elik Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 4 minuty temu, b-b napisał: rozwala mnie to zdjęcie :D Daszeńka pół śpi, pół czuwa :) Quote
Gabi79 Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 9 godzin temu, Nutusia napisał: O, a ja przyszłam na gotowe - ominęła mnie cała adopcyjna nerwówka i teraz mogę tylko podziwiać domnego psa :D A propos podziwiania: Daszka wczoraj: Dzisiaj po powrocie z porannego spacerku: 1 Quote
Poker Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Przesłodka jest. A co ona ma czerwonego na sobie? Quote
Anula Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 No widać czego Hania nauczyła Daszkę.No proszę,kocykowo, łóżkowa panienka.Czy Daszka ma swoje legowisko w ogóle? Quote
Gabi79 Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Rozmawiałam z Moniką, Daszka to ideał!!! Dzisiaj, jak Monika wróciła z pracy Daszeńka szalała ze szczęścia, o mało jej się ogonek nie urwał, tak się cieszyła. 2 Quote
Gabi79 Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 54 minut temu, Poker napisał: Przesłodka jest. A co ona ma czerwonego na sobie? To chyba coś na kształt kubraczka.Monika mówiła, ze robiła przymiarkę 53 minut temu, Anula napisał: No widać czego Hania nauczyła Daszkę.No proszę,kocykowo, łóżkowa panienka.Czy Daszka ma swoje legowisko w ogóle? Tak, ma nowiutkie, kupione w niedzielę, nawet zdarza jej się na nim leżeć, ale zdecydowanie woli łóżko 1 Quote
b-b Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: To chyba coś na kształt kubraczka.Monika mówiła, ze robiła przymiarkę Tak, ma nowiutkie, kupione w niedzielę, nawet zdarza jej się na nim leżeć, ale zdecydowanie woli łóżko Wie cwaniara gdzie najlepiej ;) Quote
elik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 11 godzin temu, Gabi79 napisał: To chyba coś na kształt kubraczka.Monika mówiła, ze robiła przymiarkę Tak, ma nowiutkie, kupione w niedzielę, nawet zdarza jej się na nim leżeć, ale zdecydowanie woli łóżko To tak samo jak Nutelcia. Ma piękne, nowe, mięciutkie posłanie i czasem w nim poleguje, ale śpi tylko z pańciostwem w łóżeczku mała kochana cwaniara :) Widocznie te sunie z Zamościa tak mają :) Quote
Havanka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Wystarczy spojrzeć na zdjęcia zdjęcia szczęśliwej Daszy, żeby się pozytywnie naładować energią na cały dzień i znów nabrać chęci do dalszych działań ! Kochane słoneczko ! 1 Quote
szafirka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Z wrażenia po przybyciu "Zamojskiej Piątki" zapomniałam o rozliczeniu Daszki. Daszka przebywała u nas 12 dni lutego, czyli 103,45 zł. Wystawię fakturę na Fundację, o której była mowa wcześniej na kwotę 120 zł. W mojej skarbonce zostanie zatem 16,55 zł. na poczet Bezy i Tofika. Quote
Gabi79 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Ciekawe co tam u ślicznotki :) Ślicznotka się rozbrykała, w obecności Moniki obszczekuje innych domowników, wszyscy pracują nad zmianą jej zachowania. Poza tym wszystko ok. Na spacerkach robi furorę. Wszyscy się zachwycają "ślicznym liskiem". Quote
elik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Ślicznotka się rozbrykała, w obecności Moniki obszczekuje innych domowników, wszyscy pracują nad zmianą jej zachowania. ... Smaczki, smaczki, smaczki niewielkich gabarytów przy każdym wejściu do pomieszczenia, w którym jest Daszeńka powinny załatwić sprawę. Quote
Gabi79 Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Gdyby ktoś był spragniony wieści o Daszce informuję, że u kurdupelka wszystko w porządku. Akceptuje wszystkich domowników, na spacerkach jest grzeczna, w domku też. Gdy zostaje sama jest spokojna, nie szczeka, niczego nie niszczy. Zachowuje się tak, jakby mieszkała tam od dawna, a przecież dopiero jutro minie tydzień. 4 Quote
Poker Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Wspaniałe wiadomości.Cieszę się bardzo. Quote
b-b Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Kochana maleńka. Oby tak dalej Daszeńko :) Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 "Krótkie łapki, krótkie łapki" - proszę , a jak pięknie wspięłaś się na tzw. "wysokość zadania" ;) Serdeczności :) Quote
Gabi79 Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: "Krótkie łapki, krótkie łapki" - proszę , a jak pięknie wspięłaś się na tzw. "wysokość zadania" ;) Serdeczności :) Daszeńka to przecież ideał!!! Od początku to wiedziałam. 1 Quote
Tola Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 O 19.02.2016o22:28, Gabi79 napisał: Gdyby ktoś był spragniony wieści o Daszce informuję, że u kurdupelka wszystko w porządku. Akceptuje wszystkich domowników, na spacerkach jest grzeczna, w domku też. Gdy zostaje sama jest spokojna, nie szczeka, niczego nie niszczy. Zachowuje się tak, jakby mieszkała tam od dawna, a przecież dopiero jutro minie tydzień. Takie wieści z nowego domu dodaj skrzydeł! Quote
elik Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 O 19.02.2016o22:28, Gabi79 napisał: Gdyby ktoś był spragniony wieści o Daszce informuję, że u kurdupelka wszystko w porządku. Akceptuje wszystkich domowników, na spacerkach jest grzeczna, w domku też. Gdy zostaje sama jest spokojna, nie szczeka, niczego nie niszczy. Zachowuje się tak, jakby mieszkała tam od dawna, a przecież dopiero jutro minie tydzień. Kochana, słodka dziewczynka Quote
Recommended Posts