Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Nutusia napisał:

O, a ja przyszłam na gotowe - ominęła mnie cała adopcyjna nerwówka i teraz mogę tylko podziwiać domnego psa :D

A propos podziwiania:

Daszka wczoraj:

12.JPG

13.jpg

14.JPG

Dzisiaj po powrocie z porannego spacerku:

16.JPG

• Upvote 1
Posted

Rozmawiałam z Moniką, Daszka to ideał!!!

Dzisiaj, jak Monika wróciła z pracy Daszeńka szalała ze szczęścia, o mało jej się ogonek nie urwał, tak się cieszyła.

• Upvote 2
Posted
54 minut temu, Poker napisał:

Przesłodka jest.

A co ona ma czerwonego na sobie?

To  chyba coś na kształt kubraczka.Monika mówiła, ze robiła przymiarkę

53 minut temu, Anula napisał:

No widać czego Hania nauczyła Daszkę.No proszę,kocykowo, łóżkowa panienka.Czy Daszka ma swoje legowisko w ogóle?

Tak, ma nowiutkie, kupione w niedzielę, nawet zdarza jej się na nim leżeć, ale zdecydowanie woli łóżko

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, Gabi79 napisał:

Tak, ma nowiutkie, kupione w niedzielę, nawet zdarza jej się na nim leżeć, ale zdecydowanie woli łóżko

Wie cwaniara gdzie najlepiej ;)

Posted
11 godzin temu, Gabi79 napisał:

To tak samo jak Nutelcia. Ma piękne, nowe, mięciutkie posłanie i czasem w nim poleguje, ale śpi tylko z pańciostwem w łóżeczku mała kochana cwaniara :) Widocznie te sunie z Zamościa tak mają :)

http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/witam_pozdrawiam_milego_dnia.gif

Posted

Wystarczy spojrzeć na zdjęcia zdjęcia szczęśliwej Daszy, żeby się pozytywnie naładować energią na cały dzień i znów nabrać chęci do dalszych działań ! Kochane słoneczko !

• Upvote 1
Posted

Z wrażenia po przybyciu "Zamojskiej Piątki" zapomniałam o rozliczeniu Daszki. Daszka przebywała u nas 12 dni lutego, czyli 103,45 zł. Wystawię fakturę na Fundację, o której była mowa wcześniej na kwotę 120 zł. W mojej skarbonce zostanie zatem 16,55 zł. na poczet Bezy i Tofika.

Posted
Godzinę temu, b-b napisał:

Ciekawe co tam u ślicznotki :)

Ślicznotka się rozbrykała, w obecności Moniki obszczekuje innych domowników, wszyscy pracują nad zmianą jej zachowania.

Poza tym wszystko ok.  Na spacerkach robi furorę. Wszyscy się zachwycają "ślicznym liskiem".

Posted
7 godzin temu, Gabi79 napisał:

Ślicznotka się rozbrykała, w obecności Moniki obszczekuje innych domowników, wszyscy pracują nad zmianą jej zachowania.

...

Smaczki, smaczki, smaczki niewielkich gabarytów przy każdym wejściu do pomieszczenia, w którym jest Daszeńka powinny załatwić sprawę.

74.50.124.203-image-images2-full-14wn7-1

Posted

Gdyby ktoś był spragniony wieści o Daszce informuję, że u kurdupelka wszystko w porządku.

Akceptuje wszystkich domowników, na spacerkach jest grzeczna, w domku też.

Gdy zostaje sama jest spokojna, nie szczeka, niczego nie niszczy.

Zachowuje się tak, jakby mieszkała tam od dawna, a przecież dopiero jutro minie tydzień.

• Upvote 4
Posted
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

"Krótkie łapki, krótkie łapki" - proszę , a jak pięknie wspięłaś się na tzw. "wysokość zadania" ;)

Serdeczności :)

Daszeńka to przecież ideał!!!

Od początku to wiedziałam.

• Upvote 1
Posted
O 19.02.2016o22:28, Gabi79 napisał:

Gdyby ktoś był spragniony wieści o Daszce informuję, że u kurdupelka wszystko w porządku.

Zachowuje się tak, jakby mieszkała tam od dawna, a przecież dopiero jutro minie tydzień.

Takie wieści z nowego domu dodaj skrzydeł!

Posted
O 19.02.2016o22:28, Gabi79 napisał:

Kochana, słodka dziewczynka   gif%252520bij%2525C4%252585ce%252520serc