to jutro przed 11.00 zaciskamy!!! I oby już się udało ją przeprowadzić :) Wizyta umówiona na konkretną godzinę,więc tez mam nadzieje,że tym razem się uda :) Wczorajsza i dzisiejsza była pod warunkiem,że p.Tomek skończy wcześniej pracę. 36 minut temu, Anula napisał: Od rana w takim razie trzymamy kciuki za wizytę. Trzymamy mocno! Jutro jestem do ok. 13 w pracy.Jak tylko odczytam relację z wizyty,to zaraz tu napiszę Quote
Bogusik Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Kochani wizyta się odbyła.Pani Agnieszka jest bardzo ciepłą i psiolubną osobą.Wychowywała się zawsze z psami i stąd ta miłość do zwierząt.Jest bardzo dużo w domu,więc będzie mogła spędzać z Effi dużo czasu.Koło domu jest ogród do dyspozycji a także sporo terenów do spacerów.Pan Tomek odebrał Panią Agnieszkę bardzo pozytywnie i powiedział,że z czystym sumieniem oddał by tam psa :) Pani Agnieszka z niecierpliwością czeka na decyzję i jeżeli będzie pozytywna,to już będzie odliczać dni do wyjazdu po Effi :) Quote
b-b Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 No to pięknie :) Panu bardzo dziękujemy za pomoc :) A decyzja należy do Was :) Quote
Bogusik Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 13 minut temu, b-b napisał: No to pięknie :) Panu bardzo dziękujemy za pomoc :) A decyzja należy do Was :) Teraz właśnie rozmawiałam z p.Agnieszką i poinformowałam,że wizyta wypadła bardzo pozytywnie i Effi może już uważać za swoją :) Bardzo się ucieszyła z Naszej decyzji i wreszcie odetchnęła z ulgą.Trudno jej jeszcze na dzień dzisiejszy podać dokładny termin przyjazdu do Polski ale jak tylko będzie już go znała, to powiadomi Hanię.Effi będzie miała zmienione imię na Masza i p.Agnieszka prosiła aby Hania pomału ją z nim oswajała.Będą zakupione szelki,obroża, adresatka i legowisko tylko prosiła aby Hania załatwiła Effi paszport.Wszystkie związane z tym koszty p.Agnieszka zwróci jak przyjedzie ją zabrać.Mam też obiecane relacje i zdjęcia,szczególnie w pierwszym okresie po adopcji,które będzie przesyłać Anuli. Choć już dziękowałam telefonicznie Edycie ale jeszcze raz tutaj podziękuję za jej pomoc i Pana Tomka w przeprowadzeniu tej wizyty :) Edyta pokryła koszty paliwa i nie chciała ode mnie zwrotu :) Quote
Anula Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 No to super wiadomości.Rozumiem,że Masza oczekuje na przyjazd P.Agnieszki a ma to być przed Świętami albo wcześniej.W takim razie zdejmuję ogłoszenia,ponieważ bez sensu by było je dalej utrzymywać. Haniu,bardzo proszę,zdzwoń do Lecznicy i zorientuj się,czy Lecznica wystawia Paszport i jaki jest koszt. To się przestawiamy na Maszę.Też bardzo fajne ciepłe imię. Quote
szafirka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 P. Agnieszka dzwoniła do mnie i poinformowała, że sunia będzie jej i będzie miała na imię Masza. Powiedziała mi też, że jak załatwi wolne w pracy, to może uda się jej przyjechać w ten, albo następny weekend, ale o wszystkim poinformuje wcześniej. Oczywiście wypytam weta o paszport i zaczniemy załatwianie. Quote
Anula Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 15 minut temu, szafirka napisał: P. Agnieszka dzwoniła do mnie i poinformowała, że sunia będzie jej i będzie miała na imię Masza. Powiedziała mi też, że jak załatwi wolne w pracy, to może uda się jej przyjechać w ten, albo następny weekend, ale o wszystkim poinformuje wcześniej. Oczywiście wypytam weta o paszport i zaczniemy załatwianie. Dziękuję Haniu.Dziś poszły pieniążki za Hotelik za III,za Effi i Rambi-wspólny przelew. Quote
Recommended Posts